beyler herkes maarda olsun cok komik olmaz mı

kurdistan

kurdistan

swaggy
bende orgun olduğu bi sınıftaydım serial mix bi tane flakon gösteriyodu maardaya diyodu ki bu nasıl bende diyodum aptal orospu cocugu içinde tren var manyak mısın o da tmm diyodu sonra maarda birine gym gidiyosan gelcem diyodu o sorduğu kişi de yok diyodu ben diyodum gel gidek maarda bullymiş
sonra maardanın eve geliyoduk evde müstakil kırık dödkük bi şey amk testo almış gelmiş yürüyoz böyle sonra karşımıza süleyman pro çıkıyo maardanın sol böbreğe geçiriyo iğneyi çekiyo maardanın böbrekten testo çekiyo amk sonra devam ediyoz

• JFL
Reactions: Serialsuicide, why not me? and Auchelius
Kanka herkes uyusun yeter amk

• WTF
  • +1
  • JFL
Reactions: Yagiz8928, retawillfixme, why not me? and 1 other person
Kanka herkes uyusun yeter amk
1763934704771

kanka tüm solu bully görsem altıma sıcarım amk

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
bende orgun olduğu bi sınıftaydım serial mix bi tane flakon gösteriyodu maardaya diyodu ki bu nasıl bende diyodum aptal orospu cocugu içinde tren var manyak mısın o da tmm diyodu sonra maarda birine gym gidiyosan gelcem diyodu o sorduğu kişi de yok diyodu ben diyodum gel gidek maarda bullymiş
sonra maardanın eve geliyoduk evde müstakil kırık dödkük bi şey amk testo almış gelmiş yürüyoz böyle sonra karşımıza süleyman pro çıkıyo maardanın sol böbreğe geçiriyo iğneyi çekiyo maardanın böbrekten testo çekiyo amk sonra devam ediyoz
Süleyman pro nerden çıktı amk ya bilinçaltını sikim WHDPSHDŞSHSŞHS :lul:

• JFL
Reactions: kurdistan
  • JFL
Reactions: retawillfixme, Auchelius, Yagiz8928 and 2 others
ben post attım sandım amk
Aynısını bide benmişim gibi düşün her saniyede 1 Thread’e yazilip Thread açılıyor amk.

Attachments

• IMG_7200.jpeg
    IMG_7200.jpeg
    400.1 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: kurdistan and Yagiz8928

Users who are viewing this thread

Back