ER enjoyer
Terachad in Türkiye Mtn in europe
eğer abartmazsan olayını doktor siktiri boktan prozactır fluoksetindir citoldur yazar geçer amk HDSAHKSAKD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Kanka öyle güzel larplarım ki bunu azda oyunculuk eklerim lyrica vermesse artık benden başka kimse alamaz demektir amkveya dur konuya yazayım şimdi şöyle kanka lyrica genellikle ani beyinsel krizler geçren ve ileri seviye genel kaygı bozukluguna sahip insanlara yazılır ilk başta beyin krizlerini şöyle anlat sürekli sanki elektrik çarpılır gibi oluyorum kafama sanki iğne batıyor kafamın sadece belli yerlerinde cok yüksek ağrılar oluyor de cok tuhaf hissediyorum diye ekle birde genel kaygı bozuklugu larpı için ise sürekli gelecek kaygım var dıs görünüşüm hjakkında kaygım var en küçük olayda aşırı fazla panik yapıyorum hiç endişesiz olamıyorum endişelendimi abartıyorum sanki panik atak geçirecek gibi oluyorum ve herşeye endişleneiyorum de sınav kaygısı olur babam benı dovecekmı gibi basit şeyler icin olur herşeyden örnek ver ve sakın ilacın ismini verme sana ya xanax ya morfin türevi ilaç yada preg yani lyrica verir(torbacılarda leyla diye geçer xDDDD)
bende en ağır ilaçlar var hiçbirisinide larplamadım ijhtiyacım var diye verdiler XDDDD hiçbiri sicilde değil baba doktor düşünceliyse iyi cocuk rolü yaparsan yazmaz sicileKanka öyle güzel larplarım ki bunu azda oyunculuk eklerim lyrica vermesse artık benden başka kimse alamaz demektir amk
Bide yeşil reçete sicile yazılıyor mu kırmızı verince sıkıntj oluyor diye biliyom
eczaneci kadına prezervatif soramıyosun psikiyatriye bunları soracaksın amkKanka öyle güzel larplarım ki bunu azda oyunculuk eklerim lyrica vermesse artık benden başka kimse alamaz demektir amk
Bide yeşil reçete sicile yazılıyor mu kırmızı verince sıkıntj oluyor diye biliyom
Eczaneci kadına lyrica soruyom ben psikiyatridede larplarım 0 sıkıntıeczaneci kadına prezervatif soramıyosun psikiyatriye bunları soracaksın amk![]()
bi sikim yapamazsın senin gibi binlerce insanı elden geçirmiştirKanka öyle güzel larplarım ki bunu azda oyunculuk eklerim lyrica vermesse artık benden başka kimse alamaz demektir amk
SDJIGFIRJWERIbi sikim yapamazsın senin gibi binlerce insanı elden geçirmiştir
ben gitmiştim denedi beni yalan söylesem %100 anlayacaktı zatenSDJIGFIRJWERI
HARBI AK AYDA 100 TANE BÖYLE MALO GELİYODUR LEB DEMEDEN LEBLEBİYİ ANLAR