U
undefined1
Iron
1 yıldan daha kısa sürede htnden mtnye bescendledim sokayım böyle hayata bide şimdi aklıma geldi masseter kası nasıl büyüyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka kas nasıl büyür bi düşün amk çalışarak git sakız al çiğne fazla çiğneme tmj olur götten yersin1 yıldan daha kısa sürede htnden mtnye bescendledim sokayım böyle hayata bide şimdi aklıma geldi masseter kası nasıl büyüyecek
1sene klavyeye sokayım
Kanka kas nasıl büyür bi düşünecek şekilde git sakız al çiğne fazla bozulma tmj olur götten yersin
Kanka kas nasıl büyür bi düşünecek şekilde git sakız al çiğne fazla bozulma tmj olur götten yersin
Gözlerim tilti negative değil açıdan dolayı öyle çıkmışKanka genel olarak napabilirim
bescend ne oluyor tam olarak hocam?1 yıldan daha kısa sürede htnden mtnye bescendledim sokayım böyle hayata bide şimdi aklıma geldi masseter kası nasıl büyüyecek
Gwlişmenin tersi iştebescen ne oluyor tam olarak hocam?
descend değil miydi o amkGwlişmenin tersi işte
tret ya da accutane baslaKanka genel olarak napabilirim
Brom reacutanetret ya da accutane basla
accutane in plak kapatma etkisini orgda en az 20 kere falan disprooveladılar yaşını bilmiyom büyük duruyon diye dedimknka reacutane plak kapatıyor arkadaşım kullandı babası 1.90 kendisi 1.80 kaldı bundan 1 hafta önce baktırdım dr bitches bi 6 7 cm uzarsın dedi height>Skin zaten bende abartılacak seviyede yok tektük kremlede geçer önceden kullanmış olan chad kardeşlerim bi el atsın