Bu arkadaş hakkında acıklama

murad.89

murad.89

Diamond
@meynet şimdi rep dilenme konusuna girelim ben hickimseden rep falan dilenmiyorum bilen bilir sadece 1000 olsun diye sadece ricada bulundum yazdığım diğer şeylerde zaten şaka amaçlıdır elimi sallasam senin en fazla rep aldığın yorumdan daha fazla rep alırım bide ayrıca bu kin ne ve ignore listdesin sadece arkadaşlar sana geri cevaplar yazmış onları merak ETdim o yüzden açıp okudum boş adamsın cidden ıgrasma benle bide Türk subforumunda herkes beni daha çok seviyo bitane bile seni seçen adam zar zor bulursun tamamı annesi sikik haddini bildirdiğimi düşüyorum şimdi geç oldu sütünü iç yatkı boyun uzasın buyume plakaların açıksa tabi:lul::lul::lul:

• JFL
  • +1
Reactions: meynet and kullancı1998572619
murad ne bu kin olum adam sana 1 cümle yazdı sadece amk

• JFL
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, stacyworshipper, kullancı1998572619 and 2 others
,

• +1
Reactions: meynet and murad.89
Dnr murad

• JFL
  • Woah
Reactions: stacyworshipper, meynet and murad.89
Sevilmek umrumdaymış gibi konuşuyo bir de dallamaya bak bi de sen zaten manyak seviliyon ya , bana diyo orgdan başka işin yok kendisi 6 ayda benle aynı sayıda post atmış bi dediği de doğru olsa yarılcam millete yalvarmasına rağmen post rep ratiosu 1den az aq salağı
Dnr murad
The randevu at doktor to fikis a bad genetics translate kullanabilmekten aciz kendince paragraf yazmış istanbuldan yola çıkarem senin o olmayan kafanı sikerem

Bir cümle falan yazmadı postumun altına gelip sovdu hakaretler yagdırdı
Malsın çünkü en ufak aptalca bi şakaya bi yarrakmış gibi ignore listesine alındın diyon çok sikimde ya murad beni ignorelamış ya

Sevilmek umrumdaymış gibi konuşuyo bir de dallamaya bak bi de sen zaten manyak seviliyon ya , bana diyo orgdan başka işin yok kendisi 6 ayda benle aynı sayıda post atmış bi dediği de doğru olsa yarılcam millete yalvarmasına rağmen post rep ratiosu 1den az aq salağı

The randevu at doktor to fikis a bad genetics translate kullanabilmekten aciz kendince paragraf yazmış istanbuldan yola çıkarem senin o olmayan kafanı sikerem
Dnr