Boyumu 2 cm daha uzatabilir miyim?

travisbickle

travisbickle

Bronze
21 yaşında ve 178 boyunda birisi, bir şekilde boyunu 2 cm daha uzatıp 1.8'e tamamlayabilir mi?

• JFL
  • So Sad
Reactions: Arisylva and (deleted member)
taban giy geç o yaşta zor

• +1
Reactions: Serialsuicide and kebab
21 yaşında ve 178 boyunda birisi, bir şekilde boyunu 2 cm daha uzatıp 1.8'e tamamlayabilir mi?
No. Posture bozuklulugun yoksa mumkun degil. Posturun bozuksa mumkun olabilir. Ben glucosamine suflate + chondotirin aliorum 1500mg ikisinden. Sabah - aksama normalde 2.5 cm kaybediyordum ben, bunun sayesinde sadece 1.2 cm kaybediyorum. Yani 1.3 cm daha uzunum normale gore. Bunun effecti cunku beldeki disclere su geciriyor. Bende boyumu ilk gun aldigim 12 saat boyunca olcup graph cizmistim, aldiktan 3 ay sonra yine olctum 1.2 cm uzadim. Son yilda 0.5 cm uzadigima gore herhalde 3 ayda 1.2 cm uzamam imkansiz ondan garanti uzasam bile azicik etkisi 1cm+ bence.

Tabi benim ana hedef bel sagligi sorna boydu ama fayda iyi yani.

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Dathomirian Zabrak, szolliontaraelis and 1 other person
No. Posture bozuklulugun yoksa mumkun degil. Posturun bozuksa mumkun olabilir. Ben glucosamine suflate + chondotirin aliorum 1500mg ikisinden. Sabah - aksama normalde 2.5 cm kaybediyordum ben, bunun sayesinde sadece 1.2 cm kaybediyorum. Yani 1.3 cm daha uzunum normale gore. Bunun effecti cunku beldeki disclere su geciriyor. Bende boyumu ilk gun aldigim 12 saat boyunca olcup graph cizmistim, aldiktan 3 ay sonra yine olctum 1.2 cm uzadim. Son yilda 0.5 cm uzadigima gore herhalde 3 ayda 1.2 cm uzamam imkansiz ondan garanti uzasam bile azicik etkisi 1cm+ bence.

Autism.

• +1
Reactions: maarda and Deleted member 24983
Stretching ile 2-3 cm kazanmak mümkün düzenli yaparak.

QWEQWEQWERRTY

• JFL
  • +1
Reactions: maarda, Resistance. and pashanimair
bu da fakecelmis sizin ben aminizakoyim

• +1
Reactions: pashanimair
high functional btw, its very useful.
Eleman arkadaşlariyla olan fotoyu buraya atıp brutal mog yazıyo amk daha çok ilgi orospulugu

• +1
Reactions: Auchelius, MogEater and pashanimair
@kebab over
33618

• +1
Reactions: MogEater and pashanimair
Gerçek inceller böyle sitelerde takılmaz, bu 178 mentali gidik ltn değilse bir şey bilmiyorum
Nd low t baska aciklamasi yok

• +1
Nd low t baska aciklamasi yok
olm forumdaki kimse nd degilki doğru düzgün incelde degil nt degiller sadece nt olsalar illa bi kız sikerler zaten

• +1
Reactions: pashanimair and İNTİKAM VAKTİ
Eleman arkadaşlariyla olan fotoyu buraya atıp brutal mog yazıyo amk daha çok ilgi orospulugu
o baya var evet, ama tbh, cl 6'2 good body, aileden zengin olsam, simarik ve plansiz olurdum herhalde, high function autism kasttetigim graph bahsediyordum.

• +1
Reactions: pashanimair and maarda
o baya var evet, ama tbh, cl 6'2 good body, aileden zengin olsam, simarik ve plansiz olurdum herhalde, high function autism kasttetigim graph bahsediyordum.
bu arada görmek istersin belki:

• Love it
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and MogEater
bu arada görmek istersin belki:
tesekkur ederim, ama asil gormek istedigim gruptan yazdiklarima geri donmeniz @maarda @menas

• +1
Reactions: pashanimair and maarda
cl olmasına imkan yok bi ara ytye video çekiyordu ana sayfama düşünce izlemiştim. forumdaki fotoları son derece fraud + motionda recesseddi.

ama hindistanda yaşıyodu smv olarak gigachaddir orada

• +1
cl olmasına imkan yok bi ara ytye video çekiyordu ana sayfama düşünce izlemiştim. forumdaki fotoları son derece fraud + motionda recesseddi.

ama hindistanda yaşıyodu smv olarak gigachaddir orada
ytden haberim yok forum uzerinden degerlendirdim

• +1
tesekkur ederim, ama asil gormek istedigim gruptan yazdiklarima geri donmeniz @maarda @menas
Amina koyum insta grubundan bahsediyorsun sanırım. Geç yazdım ama almadın ha

• +1
gerçek incel özelliklerini say
170den kısa boy
arkadaşı olmayacak kadar nd
aşırı recessed/deforme surat
yüzde 25 yada daha fazla yağ oranı cart curt

• +1
Reactions: pashanimair, tiredman, OgreGravital and 1 other person
170den kısa boy
Kimse incel değil burda o zaman amk

• +1
170den kısa boy
İncel diye bir şey yok hepsi istese kendi gibi birilerini bulabilir, gerçek inceller truecellerdir çünkü onlar hem mentalcel hem uglyceldir.

• +1
185 değilim ki ak ne alaka
178 sin aq tamam 185 olanlar kadar iyi değil ama ortalamaya yakınsın yine ve dikkat çekmek için böyle saçla sapan konular açma

Last edited:
  • +1