disiplin zeka iq bir seyler

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
olm eskiden zekam ile copeluyodum git gide normie bir yks canavarina donecem bu gidisle cogu alanda da mallasmaya basladim bir alan var hakkinda calistigim uzun suredir bakmiyorum yardim edin nasil bari disiplin kazanayim zekam geri gelir

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and xlegend
olm eskiden zekam ile copeluyodum git gide normie bir yks canavarina donecem bu gidisle cogu alanda da mallasmaya basladim bir alan var hakkinda calistigim uzun suredir bakmiyorum yardim edin nasil bari disiplin kazanayim zekam geri gelir
@Trenmaxx1 ölü org teorisi

• JFL
Reactions: marlonteixeira, jsbera, Auchelius and 4 others
beyler atesle şu elemanı ignorelayın sorun çözüldü

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, churmaxxed, marlonteixeira and 4 others
insta tiktok sil ,ders çalışmayı yavaş yavaş arttır ,disiplinli bir şekilde her gün çalış beynin gelişiyor yavaştan sonra .1 ay önce masada oturamıyordum şimdi yeni konular öğrenince motive oluyorum dopamin salgılanıyor odak süresi artıyor falan

• +1
Reactions: growthplatessss111, Serialsuicide and Auchelius
Sende bir problem var kardeşim acilen beyin cerrahına görünmen lazım
anneme dedim gidelim beyninde sorun yok dedi ascendlememi engelliyor sanırım derslerim için falan olabilir :(

• +1
Reactions: marlonteixeira
anneme dedim gidelim beyninde sorun yok dedi ascendlememi engelliyor sanırım derslerim için falan olabilir :(
Anneni döv kanka ascendlemene izin vermiyor diye

(Şaka yapıyorum bu arada sakın anneni dövme)

• JFL
Reactions: Yagiz8928, anathema, marlonteixeira and 1 other person
Anneni döv kanka ascendlemene izin vermiyor diye

(Şaka yapıyorum bu arada sakın anneni dövme)
bu dediğin çok kötü bir şey fikri bile kötü neden böyle bir şey dedin ki

• So Sad
Reactions: Yagiz8928 and Auchelius
uykunu alabiliyor musun

• +1
Reactions: growthplatessss111, Yagiz8928 and -BayHarbourButcher

Users who are viewing this thread

Back