zeggo
retardmaxxed highschooler
amk nefes alamıyorum dilim damagıma sığmıyor diyorum benle dalga geçiyolar "sewnde her bokunu laf ediyon az daha götüne laf edicen" diyolar nasıl kendimi ciddiye aldırırım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Doğru çözümün damak genişletici olduğuna eminmisin ?amk nefes alamıyorum dilim damagıma sığmıyor diyorum benle dalga geçiyolar "sewnde her bokunu laf ediyon az daha götüne laf edicen" diyolar nasıl kendimi ciddiye aldırırım?
baya dar damağımDoğru çözümün damak genişletici olduğuna eminmisin ?
Ciğnerken dişlerim kapanmıyor dişim çok ağrıyor çok feci ağrıyor de önce dişçiye git zaten direk ortodontiye bakmazlar dişciyle konuş durumu nefes almakta zorlanıyorum zart zurt o seni ortodontiye yönlendirir ordan sonrası doktora kalmışamk nefes alamıyorum dilim damagıma sığmıyor diyorum benle dalga geçiyolar "sewnde her bokunu laf ediyon az daha götüne laf edicen" diyolar nasıl kendimi ciddiye aldırırım?
Mason psl mamiden koçluk aldın o yardım etmedi mi?amk nefes alamıyorum dilim damagıma sığmıyor diyorum benle dalga geçiyolar "sewnde her bokunu laf ediyon az daha götüne laf edicen" diyolar nasıl kendimi ciddiye aldırırım?