SecularIslamist
Islamist jihadi and intersectional feminist
@Atsiz @2025 chad candidate
@AlainDelonFan
maybe you two can be friends now?
Love unites.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
beyaz bir kadın görüyorsunuz ve eleştirdiğiniz o mülteciler gibi davranıyorsunuz. ikiyüzlü.View attachment 2413459
@Atsiz @2025 chad candidate
@AlainDelonFan
maybe you two can be friends now?
Love unites.
patladım amk kahkaha attım gecenin bu vaktinde PAHSUAHSUAHSUAHUSUAHSUHASUASHUAHSUASHUHASASamını eşek siken orospu çocuğu dinci pezevengi. o videonun devamında atsız senin ananı avradını sikiyor. hem ne var atsız trans bireylerle sikişiyorsa, seni ne ilgilendirir? love is love
Bu video kesinlikle lezbiyen propagandasından daha brutal
EĞER BENİM ÜLKEMDE BÖYLE BİR ŞEY YAŞANSAYDI KAFAMA SIKARDIM AMA SEN HALA İNTİHAR ETMİYORSUN DOĞDUĞUN ÜLKENİN BÖYLE İNSANLARLA DOLU OLMASI EMİNİM HER GÜN ZORUNA GİDİYORDUR
Bu video kesinlikle lezbiyen propagandasından daha brutal
EĞER BENİM ÜLKEMDE BÖYLE BİR ŞEY YAŞANSAYDI KAFAMA SIKARDIM AMA SEN HALA İNTİHAR ETMİYORSUN DOĞDUĞUN ÜLKENİN BÖYLE İNSANLARLA DOLU OLMASI EMİNİM HER GÜN ZORUNA GİDİYORDUR
lan sen o kadar ahlaksız namuzsuz bir piçsin ki sırf belki ten rengim açılır diye ingilizlerin işediği sidiği yüzüne sürdüğünü bana anlattın. bu şerefsiz ingiltere'de yaşıyo ve tek amacı ingiliz bir kızı sikebilmek ama 10 yıldır ingiltere'de olduğu halde yapamamış ve kendisi 28 yaşında mk. loserlıkta zirveyi yaşıyor acınası bir malsın secularislamist
I have a lot of BASED Turkish friends IRL. They are unlike all of you.bu orospu çocuğu türkiye ile mi yatıp kalkıyor yoksa amk en güncel konulardan bile nasıl haberi oluyor bunun
bakire değil, bangladeşte köyünde ki eşekleri sikiyormuş hergün gençken@SecularIslamist are you a 28 year old virgin (
No I've committed Zina twice. Back when I was a secular degenerate@SecularIslamist are you a 28 year old virgin (
SENİ NORMAL BİRİ SANIP SENİNLE İLERİDE EVLENECEK NORMAL KIZA ACIDIM ŞU AN DOSTUMNo I've committed Zina twice. Back when I was a secular degenerate
Inshallah. Islamophobia strengthen our iman.@SecularIslamist
SENİ NORMAL BİRİ SANIP SENİNLE İLERİDE EVLENECEK NORMAL KIZA ACIDIM ŞU AN DOSTUM
umarum ingiltere'de de islamofobi ve arap düşmanlığı vardır da senin gibilere karşı bilinçlenmişlerdir
I'm not virgin but I'm not proud of it. You are a degenerate that's why you think it's an insult to call me virgin. I wish I was and it would be a badge of honor to be volcellan sen o kadar ahlaksız namuzsuz bir piçsin ki sırf belki ten rengim açılır diye ingilizlerin işediği sidiği yüzüne sürdüğünü bana anlattın. bu şerefsiz ingiltere'de yaşıyo ve tek amacı ingiliz bir kızı sikebilmek ama 10 yıldır ingiltere'de olduğu halde yapamamış ve kendisi 28 yaşında mk. loserlıkta zirveyi yaşıyor acınası bir malsın secularislamist
böyle yola gelirsin işte. bir daha yüce ve üstün türk ırkına bulaştığını görürsem sikerim seniI'm not virgin but I'm not proud of it. You are a degenerate that's why you think it's an insult to call me virgin. I wish I was and it would be a badge of honor to be volcel
