kullandigim ilaclar

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
ritalin 10mg haftada 2-4 defa veya gunde 5mg destek icin ( antreman workout business etc )
hydrooxyzine 10-11 gibi almaya basladigim ilac antihistamin olmasina ragmen uyku + istah artirmasi icin kullanmaya basliyorum. 12.5mg basladim.
@ZerefDragnee1l @maarda @maynet @erenjoyer sizce bu ilac nasil?

planlar
250mg TRT
0.1mg Dut ( TRT 0.2MG )
MICRO DOSE ACCUTANE 5-10MG

• +1
Reactions: Auchelius, ZerefDragnee1l, maarda and 1 other person
ritalin 10mg haftada 2-4 defa veya gunde 5mg destek icin ( antreman workout business etc )
hydrooxyzine 10-11 gibi almaya basladigim ilac antihistamin olmasina ragmen uyku + istah artirmasi icin kullanmaya basliyorum. 12.5mg basladim.

planlar
250mg TRT
0.1mg Dut ( TRT 0.2MG )
Pre almıyon mu workout

• +1
Reactions: kurdistan

planlar
250mg TRT
0.1mg Dut ( TRT 0.2MG )
ritalin pre workout nasıl deneyimlerin neler

• +1
Reactions: Auchelius, Kayra139 and ascendantwill
  • +1
Reactions: Auchelius, Kayra139 and kurdistan
6 gun icin 35k kazanmam lazim yoksa hayatimi kaybedebilirim gercekten.
uyuyamiyorum ve yiyemiyorum bu yuzden antihistamin kullanmaya basladim, bir sekilde bu sureci basarila atlatabilirsem kazanacagim.

• +1
Reactions: Auchelius, htn666, Kayra139 and 1 other person
Ritalin'i nasıl alabildin aga teşhisli misin?
ritalini bulmak kolay kanka xanax lyrica diazem gibi yeşil reçeteli ialçlardan bile basit

• +1
Reactions: Auchelius, htn666, Kayra139 and 1 other person
uyuyamiyorum ve yiyemiyorum bu yuzden antihistamin kullanmaya basladim, bir sekilde bu sureci basarila atlatabilirsem kazanacagim.
geber amk

• JFL
Reactions: htn666, why not me? and kurdistan
BAŞARIRSAM ÇOĞU KURTULUR BAŞARAMAZSAM HİÇ BİRİ. AKLIMDA BİR İŞLEM VAR AMA ÇOK ÇOK RİSKLİ NORMALDE ASLA BÖYLE BİR FİNANSAL İŞLEM YAPMAM AMA BU KONUDA BİLEMİYORUM?

EĞER RİSKE GİRMEK İSTİYORSAN HMU

• +1
Reactions: htn666 and churmaxxed
BAŞARIRSAM ÇOĞU KURTULUR BAŞARAMAZSAM HİÇ BİRİ. AKLIMDA BİR İŞLEM VAR AMA ÇOK ÇOK RİSKLİ NORMALDE ASLA BÖYLE BİR FİNANSAL İŞLEM YAPMAM AMA BU KONUDA BİLEMİYORUM?

EĞER RİSKE GİRMEK İSTİYORSAN HMU
BORSA FALAN MI

• +1
Reactions: htn666 and Atsizz
ZODIAC LOOKSMAXXING TR SIGNAL GRUBU AÇSAK BEN POZISYONLARIMI PAYLAŞSAM SİZDE GİRSENİZ GÜZEL OLUR MU HE YAPSAK MI KİRVE? @Zodiac

• +1
Reactions: htn666, churmaxxed and Zodiac
CHURMAXXED BUGRASA VE ADINI ŞUAN AKLIMA GETİREMEDİĞİM YAŞI 18 ÜSTÜ OLAN KARDEŞLER,

NE DİYORSUNUZ BANA GÜVENİYORSANIZ YAVAŞTAN PERPSMAXXING YAPALIM

• +1
  • Love it
ZODIAC LOOKSMAXXING TR SIGNAL GRUBU AÇSAK BEN POZISYONLARIMI PAYLAŞSAM SİZDE GİRSENİZ GÜZEL OLUR MU HE YAPSAK MI KİRVE? @Zodiac
yapalım kirve zaten kriptoda iyice götüm sikildi bir de borsada sikilsin nolacak

• +1
CHURMAXXED BUGRASA VE ADINI ŞUAN AKLIMA GETİREMEDİĞİM YAŞI 18 ÜSTÜ OLAN KARDEŞLER,

NE DİYORSUNUZ BANA GÜVENİYORSANIZ YAVAŞTAN PERPSMAXXING YAPALIM
olur

• +1
Reactions: htn666
bu

EĞER RİSKE GİRMEK İSTİYORSAN HM
bu adamin birgun zengin olacagina inaniyorum

• +1
Reactions: churmaxxed

Users who are viewing this thread

Back