IP adresinizin amını götünü dağıtmamak istiyorsanız

underbite_hater

underbite_hater

Iron
Be orospu cocukları ip adresinizi o kadar seviyorsanız her embedi oynatmayın bi adam gelir linkten embede kodu gömer videoyu oynattığınız an 206 partial contenti reserve ettiği ip adresi yani sizin ip adresiniz pat adama düşer başka bilgi vermicem bu çöplüğe full taşşak takılmaya devam edicem - edward snowden, zortik kaya.

• Ugh..
  • JFL
  • Woah
Reactions: maarda, Kayra139, Zodiac and 1 other person
Be orospu cocukları ip adresinizi o kadar seviyorsanız her embedi oynatmayın bi adam gelir linkten embede kodu gömer videoyu oynattığınız an 206 partial contenti reserve ettiği ip adresi yani sizin ip adresiniz pat adama düşer başka bilgi vermicem bu çöplüğe full taşşak takılmaya devam edicem - edward snowden, zortik kaya.
knk sen biraz andre elliot falansin galiba bilisim dersinde ogrendigin iki html ile korku saciyorsun
1764328970552

• JFL
  • Love it
Reactions: htn666, senualF, ascendantwill and 6 others

olay soyle yasanıyor ama orgda koruma varmı bılmıyorum dmdende gelen vıdeoları acmayın dıscorddada vardı bı ara bu

1764331844227
iş yapıyo mu bu bra vpn falan değil bu

tmmdr knk bu tarayıcıları gelistirenler de aptal orospu cocugunun teki zeroday falan bulununca kapatmiyolar acik birakiyolar bir de ip cok onemli tehlikeli bilgi korkuyorum almayın ip adresımı
Orig 1080x1080tumblr onbkc4PMEQ1ujmvy2o1 1280

• JFL
Reactions: Zodiac, churmaxxed, szenn and 1 other person

olay soyle yasanıyor ama orgda koruma varmı bılmıyorum dmdende gelen vıdeoları acmayın dıscorddada vardı bı ara bu

embedla alakasız bu siteye giden ipyi alıyor discord kendi ip adresi ile webscrap yapıyor istesen de karşı clientın ipsini alamazsın video embedlayarak ya da başka bir şey embedlayarak kişinin mal olması ve o linke girmesi lazım

embedla alakasız bu siteye giden ipyi alıyor discord kendi ip adresi ile webscrap yapıyor istesen de karşı clientın ipsini alamazsın video embedlayarak ya da başka bir şey embedlayarak kişinin mal olması ve o linke girmesi lazım
Algoritma farklı

Ben sana direkt kendim ipmi vereyim götüne sokarsın artık
Panelden tc bulup atmak dışında bi sik yapamayan elemanlar evrimlesip bu mu oldu şimdi

• JFL
Reactions: Tornoviaa and Zodiac
alakasız discord karşıya clientın ipsini göndermez (doğrulanmış sunucular dışında)
Bu forumda aynısını yapmıyorsa ne olacak adamlar bizim gibi ucubeler için servermi kiralasın

Bu forumda aynısını yapmıyorsa ne olacak adamlar bizim gibi ucubeler için servermi kiralasın
kiralamasalar foruma nasıl girecen aq ek bir korumaya gerek yok ki embed atan her yer kendi makinesinde atıyor webscrapi

Users who are viewing this thread

Back