Medžuslovjansky / Меджусловјанскы / Ⱞⰵⰴⰶⱆⱄⰾⱁⰲⱝⱀⱄⰽⱐⰹ

anything in rules about this?
  • Exist solely to troll or intentionally disrupt the forum
    • While exaggerated personas may be tolerated, accounts whose primary or only intent is to antagonize others, incite conflict, or undermine the forum’s integrity will face permanent removal.

Realno ovo je dovelo Evropu u kurac kojem je sad
ne, u kurcu smo zbog ateizma, individualizma i materijalizma
Mozda je "nas" po veri mada i ta vera opada ali nije deo naseg naroda
okreni se Hristu
vrv, moje čelo izgleda ovako sa strane :feelswhy::feelswhy:
Side profile emphasizing heavy brow ridge

al nemoj kenjaš da ne bi opleo neku vatrenu tamnoputu aj i ti
kromanjonac
Ma ja volim sve živo, nemam tip. Malo sam slabiji na plave EE ribe al ono.
volim ih i ja ali su krš :forcedsmile::forcedsmile:
Od egzotičnih, najlepše su mi bile Arapkinje (ne znam koje područije, svetle puti ali guste obrve i prelepe krupne almond oči), zapadne Afrikanke i poneka svetla Azijatkinja.
brate najviše od svega mi se sviđa to što su guzate i sisate (Arapkinje i crnkinje)

ni ne pogledam im oči :forcedsmile::forcedsmile:
A najviše jebozovne su mi bile tamnopute kosooke i rasne Nemice/EE. Nemice su rasnije bogami više nego Grkinje imo.
jesu kurac

meni su te zapadne "žene" nekako odurne, djeluju muževno.. a ne volim nešto ni tamnopute Azijatkinje, msm volim i tamnopute i Azijatkinje ali ne oboje :forcedsmile::forcedsmile:
Bio ja na neki kao vašar u Švici i bila neka sisata a mršava kosooka sa crnom bob frizurom, znači ten bukvalno bakar i još namazala neko ulje znači sijala se haos. A ja ko tele buljio u nju brat bratu ma sigurno 5-10 sekundi svaki put kad bi bio blizu nje (napravili smo eye contact 3-4 puta, IOI ??:ogre::ogre: ).
pa ludače što je nisi startovao? :forcedsmile::forcedsmile:
Neću nikad da zaboravim tu Boginju nema šanse
1a4b1dd68599f529bc1e0f4e3fdbdd72.jpg
ovako nešto izgledala
ružno :forcedsmile::forcedsmile: al aj može proći za sex
A najružnije su bile Indijke, tamne Nafri i Somalijke. Al naravno imaš i tu lepe
ne slažem se, meni su sve te koje si pobrojao ljepše od ovog strašila iznad

brate Indijke su toliko underrated a i te Arapkinje garave nisu loše, samo što ima nekih baš ružnih ali prosječne su prelijepe

• +1
Reactions: VohnnyBoy
Hriscantsvo ne moze da bude tacno jer slobodna volja ne postoji
ponavljaš kao NPC jedno te isto

elaboriraj to što tvrdiš, kako ne postoji slobodna volja i zašto to utiče na tačnost religije?

crnje kad otkriju predeterminizam i fatalizam po prvi put

• +1
  • JFL
Reactions: FlotPSL and hopecel
Kako su gloposti

Al ajde da ignroisemo to

are you into logical determinism or causal one?

• +1
Reactions: FlotPSL
ponavljaš kao NPC jedno te isto

elaboriraj to što tvrdiš, kako ne postoji slobodna volja i zašto to utiče na tačnost religije?
Pa ajde da prvo resimo ovo drugo sto si napisao

Po mojoj logici ako slobodna volja ne postoji onda nijedna religija ne može da bude tacna

Zato sto ako je religija koju si izabrao vec bila predodredjena ti zapravo nisi imao kontrolu nad svojom odlukom

Svaka tvoja akcija je takođe predodredjena, pa ni zlo ni dobro u tom slučaju ne mogu zaista da postoje

/

Ali logicno je da ne postoji slobodna volja evo ti prost primer iz pravog zivota

Razdvojeni blizanci generalno biraju iste profesiji u zivotu,imaju slicne ocene i generalno sve slicno rade cak i ako su razdvojeni

• Hmm...
Reactions: hopecel and theRetard

Po mojoj logici ako slobodna volja ne postoji onda nijedna religija ne može da bude tacna

Zato sto ako je religija koju si izabrao vec bila predodredjena ti zapravo nisi imao kontrolu nad svojom odlukom

Svaka tvoja akcija je takođe predodredjena, pa ni zlo ni dobro u tom slučaju ne mogu zaista da postoje

/

Ali logicno je da ne postoji slobodna volja evo ti prost primer iz pravog zivota

Razdvojeni blizanci generalno biraju iste profesiji u zivotu,imaju slicne ocene i generalno sve slicno rade cak i ako su razdvojeni
why do you think that free well doesn't exist?

