MogEater
sub0 to true adam
ikisinden biri yoksa hayat dunyanin en kotu yeri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Sosadikiside yoksa hayat dunyanin en kotu yeri
Olabilecek misin ki @kurdistan bu eleman 190+ bide yüzü htn yaparsa sen nasıl geçecen bu elemanıofkem olmasa gelismemi tetikleyecek hicbiraey yok, sadece sizden daha iyi oldum diyebilmek icin yasiyorum.
ikisinede sahip olanlar forumdan siktir olup gidebilir miikisinden biri yoksa hayat dunyanin en kotu yeri
i was in hell looking at heaven10 melatonin almistim, ailemin yaptigi bir hatayi ogrendim 3-6 ay beni geriye attilar tek kelime sarf etmeden evden ciktim ve arabada yaiyorum, eger eve girersem gurur duymayacagim seyler yapmaktan korkuyorum.
klimayi acamiyorum sadece bir hoodie var araba b class ve cok soguk
hayatta en alta olmadan cogu seyi anlamak zorlasiyor,
ofkeliyim ve kendimden nefret ediyorum
melatonin yüzünden evden mi atıldın amk10 melatonin almistim, ailemin yaptigi bir hatayi ogrendim 3-6 ay beni geriye attilar tek kelime sarf etmeden evden ciktim ve arabada yaiyorum, eger eve girersem gurur duymayacagim seyler yapmaktan korkuyorum.
klimayi acamiyorum sadece bir hoodie var araba b class ve cok soguk
hayatta en alta olmadan cogu seyi anlamak zorlasiyor,
ofkeliyim ve kendimden nefret ediyorum
amına koyayım seni mogeater sandım yine uzun uzun yazdım değiştir o aviyiamk ne yazdığında anlaşılmıyorki
biraz daha sicak icerisi, soguk kalori kaybetmemi sagliyordusoguk oldugu ve thoird genetigim iyi olmadigi icin klimayi actim uykuya dalarsam sabah bu arabadan olu olarak cikarim
adam olcek soguktan kaloriyi dusnuyobiraz daha sicak icerisi, soguk kalori kaybetmemi sagliyordu
şimdi anladım amk 10 hap melatonin atmış kafasını siktiğimsoguk oldugu ve thoird genetigim iyi olmadigi icin klimayi actim uykuya dalarsam sabah bu arabadan olu olarak cikarim
adam olcek soguktan kaloriyi dusnuyo
high mtn daha dogru aslindaherkes uyudugu icin eve girdim,
sakasiz htnyim suan buraya rate atsam htn dersiniz cunku oykeyimmmm
ya rhinodan sonra inanilmaz acsendliyecegimi biliyorum cunku kaslarimi dumduz yaptim ve fenotipime uygun oldugu icin inanilmaz acsendledim rhinodada phenoma uygun olacak
lifemaxxx hayat hala kotu ama htnyim.
sabah ltn olarak uyanicam.
sana göre birini buldum knk arabası da var klimayı açar iyice üşümezsinherkes uyudugu icin eve girdim,
sakasiz htnyim suan buraya rate atsam htn dersiniz cunku oykeyimmmm
ya rhinodan sonra inanilmaz acsendliyecegimi biliyorum cunku kaslarimi dumduz yaptim ve fenotipime uygun oldugu icin inanilmaz acsendledim rhinodada phenoma uygun olacak
lifemaxxx hayat hala kotu ama htnyim.
sabah ltn olarak uyanicam.
lan o orospu çocuğu allaha sövüyor haberin yok mu@MogEater Allah yardımcın olsun
Lan unutmuşum amklan o orospu çocuğu allaha sövüyor haberin yok mu
böyle allaha küfrederek luksmax yapılmaz allah çarparallahini sikeyim, hayat gercekten igrenc, yasamayi sevsem bile bu hayati sevmiyorum