31 çekmekten sikim yara oldu artık çekemiyorum

senualF

senualF

unapologetic
31 çekmekten sikim yara oldu artık çekemiyorum elim kana bulanıyor allahım biliyorum yoksunda neyle sınıyon beni orospu çocuğu nası imtihan bu

• +1
  • Love it
Reactions: sexisdeath and -BayHarbourButcher
adapte olur yakında umudunu kaybetme keep grinding

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, sexisdeath and Resistance.
adapte olur yakında umudunu kaybetme keep grinding
Amına koyim sünnet derisini kestirdikleri için böyle oluyor hep kuru kuru tahriş oluyor, her seferindede losyon falan mı kullancam şimdi olaydı sünnet derisi günde 5 tane giderdi yine müslümanlar yine allahın oyunlarıyla imtihanlarıyla başbayım

• +1
Reactions: sexisdeath
bana da oluyodu. götümü parmaklamaya başladım sonra

• JFL
Reactions: why not me?, senualF, marlonteixeira and 2 others
bana da oluyodu. götümü parmaklamaya başladım sonra
1763409296801

• JFL
  • +1
Reactions: jauscope and sexisdeath
  • +1
1-2 hafta grindelamaya ara ver vazelin sur sikin onarildiktan sonra daha tedbirli bir sekilde cekmeye devam

• +1
commentlere bak amk gays.org

• JFL
Reactions: kurdistan, churmaxxed and Serialsuicide
1-2 hafta grindelamaya ara ver vazelin sur sikin onarildiktan sonra daha tedbirli bir sekilde cekmeye devam
Veremem. Vazelin daha beter yapıyor amk deri aşınıyor direkt

Veremem. Vazelin daha beter yapıyor amk deri aşınıyor direkt
ne demek veremezsin amk max 14 gun yapmican iste bi reset at amk dongusune vazelin yakiyorsa nemlendirici sur

ne demek veremezsin amk max 14 gun yapmican iste bi reset at amk dongusune vazelin yakiyorsa nemlendirici sur
He bende vazelinle çek anladım amk:lul::lul:

I'm telling you guys. Keep grinding, keep hustling, shoot for your dreams. You can do anything you want, I promise you.

• +1
Reactions: Serialsuicide and jauscope
I'm telling you guys. Keep grinding, keep hustling, shoot for your dreams. You can do anything you want, I promise you.
I ripped my dih skin off nigger

I ripped my dih skin off nigger
sikinde yara yokken herkes goon'lar. önemli olan yara varken goonlayabilmek. kazananları kaybedenlerden ayıran budur.

• +1
Reactions: senualF

Users who are viewing this thread

Back