Xavier
👁👄👁
Soru.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
AbicimBeyler vatan elden gidiyor hala femboy diyosunuz. Haydi cepheyeee
Ben sikerim diye bir şey demedim moruk. Millete sordum.Senin işin bitmiş moruk.17 yaşında femboy sikme işlerine girmişsin.High T bir mevzu gerçi ama sonu kötü.ovER
ne alaka mk? femboyda aşırı dişil enerji taşıdığı için(hatta femboylar kadınlardan bile fazla feminendir) aslında cis hetero erkeklerin femboylarla seks yapması heteroseksüel ilişki olarak sayılmalıSenin işin bitmiş moruk.17 yaşında femboy sikme işlerine girmişsin.High T bir mevzu gerçi ama sonu kötü.ovER
Koçum billuru olan şeye kayarsan trans femboy fark etmez ibne olursun bu kadar basit.ne alaka mk? femboyda aşırı dişil enerji taşıdığı için(hatta femboylar kadınlardan bile fazla feminendir) aslında cis hetero erkeklerin femboylarla seks yapması heteroseksüel ilişki olarak sayılmalı
GİGACHAD meme i bile TANGA GİYİYOR. ARTIK KABUL EDİNNNN. ERKEK ADAM TANGA GİYERKoçum billuru olan şeye kayarsan trans femboy fark etmez ibne olursun bu kadar basit.
Ben seni Atsiz'a kayarken gördüm ?Koçum billuru olan şeye kayarsan trans femboy fark etmez ibne olursun bu kadar basit.
Bana niye salladın şimdi oldu mu bu ?Ben seni Atsiz'a kayarken gördüm ?
O zaman sen *bnenin önde gidenisin.