Bilader ben bu elemanı arap sanıyordum ag eleman daha kötüsü paki çıktıbizim babalarımız bize deveye biniyorsunuz diyen batılılarla uğraşıyordu biz ise bu shitskinlerle uğraşıyoruz cidden büyük rezillik @Atsiz @AlainDelonFan
paki değil londrada yaşayan bir bangladeşliBilader ben bu elemanı arap sanıyordum ag eleman daha kötüsü paki çıktı
Sometimes I don't know what I am. I need DNA test.Bilader ben bu elemanı arap sanıyordum ag eleman daha kötüsü paki çıktı
Oğlum oha aq bu eleman shitskininde shiti aqpaki değil londrada yaşayan bir bangladeşli
ingilizlerin sidiklerini kollarına bacaklarına götüne yüzüne heryerine sürmüş beyazlamak için ama fayda etmemiş. bana anlattı dmdenOğlum oha aq bu eleman shitskininde shiti aq
Me:Oğlum oha aq bu eleman shitskininde shiti aq
@SecularIslamist MURTAD MURTAD MURTAD
İslamın neresinde bir kafirin sidiğiyle beyaz tenli olmak var? Boktenli ucube orospu çocuğu seni
LAN TİPE BAK AMK POĞKASFOSAKFĞPSAKSAPMe:
Don't tell me there are no Turks like this. Maybe they have red instead of yellow undertones.
There are MANY. And No they are not Kurdish.
View attachment 2413513
@2025 chad candidate
If I'm shitskin so are your own people. Don't be racist.
you have not bad jaw but you are homophobic and transphobic so its overMe:
Don't tell me there are no Turks like this. Maybe they have red instead of yellow undertones.
There are MANY. And No they are not Kurdish.
View attachment 2413513
@2025 chad candidate
If I'm shitskin so are your own people. Don't be racist.
Stop the cope I don't have ogre face. Being dark or light for men is cope. Most Turks are ogre-faced.LAN TİPE BAK AMK POĞKASFOSAKFĞPSAKSAP
Oğlum attığın fotoğraftakilerden daha çirkin ve leş bir ten renge sahipsin aqStop the cope I don't have ogre face. Being dark or light for men is cope. Most Turks are ogre-faced.
View attachment 2413522
bu forumdakiler buna htn diyor sen ne diyon ?you have not bad jaw but you are homophobic and transphobic so its over
sub5 diyorumbu forumdakiler buna htn diyor sen ne diyon ?
Gigacope. Complexion is a non-issue. Stop the white worshipping. A minority of Turks are darker than me, it's all about jaws, eyes, orbitals, nose etc. I'm not bad but my height (5'8) disables me in England.Oğlum attığın fotoğraftakilerden daha çirkin ve leş bir ten renge sahipsin aq
SOME people. I think I'm MTN.bu forumdakiler buna htn diyor sen ne diyon ?
Post 5+ Turks. And I'll post 5+ curry "shitskin".sub5 diyorum
Ortalama bir Türküm senden daha uzun daha açık ten rengine sahibim hala neyi uzatıyorsun?Gigacope. Complexion is a non-issue. Stop the white worshipping. A minority of Turks are darker than me, it's all about jaws, eyes, orbitals, nose etc. I'm not bad but my height (5'8) disables me in England.
SOME people. I think I'm MTN.
None of that is relevant if you look like this:Ortalama bir Türküm senden daha uzun daha açık ten rengine sahibim hala neyi uzatıyorsun?
Güvenilir biri varsa atayım fotoğrafımı o değerlendirsin öyle mi görünüyorum