• JFL
Reactions: FlotPSL, hopecel and theRetard

/

bravo, ti si upravo dokazao da slobodna volja POSTOJI

da ne postoji, svi ljudi bi bili isti i vjerovali u jedno

bravo, ti si upravo dokazao da slobodna volja POSTOJI

da ne postoji, svi ljudi bi bili isti i vjerovali u jedno
Mhm,a ti totalno nisi hriscanin zato sto si se rodio u CG,a?:forcedsmile:

• Hmm...
Reactions: hopecel
Mhm,a ti totalno nisi hriscanin zato sto si se rodio u CG,a?:forcedsmile:
evo ti dokaza da postoji slobodna volja - ja sam dok sam bio mladji duhovno lutao, istrazivao slovenski paganizam, ateizam, agnosticizam, zoroastrizam pa i New Age i ipak sam nekako dosao do zakljucka da je hriscanstvo prava istina, da je Hrist zrtvovao sebe za cijelo covjecanstvo, za sve narode

mislim moram li ti objasnjavati ista vise? niko te kao hriscanina ne obavezuje da ne napustis religiju, ti mozes lutati kao i ja ranije ali za to nema potrebe, nas narod je KRSTEN sto znaci da smo odavno nasli istinu ☦️

• Hmm...
inace rekoh vam da je jedan napad na nas dovoljan da se probudimo i probudili smo se... cijela Evropa mora biti kao CG @VohnnyBoy @Montenigger @FlotPSL

• +1
Reactions: Montenigger, FlotPSL and VohnnyBoy
inace rekoh vam da je jedan napad na nas dovoljan da se probudimo i probudili smo se... cijela Evropa mora biti kao CG @VohnnyBoy @Montenigger @FlotPSL
Based

• Love it
  • +1
fala kurcu opet sam uroljan
kako da vratimo kosovo i da se odarasimo nepalaca

• JFL
fala kurcu opet sam uroljan
kako da vratimo kosovo i da se odarasimo nepalaca
natalitet, edukacija, gotovost, vjera ☦️

i kakvi Nepalci? :lul::lul::lul: oni nisu opasniji od obicnih Roma

• Woah
natalitet, edukacija, gotovost, vjera ☦️

i kakvi Nepalci? :lul::lul::lul: oni nisu opasniji od obicnih Roma
pa nisu al su tamnoputi, sve bi ja to sa budak u celo

pa nisu al su tamnoputi, sve bi ja to sa budak u celo
bolji su ti oni od "Free Palestine" ekipe

msm ja iskreno volim Rome nzm za tebe

• +1
Pričaj šta oćeš ali ateizam dovodi do pada stabilnog društva jer se ljudi okrenu hedonizmu ili postanu negativni nihilisti bez cilja u životu. Destruktivno po svaki narod

• +1
  • JFL
Reactions: hopecel and FlotPSL
Pričaj šta oćeš ali ateizam dovodi do pada stabilnog društva jer se ljudi okrenu hedonizmu ili postanu negativni nihilisti bez cilja u životu. Destruktivno po svaki narod
Ahahaha da svi ovi hriscani vidis da cu pickice koji drkaju kurac u sobi ceo dan

Mada nije problem do vere nego do genetike

• Ugh..
Ahahaha da svi ovi hriscani vidis da cu pickice koji drkaju kurac u sobi ceo dan
U prirodi čoveka je da veruje u 4d koncept (Bog, duša, magija, viša sila, život posle smrti....)
Čak je i verovanje nauci neka varijanta toga, jer ti slušaš naučnike (gledaj na njih kao na sveštenike, apostole) i ne pitaš njihovu kredibilnost. Dovoljno je reći "Naučno je dokazano..." i ateista odma ima da ti veruje
Ateizam je neprirodan i samodestruktivan po narod na duže staze

