Serialsuicide
Apricot
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Beni JFL atayım diye mi etiketledin mkBence vajina sikmekte çok boş abartılmış bişi geliyo zaten kadının ilki olamıcam götü daha iyi olcak benim için her türlü daha dar kadının acı çekmesi inim iniim inlemesi daha çok hoşuma gider @Auchelius
ler hak vermiş kadına.Zaten ben o göt darlığına 5 saniye falan anca dayanırım sen diyon borazan gibi ötüyolar tabi chad'in derdi başka oluyorBeni JFL atayım diye mi etiketledin mk
Bazı kızlar var inlemiyor amk borazan gibi ötüyorlar o kadar kötü ki kulak zarını sikiyor ve sikini indiriyor ve inlemek isteyen kadın her türlü inler.
geçen bir yazı okuyordum kadın saçmalıklarından bahsediyor diyor ki ben eşime eğitim veriyorum ve onun karşılığındada yatakta ödül veriyorum diyordu.
Yaptığı şey ise adam istediğini yaptığında ödül maması vermekmiş, istemediği şeyleri yaparsada yemeğine tuz eklemiyormuş gün boyunca ona bakmıyormuş vesaire vesaire yani karşısındaki insanı hatta onu geç direkt kendi partnerini hayvan yerine koyup ona eğitim verdiğini adlandırıyor birde sözlerinden laf almamak için bilimsel manipülasyon cartu curtu terimi kullanmış amk bide kendi hemcinsleri ve bazı Erler hak vermiş kadına.
Kendini niye o dahi insanlardan sandın anlamadım onlar en azından iyi bişey başarmış bizim bi şey başaracagımız yokinsan medeniyetini ileri taşıyan kişiler incellerdir newton, kant, tesla, da vinci, nietzsche, beethoven tüm bu isimler cinsel ilişkiye girmemiş ve çocuk yapmamıştır biz inceller olarak üstün insanlarız
incel olmak=dahi olmakKendini niye o dahi insanlardan sandın anlamadım onlar en azından iyi bişey başarmış bizim bi şey başaracagımız yok
@maardaincel olmak=dahi olmak
bizde başarılı olacağız diğerlerinin söylediği yalanlara kanma
bizimde onlardan aşağı kalır yanımız yok @maarda@maarda