günlük 50 mg proviron saçı siker mi? (+e2 konusu)

swaggy

swaggy

faded than a ho'
kürüme günlük 50 mg proviron dahil etmek istiyorum daha önce daha çok daha minimal bi dozaj planlamıştım ama eylül ayının ortalarına kadar maksimum etki aradığım için bu dozu tercih ettim
daha önce kullanmış olanlar bu konu hakkında yaşadıkları şeyleri anlatabilirler mi

şu e2 olayından da bahsetmek istiyorum şu provironun hormonların e2ye aromatize olmasını bi nebze azalttığını söyleyenler var bu ne kadar doğru?
çoğu kişi doğru olmadığını söylüyo ama ben buraya da sormak istedim bilenler varsa yazsın

Last edited:
  • +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
kürüme günlük 50 mg proviron dahil etmek istiyorum daha önce daha çok daha minimal bi dozaj planlamıştım ama eylül ayının ortalarına kadar maksimum etki aradığım için bu dozu tercih ettim
daha önce kullanmış olanlar bu konu hakkında yaşadıkları şeyleri anlatabilirler mi

şu e2 olayından da bahsetmek istiyorum şu provironun hormonların e2ye aromatize olmasını bi nebze azalttığını söyleyenler var bu ne kadar doğru?
çoğu kişi doğru olmadığını söylüyo ama ben buraya da sormak istedim bilenler varsa yazsın
Genetiğinde sac dökülmesi varsa bu ilaçların adını bile bilmemen gerek

• +1
  • Hmm...
Reactions: codeine1119, pashanimair and swaggy
Bi bok fayda etmeyecek haberin olsun
naah
provironun saça olan etkisi diğer dht türevi ilaçlara göre çok daha az
sebepleri var baya ama tek tek açıklamak = boş yapmak
çok problem olucağını sanmıyorum
direkt deneyimlemiş birinden dinlemek daha doğru olur

• +1
Reactions: Zodiac and pashanimair
naah
provironun saça olan etkisi diğer dht türevi ilaçlara göre çok daha az
sebepleri var baya ama tek tek açıklamak = boş yapmak
çok problem olucağını sanmıyorum
direkt deneyimlemiş birinden dinlemek daha doğru olur
knk genetikte varsa kaçamayacan:lul:

• So Sad
  • +1
Reactions: pashanimair and swaggy
75 proviron 20 g kreatin elime kafamı atsam 1 tane saç gelmiyor brutal geneticpill

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, pashanimair and swaggy
  • +1
Reactions: pashanimair, Auchelius and swaggy
4 paket proviron bitirdim 1 sene önce gayette sağlıklıyım saçlarda etkisi olmadı boya veya erkekliğede etkisi olmadı bir boka yaramaz yani ama saç da dökmez ama genetikte önemli tabi

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Auchelius and 1 other person
Bende 3 kutu falan bitirdjm bi sikim degismedi amk sac da da gram dokulme yok

• +1
Reactions: Zodiac, pashanimair, Auchelius and 1 other person
e2 bumpy

• +1
Reactions: pashanimair
provironun tek özelliği dht bazlı olduğu için ve anabolik etkisi olmadığı için androjenikde aşırı güçlü olmadığı için vücuttaki tek etkileyebildiği şey shbg e bağlanabilmek

shbg diğer dhtlere bağlanamaz ve gerçek yüksek androjenik dht ve kullanılabilir testo artar

buda hormonel imbalance yaratır dht/e2 dengesini bozar

hiçbir katkı olmaz almayın sakın plasebo için alacak alsın

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, codeine1119, swaggy and 1 other person
provironun tek özelliği dht bazlı olduğu için ve anabolik etkisi olmadığı için androjenikde aşırı güçlü olmadığı için vücuttaki tek etkileyebildiği şey shbg e bağlanabilmek

shbg diğer dhtlere bağlanamaz ve gerçek yüksek androjenik dht ve kullanılabilir testo artar

buda hormonel imbalance yaratır dht/e2 dengesini bozar

hiçbir katkı olmaz almayın sakın plasebo için alacak alsın
dhtmaxxing için ne öneriyon peki

dhtmaxxing için ne öneriyon peki
Dhtmaxxing in amaci ne sikin mi kalkmiyor

Dopaminin dusukse sikin kalkmaz seratonin yuksekse sikin kalkmaz prolaktin yuksekse ( dopamin dusuk) sikin kalkmaz androjenlerin dusukse sikin kalkmaz damarlarinda nitrik oksit azda sikin kalkmaz sekerin yuksekse sikin kalkmaz oksidatif stres coksa sikin kalkmaz

Akisina birak

• Hmm...
  • +1
Reactions: swaggy and 0x22
Dhtmaxxing in amaci ne sikin mi kalkmiyor

Dopaminin dusukse sikin kalkmaz seratonin yuksekse sikin kalkmaz prolaktin yuksekse ( dopamin dusuk) sikin kalkmaz androjenlerin dusukse sikin kalkmaz damarlarinda nitrik oksit azda sikin kalkmaz sekerin yuksekse sikin kalkmaz oksidatif stres coksa sikin kalkmaz

Akisina birak
androjenik etkilerinden dolayı
yaşım dhtnin androjenik etkilerinin olduğu bi yaş o yüzden
günlük 50 mg proviron androjenik etkiler için destekleyici olmaz mı "ses, dihh vs. vs."
ayrıca testo enanth vuruyom 250 mg, testonun bi kısmı da dhtye aromatize olucak

• +1
Reactions: why not me?