Slažem se da je hrišćanstvo štetno po narod. "Voli svog neprijatelja" i ti koncepti. Mislim šta treba hrišćanin da uradi ako neko napadne njegov dom, porodicu... da gleda??? Velika mana hrišćanstva je ta tolerancija koja se nameće, ništa bolje od levičarstva. Na sreću većina ljudi su kvazi hrišćani koji nisu ni pročitali bibliju a kamoli da žive po njenim pravilima

Verovanje je ono što je guralo svaku civilizaciju ikada da napreduje. Jesi li ikada čuo za ateističku drevnu civilizaciju? Nisi.
Kako ateizam prevladava više tako se u narodu smanjuje natalitet i high trust, a povećava kriminal, huliganstvo, hedonizam, nemoral, zanemarivanje kulture i na kraju pad civilizacije
Ne kontam

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel and FlotPSL
jedini ko vrijedi u ovom napacenom narodu su religiozni ljudi
genetika je irelevantna
Slažem se da je hrišćanstvo štetno po narod. "Voli svog neprijatelja" i ti koncepti. Mislim šta treba hrišćanin da uradi ako neko napadne njegov dom, porodicu... da gleda??? Velika mana hrišćanstva je ta tolerancija koja se nameće, ništa bolje od levičarstva. Na sreću većina ljudi su kvazi hrišćani koji nisu ni pročitali bibliju a kamoli da žive po njenim pravilima

ti tako mislis jer su te hriscanstvu ucile komunjare

1763422467804
Biblword - Do not think that I have come to bring peace to the earth. I  have not come to bring peace, but a sword. For I have come to set a

druze moj, nase pretke je u oslobodjenje i ustanke predvodila upravo Crkva, bez Crkve ne bi bilo ni naseg identiteta
Verovanje je ono što je guralo svaku civilizaciju ikada da napreduje. Jesi li ikada čuo za ateističku drevnu civilizaciju? Nisi.
Kako ateizam prevladava više tako se u narodu smanjuje natalitet i high trust, a povećava kriminal, huliganstvo, hedonizam, nemoral, zanemarivanje kulture i na kraju pad civilizacije

Ne kontam
1/1

samo sto nisi u pravu da je hriscanstvo lose :feelsuhh::feelsuhh: hriscanstvo nas je izbavilo iz mulja bezboznistva

• +1
druze moj, nase pretke je u oslobodjenje i ustanke predvodila upravo Crkva, bez Crkve ne bi bilo ni naseg identiteta
Bilo nas je i pre hrišćanstva ali okej tada su oni imali svoje bogove, uglavnom vera je bitna

@FlotPSL će odgovoriš za genetiku nisam te razumeo

• +1
Ne kontam
Pa Rim je pao nakon hriscantsva zar ne:forcedsmile:

Ne vodi ateizam do pada drustva

Vec slaba genetika

Ja zadnji put kad sam bio u prirodi nisam video ni jednu zivotinju da se moli

• JFL
  • +1
Reactions: hopecel and VohnnyBoy

Vec slaba genetika

Danas sam peko rakiju sa đedom pa me mrzi da ti odogvaram
@hopecel @Panzram aj vi šta kažete, debatirajte u moje ime

• +1
  • Love it
Reactions: hopecel and Panzram
1764187885210

šta reći

• So Sad
hriscanstvo je usporilo njegov pad

sta mislis, da li bi zapad brze potonuo sa woke-tardima na celu ili sa legit konzervativcima? odgovor je jasan

Vec slaba genetika
gluposti

genetika je nebitna... pogledaj one kozojebe talibane, vecina njih ima prljavu krv, incestoidni su na maks.. ali kod njih nema takve degeneracije kao na Zapadu, tamo prosjecna zena radja petoro, znaci bukvalno ce se udvostruciti do 2100.
ljudi nisu zivotinje
Danas sam peko rakiju sa đedom pa me mrzi da ti odogvaram
@hopecel @Panzram aj vi šta kažete, debatirajte u moje ime
selo Chad
ja ne mogu vjerovati sta citam...

• Hmm...
hriscanstvo je usporilo njegov pad
ubrzalo je

genetika je nebitna... pogledaj one kozojebe talibane, vecina njih ima prljavu krv, incestoidni su na maks.. ali kod njih nema takve degeneracije kao na Zapadu, tamo prosjecna zena radja petoro, znaci bukvalno ce se udvostruciti do 2100.
Da i?
Retardirani su

To bukvalno pokazuje da quality>quantity

ljudi nisu zivotinje
Mi smo sisari=zivotinje

• +1

Users who are viewing this thread

Back