Bence

Chudai

Chudai

Banned
Bence 18 yaşına kadar sikişmemiş erkeklerin vücudunda otomatik olarak 2. Bi ergenlik başlatılmalı ama bu sefer testosteron yerine östrojen basılıp kişi feminenleştirilmeli ve chadin oyuncağı olmalı. Yani güçlü daha da güçlendirilmeli ve güçsüz daha da güçsüzlendirilmeli. Chad femboy ile iyice mutlu edilip daha çok çocuk yaparak güçlü genlerini aktarması teşvik edilmeli. Ayrıca genetik olarak başarısız erkeğin kaza bela çocuk yaparak genlerini aktarmasını da engellemiş oluruz.

Cat Think GIF

• JFL
  • +1
Reactions: Topkra, yigittsaint, NoxInfernum and 7 others
1000056662

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: Topkra, yyk117, NoxInfernum and 2 others
amsızlıktan am a dönüşmek istiyo

• JFL
  • +1
Reactions: Topkra, yigittsaint, ascendantwill and 4 others
kardeşim sırf bir am için şöyle sapkın düşüncelere düşmeyin şurada hepimizin hepi topu 40-50 yıl ömrü var ölünce geldiğimiz yere dönüp eşitleneceğiz sık biraz dişini

• +1
Reactions: ascendantwill and blackpillruinedmyli
Boşuna başından beri filozof demiyoruz bu adama

• JFL
Reactions: Topkra, yigittsaint, ascendantwill and 4 others
Bence 18 yaşına kadar sikişmemiş erkeklerin vücudunda otomatik olarak 2. Bi ergenlik başlatılmalı ama bu sefer testosteron yerine östrojen basılıp kişi feminenleştirilmeli ve chadin oyuncağı olmalı. Yani güçlü daha da güçlendirilmeli ve güçsüz daha da güçsüzlendirilmeli. Chad femboy ile iyice mutlu edilip daha çok çocuk yaparak güçlü genlerini aktarması teşvik edilmeli. Ayrıca genetik olarak başarısız erkeğin kaza bela çocuk yaparak genlerini aktarmasını da engellemiş oluruz.

Cat Think GIF
İşte böyle threadler istiyoruz boşuna modern filozof demedik helal olsun :)

• JFL
Reactions: yigittsaint, ascendantwill, szenn and 2 others
Harbi bana şu çok mantıklı gelmeye başladı amk femboy olsam iyi femboy olurum bence
Manletim
Cucked Frame
Ellerim bileklerim bi kadınınki gibi küçük ve zarif
Çocuk gibi görünüyorum
Wide hips
Hight pitch voice var
Dickmaxxleyip femboy olmam en mantıklı en uygun karar amk ascendlemekten daha kolay amk Transmax Femboymax en iyi kararlar bizim gibi inceller için:)

Last edited:
  • JFL
Reactions: Chudai, ascendantwill, Naughty America and 2 others
Harbi bana şu çok mantıklı gelmeye başladı amk femboy olsam iyi femboy olurum bence
Manletim
Cucked Frame
Çocuk gibi görünüyorum
Wide hips
Hight pitch voice var
Dickmaxxleyip femboy olmam en mantıklı en uygun karar amk ascendlemekten daha kolay amk Transmax Femboymax en iyi kararlar bizim gibi inceller için:)
datho ile seni sipariş ediyorum :)

• JFL
Reactions: Chudai, yigittsaint, Naughty America and 2 others
Manletim
Cucked Frame
Çocuk gibi görünüyorum
Wide hips
Hight pitch voice var
Kanka ben seni destekliyorum <3 femboy ol ilk postanı ben cakacam hadi şanslısın gene

• JFL
Reactions: Chudai, szenn, Gordon Freeman and 1 other person
Manletim
Cucked Frame
Çocuk gibi görünüyorum
Wide hips
Hight pitch voice var
sonra böyle olmasın mami ay yani serial

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Serialsuicide
  • JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum, Gordon Freeman and ascendantwill
Knk ben chadsexual olurum yanlız femboy olursam
hele sen femboy ol ben chad oluum hadi olamadim o kadar gecmisiz var burda bi posta atarim bide yemek ismarlarim

• JFL
Reactions: Gordon Freeman, Serialsuicide and Topkra
Your whole country should get nuked

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Trenmaxx1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide and Gordon Freeman