MTN altında yaşamanın hiçbir anlamı yok

N

Nuvareon

Iron
MTN altındaysanız:

• kızlarla ilgili hiçbir şey yaşamıcaksınız (sevgi, aşk, arkadaşlık, sevgili olmak vs. geç, yılda 2–3 cümle konuşursanız şanslısınız; o da kalem, sigara vs. isterken siktir yemeden önce kurabilirseniz)
  • arkadaşınız olmicak / olursa da çok zor ya da büyük ihtimalle çıkar ilişkisi
  • konuştuğunuz her insan (subhumanından chadine) bir an önce başından siktir etmek için elinden geleni yapıcak (geçiştirileceksiniz, görmezden gelineceksiniz, umursanmayacaksınız)
  • tahminen dalga geçileceksiniz , fiziksel olarak uğraşılıcaksınız , alay konusu olucaksınız yaptığınız en ufak hareketten
  • olur da bir arkadaş ortamında bulursanız kendinizi, karı kız muhabbeti açıldığında her zaman sessiz kalıcaksınız; size soru sorulmasından korkucaksınız; sorulduğunda hayatınızın en büyük utancını yaşicaksınız ve dürüst cevap verince arkadaşlarınız size artık tuhaf, ucube—insanlar sizi deli, manyak, ruh hastası gözüyle bakıcak incel olduğunuz için (tahminen incel gözükmemek için sevgilinizin ya da exsiniz olduğu ile alakalı yalan söyliceksiniz). O andan itibaren tüm hepsi sizinle ya arasını açıcak ya da artık konuşmak istemicek.
  • mutlu olduğunuz, güldüğünüz ya da eğlendiğiniz akılda kalıcı anlar bir elin parmaklarını geçmicek (büyük çoğu da çocukluk ya da 12 yaş altındayken)
  • aynaya bakmakta zorlanıcaksınız
  • hiç kendi fotoğrafınızı çekmiceksiniz; grup fotoğraflarından olabildiğince kaçınmaya çalışıcaksınız (tek fotoğrafınız akrabalar zorlayınca ve anne baba doğum günü fotoğraflarına zorlayınca olucak)

LTN olarak tecrübem bu yönde.

Tamamen yaşadıklarımdan söylüyorum.

Başka bir şey eklicek olan var mı?

Bana bunları söyleticek kadar şeyler yaşatan her orospu evladından nefret ediyorum, tahminen şuan kim olduğumu bilip bu yazdıklarımı okusalar gene gülerler

Last edited:
  • +1
  • So Sad
Reactions: jauscope, why not me?, Dathomirian Zabrak and 4 others
MTN altındaysanız:

• kızlarla ilgili hiçbir şey yaşamıcaksınız (sevgi, aşk, arkadaşlık, sevgili olmak vs. geç, yılda 2–3 cümle konuşursanız şanslısınız; o da kalem, sigara vs. isterken siktir yemeden önce kurabilirseniz)
  • konuştuğunuz her insan (subhumanından chadine) bir an önce başından siktir etmek için elinden geleni yapıcak (geçiştirileceksiniz, görmezden gelineceksiniz, umursanmayacaksınız)
  • tahminen dalga geçileceksiniz
  • olur da bir arkadaş ortamında bulursanız kendinizi, karı kız muhabbeti açıldığında her zaman sessiz kalıcaksınız; size soru sorulmasından korkucaksınız; sorulduğunda hayatınızın en büyük utancını yaşicaksınız ve dürüst cevap verince arkadaşlarınız size artık tuhaf, ucube—insanlar sizi deli, manyak, ruh hastası gözüyle bakıcak incel olduğunuz için (tahminen incel gözükmemek için sevgilinizin ya da exsiniz olduğu ile alakalı yalan söyliceksiniz). O andan itibaren tüm hepsi sizinle ya arasını açıcak ya da artık konuşmak istemicek.
  • mutlu olduğunuz, güldüğünüz ya da eğlendiğiniz akılda kalıcı anlar bir elin parmaklarını geçmicek (büyük çoğu da çocukluk ya da 12 yaş altındayken)
  • hiç kendi fotoğrafınızı çekmiceksiniz; grup fotoğraflarından olabildiğince kaçınmaya çalışıcaksınız (tek fotoğrafınız akrabalar zorlayınca ve anne baba doğum günü fotoğraflarına zorlayınca olucak)

hangi yaş aralığı için bu bilmiyorum ama lise için kolpa hepsi

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, sexisdeath and kurdistan
hangi yaş aralığı için bu bilmiyorum ama lise için kolpa hepsi
20 yaşındayım tüm hayatım için geçerli

Anlamıyorum forumdaki herkes ideal netflix dizilerindeki herkesin mutlu olduğu amerkan liselerindemi okuyor NE DEMEK KOLPA AMK

