cakdripa
dickpilled
e ananın amı ama kanka oyun mu oynuyonuz amk bunların aralarında konuşup planlamış olma ihtimali nedir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kahramanmaraşNerde la bu sefe4
hiçbir bilgi göremedim henüzSaldırıyı yapan kaç yaşında
Kimligi aciklanmadi olulerinde kimligi aciklanmadiSaldırıyı yapan kaç yaşında
emrinizdeyimBenim eski okula da yapicak baba yigit var mi
DM
Neyse vazgectim EX'im var cok tatli kizdir bisi olmasin ama lezbiyen olmus beni de ghostluyo ondan bilemedim ama yine de yapmayin siz Yuce Allah'in kader kitabimiza ne yazdigi belli olmazBenim eski okula da yapicak baba yigit var mi
DM
Lezbiyen olmasi okay ya bence baska erkege gidicegineNeyse vazgectim EX'im var cok tatli kizdir bisi olmasin ama lezbiyen olmus beni de ghostluyo ondan bilemedim ama yine de yapmayin siz Yuce Allah'in kader kitabimiza ne yazdigi belli olmaz
Sikim kalktisevgilimin baska kizla sikisini izleyip oturup 31 cekerim
@Resistance. arkadaşı halledelimBeyler bunu degilde bunun bicaklisini yapcagimi soylesem (im not gonna do it just a joke) ban yermiyim
8. sınıf diye gördümSaldırıyı yapan kaç yaşında
orospunun evlatlarız kesinlikle planlamıa, bunda olu bılr vare ananın amı ama kanka oyun mu oynuyonuz amk bunların aralarında konuşup planlamış olma ihtimali nedir
ölüleri bilmiomda çocuğun kimliği açıklandı yalan haber değilseKimligi aciklanmadi olulerinde kimligi aciklanmadi
Atsana bana yakalanmis mi yoksa intihar mi etmis orosbuogluölüleri bilmiomda çocuğun kimliği açıklandı yalan haber değilse
kendini öldürmüşAtsana bana yakalanmis mi yoksa intihar mi etmis orosbuoglu
kendını oldurmus ona dedım
Alo muhittin arif ben@Resistance. arkadaşı halledelim
13 falan 8. Sınıf 5 silah 7 şarjör baba polis ama olayın garipliği yanında bir şarjör taşıyabiliyo olmanSaldırıyı yapan kaç yaşında