IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
sanki özürlüymüşsün de kız seni mutlu etmeye çalışıyomuş gibi hissettirir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sanki özürlüymüşsün de kız seni mutlu etmeye çalışıyomuş gibi hissettirir
bu gerçek bi senaryo değilki böyle bişi insanlık tarihinde yaşanmadı (betabuxxlar dışında)sanki özürlüymüşsün de kız seni mutlu etmeye çalışıyomuş gibi hissettirir
incellikten kurtuluyo mu kurtuluyo amasanki özürlüymüşsün de kız seni mutlu etmeye çalışıyomuş gibi hissettirir
yok be kadının insafına kalıyorsunincellikten kurtuluyo mu kurtuluyo ama
ben bu yuzden istemiyom relationship fln hemde gf cheat yapar opportunity buldugu ansanki özürlüymüşsün de kız seni mutlu etmeye çalışıyomuş gibi hissettirir
brian moserdan heumrage nasi bi degisim amkKnk senin ilişki nası gidiyo
İkiside derin karakterlerbrian moserdan heumrage nasi bi degisim amk
knk iyi de bazen vakit kaybı gibi geliyo bilgisayar mühendisliği okuyom götümü kaşıcak vaktim olmuyo ya lolü ya kızı salmam lazımKnk senin ilişki nası gidiyo
Kızı sal lol yayını aç allaha sövknk iyi de bazen vakit kaybı gibi geliyo bilgisayar mühendisliği okuyom götümü kaşıcak vaktim olmuyo ya lolü ya kızı salmam lazım
ikisinide sal götünü kaşıknk iyi de bazen vakit kaybı gibi geliyo bilgisayar mühendisliği okuyom götümü kaşıcak vaktim olmuyo ya lolü ya kızı salmam lazım
gençler bi bağış atında cajun corner yiyelim yavKızı sal lol yayını aç allaha söv
gençler bi bağış atında cajun corner yiyelim yav
Benim adıma bi tane voyis eyayla içerik üretmişler tmmıai kardeşim inanma buna yapay zekayla yapılmış @Yagiz8928