Bi er vakası daha

hanma lover

hanma lover

close your eyes and make a wish
İnceller çıldırdı yeni dünya düzeni yaklaşıyor kendinizi dizginleyin

• Ugh..
  • Woah
Reactions: Deleted member 281211 and Deleted member 361193
abi yazmayın şöyle şeyler. forumu başımıza yıkacaklar amk

• +1
Reactions: Tornoviaa and Topkra
abi yazmayın şöyle şeyler. forumu başımıza yıkacaklar amk
Yapan orosbu evladı ayrı ama urfa ve marastan çıkması düşündürdü amk izmir istanbul felan olur normalde

• +1
Reactions: Topkra, Deleted member 281211 and Deleted member 361193
Yapan orosbu evladı ayrı ama urfa ve marastan çıkması düşündürdü amk izmir istanbul felan olur normalde
batı illerinde ahlaki çöküş var diyolar. ama doğununda geri kalır yanı yok bunu görmüş olduk

• +1
Reactions: Topkra
lan olm angut musun amk. bu olaylar çoğalırsa vay halimize

• +1
Reactions: Topkra and Deleted member 281211
Tam tersi amk got yeme meselesi bu

yarrak imkani yok, amerikalilarda aynisini demidtir ilk bastaaq
Amk manyagi Amerika ile bura bir mi? Git bi silah kap gel o zaman🤣 ayrica Amerika eğitim sistemi direkt bu olaylara davetiye çıkarıyor başarılı olanı yüceltir basarisiz olanı daha da eziyor.

Amk manyagi Amerika ile bura bir mi? Git bi silah kap gel o zaman🤣 ayrica Amerika eğitim sistemi direkt bu olaylara davetiye çıkarıyor başarılı olanı yüceltir basarisiz olanı daha da eziyor.
devlet destegine muhtac birinin tufegi var dostum salak mısın sen? Zaten cogu sılah kacak alınıyor bızım ulkede kacakcılık rotalarının en fazla bulustugu yer aq

devlet destegine muhtac birinin tufegi var dostum salak mısın sen? Zaten cogu sılah kacak alınıyor bızım ulkede kacakcılık rotalarının en fazla bulustugu yer aq
Lan kaçak almak ile gidip bakkaldan alır gibi almak bir mi? Kaçak alacak alan tabi amk başka nası alacak zaten

Lan kaçak almak ile gidip bakkaldan alır gibi almak bir mi? Kaçak alacak alan tabi amk başka nası alacak zaten
olum ulkenıoın ızın verdıgı seyler bunlar zaten, xamanında goz kırptıkları adamların yaptıkları seyler . en basta ızın verılmesı hataydı

olum ulkenıoın ızın verdıgı seyler bunlar zaten, xamanında goz kırptıkları adamların yaptıkları seyler . en basta ızın verılmesı hataydı
Amrikadan mi bahsediyon? Orada ruhsatsız silah suç bile değil çoğu eyalette.