lipcel olmak

hardstuck4444ltn

hardstuck4444ltn

Iron
olm dışarı cıktıgımda etrafa baktıgımda anlıyorum ki halktaki tek lipcel benim ve tipimi cok fena geriye atıyo aq bunu filler dışı nasıl düzeltcez deneyip ise yaradigini gordugunuz bi softmaxx varmi

• +1
Reactions: Kayra139 and fury31
olm dışarı cıktıgımda etrafa baktıgımda anlıyorum ki halktaki tek lipcel benim ve tipimi cok fena geriye atıyo aq bunu filler dışı nasıl düzeltcez deneyip ise yaradigini gordugunuz bi softmaxx varmi
fat injections knk dogal bi goruntu yakalarsin

• +1
Reactions: why not me?
o zaman filler mantıklı bi adım olur mu cunku trde dudak filler yaptıran yada yaptırma ihtiyacı olan erkek görmedim hic

• +1
Reactions: Kayra139 and fury31
Accutane dudakları şişiriyor diye biliyorum ama sırf dudak şişirmek için kullanılmaz cildin falanda kötüyse o zaman ekstra olarak kullanabilirsin ama tedavi bittikten sonra mikrodoz kullanmaya devam etmen lazım

baya tired baktım araştırmış bakmıştım bunun için benimde öyle çünkü.

hayır şuanlık yok canlı görünüm için diş fırçasıyla fırçanı suladıktan sonra baya bi fırçalayıp canlı gorunumu elde edebilirsin veya gündelik hayatta kelimeleri bastırarak agzın açık şekilde konuşabilirsin mesela ağzını pek açmadan konuşan biriysen biraz yardım edebilir(%99 cope)

ooo aaa eee gibi sikim sonik şeyleri ağzını aça aça söyleyecen bunada inanmıyorum ama okuduğum her lip softmaxx tiredinde hep bunlar tekrarlanıyor

• +1
Reactions: Kayra139 and Auchelius
Accutane dudakları şişiriyor diye biliyorum ama sırf dudak şişirmek için kullanılmaz cildin falanda kötüyse o zaman ekstra olarak kullanabilirsin ama tedavi bittikten sonra mikrodoz kullanmaya devam etmen lazım
10mg accutaneyle tret0.05 kullanılırmıki

yakın zamanda hiç cildiyeye görünmedim sivilce problemim var ama sırf geçmesi icin accutane nin yan efektleri çekilir mi ki

genişliğine etkisi var mı dudağın

o zaman filler mantıklı bi adım olur mu cunku trde dudak filler yaptıran yada yaptırma ihtiyacı olan erkek görmedim hic
filtrum uzunsa lip lift yaptırabilirsinde biraz garip duruyo bence filler konusunda pek bilgim yok

10mg accutaneyle tret0.05 kullanılırmıki
Yok kanka accutane zaten cildini kurutuyor sürekli nemlendirmen lazım tretle beraber amına koyarsın kıpkırmızı gezersin ortalıkta ya tret ya accutane kullan
yakın zamanda hiç cildiyeye görünmedim sivilce problemim var ama sırf geçmesi icin accutane nin yan efektleri çekilir mi ki
Yan efektlerinde bir şey yok %90 dudak kuruması, burun kanaması falan olur max ama doktor kontrolüyle kullan mal gibi kendi kafana göre iş yapma
genişliğine etkisi var mı dudağın
Ağız genişliği olarak diyorsan yok ama dudaklar daha dolu gözükebiliyor diye biliyorum

• +1
Reactions: jsbera and marlonteixeira