Tallooksmaxxer
Kraken
adam türklere hamam böceği diyor 5 gün bön bön bakıyorsunuz. reportlasanıza lan. admin saniyesine siliyor zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bu onların ve senin sorunun amkbende nigger diyorum.reportlayıp napcam amk
Do u mean me?burayı canlandırmanın zamanı geldi türk kısmında takılan iki orospu çocuğu var isimlerini söylemeye gerek yok hepimiz biliyoruz
no man. why u take it for urself?Do u mean me?
Because I translate all Turkish comments and sneak into discussions, I rarely understand jflno man. why u take it for urself?
hangi ırksın oçbeyler iki tane gavatında amacını anlamış değilim türkiye’de yaşadıklarına eminim ama dediğim gibi amaçlarını anlamadım sanırsam analarını arka odada sikerlerken buraya gelip millete sataşıyorlar siz ne düşünüyonuz @Atsiz @Tallooksmaxxer
vallaha ben forumda pek takılmıyorum şu aralar kim olduğunu bilmiyorum.kim olduğunu biliyonuz isim vermicem biz ban yeriz sonra biri son zamanlarda türedi diğeri hep varmış
tıkladım hata veriyor aq. neyse siktir edin gavatları dinlemeyin oçları.dmden yazdım
Korktum bi an bende uzun zamandır buralardayım o yuzden ben sandımcukubix gelirse diye önceden yazim senden de bahsetmiyorum kanka
Niye korkuyorsun ki? Buranın ağası bahsi geçen arkadaşlar değil. Bu şahıslar sayesinde dünya ülkemizi yanlış tanıyor. Aynı şahsiyetler aslında Türk Millyetçiliği altına sığınıp Atatürk düşmanlığı yapan kişiler. ATATÜRKün adını bu ülkeden silemeyeceksiniz.Korktum bi an bende uzun zamandır buralardayım o yuzden ben sandım
ne anlatıyon be amk ibnesiNiye korkuyorsun ki? Buranın ağası bahsi geçen arkadaşlar değil. Bu şahıslar sayesinde dünya ülkemizi yanlış tanıyor. Aynı şahsiyetler aslında Türk Millyetçiliği altına sığınıp Atatürk düşmanlığı yapan kişiler. ATATÜRKün adını bu ülkeden silemeyeceksiniz.
Kanki bu hesap troll zaten benden bahsetsen alinmazdim zatencukubix gelirse diye önceden yazim senden de bahsetmiyorum kanka
ATAMIZA ATAPUT DİYENLERLE YANYANA DURMAne anlatıyon be amk ibnesi
Niye korkuyorsun ki? Buranın ağası bahsi geçen arkadaşlar değil. Bu şahıslar sayesinde dünya ülkemizi yanlış tanıyor. Aynı şahsiyetler aslında Türk Millyetçiliği altına sığınıp Atatürk düşmanlığı yapan kişiler. ATATÜRKün adını bu ülkeden silemeyeceksiniz.
Lan en büyük Atatürk düşmanı @SecularIslamist dün bana Atatürk'ün politikaları türkiyeyi geriye götürdü dedi sen ne anlatıyonne anlatıyon be amk ibnesi
Tarih hakkında bir sik bilgisi olmayan arap maymunundan bilgi aldığını ifşa etmeseydin keşke ezik orospu çocuğu seniLan en büyük Atatürk düşmanı @SecularIslamist dün bana Atatürk'ün politikaları türkiyeyi geriye götürdü dedi sen ne anlatıyon
Ne bilgisi orospu çocuğu dün sen korkar gibi engellemdin mi adami ?Tarih hakkında bir sik bilgisi olmayan arap maymunundan bilgi aldığını ifşa etmeseydin keşke ezik orospu çocuğu seni
Şu anasının amcığı kokuşmuş arabın Türk forumuna musallat olmasının büyük sebebi senin gibi orospu çocukları
Oğlum girip size küfür etmekten sıkıldım aq ne eşşek adamlarsınız
Ben o orospu çocuğunu dün mü engelledim ezik maymun?Ne bilgisi orospu çocuğu dün sen korkar gibi engellemdin mi adami ?
Onunla konuşmam iyi oldu çünkü ne kadar vasat bir siyasi görüşü olduğu u öğrenmiş oldum
Ama sorun ne biliyor musun sen o shitskinle tartisamazdin bile muhtemelen ancak küfürleşirdin
Lan orospunun çocuğu ben seni savundum ne otist insansın amk oy verdigin adamlar başımıza saldı siktir git uğraş dur hadiBen o orospu çocuğunu dün mü engelledim ezik maymun?
O maymun arap olduğunu gizliyor ırkını söylemekten utanıyor.
Shitskinden deva arayan bir orospu evladısın sana 2-3 gömlek büyük gelir fikirlerimiz.
Arkasına sığındın orospu evladı gibi seninde sunacak hiç bir sikik argümanın yok nefretinizi kusun oğlum ezik birer orospu çocuklarısınız bugün ölseniz kimsenin sikinde olmayacak.
Sen daha o körpe bacını savunamazsın amk evladı beni savunuyormuş kaos arayan bir gavatsın dün yazdığına bak bugün yazdığına bak kahpe çocuğuLan orospunun çocuğu ben seni savundum ne otist insansın amk oy verdigin adamlar başımıza saldı siktir git uğraş dur hadi
Dostum bence senin o shitskinle sikismen lazım ikinizinde incelliği ancak böyle biterSen daha o körpe bacını savunamazsın amk evladı beni savunuyormuş kaos arayan bir gavatsın dün yazdığına bak bugün yazdığına bak kahpe çocuğu
O islamcı direk.Ülkenin gavatlaşmasından ve kadınların açılmasından rahatsız çünkü müslümanlıktan uzaklaşıyor muşuz ? Da bu ona kalmış bir şey değil.Bu ülkenin kadınlarının açık yada kapalı giyinmesi ayrı bir mevzu elin boktenin gelip kadınlarınız şöyle giyinecek demesi apayrı bir mevzu.Lan en büyük Atatürk düşmanı @SecularIslamist dün bana Atatürk'ün politikaları türkiyeyi geriye götürdü dedi sen ne anlatıyon
We are secular country sir diye yabancı f*şistlerin götünü yalayanlar sizin ırkçılar, biz değiliz. Siyasetten bir gram anlasaydın göç politikaları hakkında kabul edilecek, başkasıyla tartışabilecek kadar bilgin olurdu. Ama seni destekleyene bile saldıran uyuz bir köpek gibisin."We aRe SeCulaR cOuntRY sİr" endonezyalı hobbit orspu evladı ülkende ascendleniyor alt ırk orospu çocukları ülkene akın akın geliyor bu maymun diyo ki biz kötülüyormuşuz
Tipini şemalini siktiğimin iti siz kemalist ataputçular yazıyor bunları biz değilWe are secular country sir diye yabancı f*şistlerin götünü yalayanlar sizin ırkçılar, biz değiliz. Siyasetten bir gram anlasaydın göç politikaları hakkında kabul edilecek, başkasıyla tartışabilecek kadar bilgin olurdu. Ama seni destekleyene bile saldıran uyuz bir köpek gibisin.