• +1
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, sexisdeath, kurdistan and 1 other person
20 yaşındayım tüm hayatım için geçerli

Anlamıyorum forumdaki herkes ideal netflix dizilerindeki herkesin mutlu olduğu amerkan liselerindemi okuyor NE DEMEK KOLPA AMK
kanka kemik yapın nasıl
incel skull yoksa h mtn olursun

• +1
Reactions: chadwers, Resistance. and sexisdeath
kanka kemik yapın nasıl
incel skull yoksa h mtn olursun
keşke doxxlanmadan yüzümü paylaşabilsem

subhuman değil ama ortalama üstü değil ( önden normal ortalma gözüküyorum yadan mandible ve infralar recessed)

norwood 1

1.92 1.93 flnım tam ölçülme imkanım olmadı ama 1.90+ olduğuma eminim

framecelim 18.5 inch bideltoid

neyse zaten hiçbir önemli yok yani yarrak gibi hayat geçirdiğim gerçeğini değiştirmiyor teoride true adam bile olsam

Last edited:
  • +1
Reactions: kurdistan and sexisdeath

subhuman değil ama ortalama üstü değil ( önden normal ortalma gözüküyorum yadan mandible ve infralar recessed)

norwood 1

neyse zaten hiçbir önemli yok yani yarrak gibi hayat geçirdiğim gerçeğini değiştirmiyor teoride true adam bile olsam
amınakodum 192 boyu var
siktir git

• +1
  • Ugh..
Reactions: Kayra139 and Yagiz8928

norwood 1

gh test bas frame için 25 e kadsr yolun var nerdeyse bimax ve fat graft için moneymaxxle bitti bu kadar

• +1
Reactions: Kayra139, Resistance., reanrao and 1 other person
gh test bas frame için 25 e kadsr yolun var nerdeyse bimax ve fat graft için moneymaxxle bitti bu kadar
şöyle diyim ropelamamın tek sebebi o , bana ümit veren tek şey o

belki test gh le frame i azıcık düzeltirim diye

• +1
Reactions: Serialsuicide
  • +1
  • JFL
Reactions: chadwers, ZerefDragnee1l, Resistance. and 3 others
keşke 1.80 hHTN olsam , o kadar bi sikime yaramadıki boy
he knk keske bende olsaydım.
o boyda çok kolay olması lazım oğlum yolda göruyom amınoglu uzun goblinler yanında mtb var

• +1
  • Ugh..
  • JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, Yagiz8928 and bre3001
o boyda çok kolay olması lazım oğlum yolda göruyom amınoglu uzun goblinler yanında mtb var
bende çok görüyorum blackpilli defy layan ama kendi hayatıma baktığımda hiç öyle olmuyor

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l and kurdistan
Mtb iyimi amk

• +1
  • JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, Resistance. and Serialsuicide
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Kayra139 and kurdistan
192 boy ne oç

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Kayra139, why not me? and 1 other person
tabiki iyi amk

MTB ortalama üstünde tip demek Normie tier demesine bakma LTN ortalama tip demek
Mtb karıları bakıyorum hepsi yarrak gibi

• +1
  • Woah
Reactions: ZerefDragnee1l, Kayra139 and Serialsuicide
Mtb karıları bakıyorum hepsi yarrak gibi
değerlendirmen yanlış tahminen yada algın çok fazla yamulmuş sosyal medyadan dolayı

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Kayra139 and kurdistan

norwood 1

sana prettymaxxing yaptırıp liseli siktirelim

• +1
  • JFL
Reactions: ZerefDragnee1l, sexisdeath and Serialsuicide

norwood 1

ben doxxlamam btw bana atabilirsin forumdaki en güvenilir kisi falanım doxx konusunda @Resistance. dan sonra

• +1
Reactions: Resistance., kurdistan and Serialsuicide
MTN altındaysanız:

• tahminen dalga geçileceksiniz , fiziksel olarak uğraşılıcaksınız , alay konusu olucaksınız yaptığınız en ufak hareketten

Bana bunları söyleticek kadar şeyler yaşatan her orospu evladından nefret ediyorum, tahminen şuan kim olduğumu bilip bu yazdıklarımı okusalar gene gülerler
ben mmtnyim hala bi sikim yasayamıyom kız konusunda amk:lul:

• +1
Reactions: Resistance. and sexisdeath
  • +1
Reactions: chadwers, Yagiz8928, ZerefDragnee1l and 2 others
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Resistance. and sexisdeath
  • +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Resistance. and kurdistan
hayatımı özetlemişsin bir de avg height olsaydın ben gibi direk rope koyardın heralde

ameliyatları affordlamak için wageslavelemeye başla ameliyatlar kendi kendini olmaycak, başka yol yok

192 boyun var test tren gh ne varsa gir frame büyüt, tüm softmaxleri yap kaş kirpik saç ne varsa

o boyda güzel vücudun olsa kimse daha taşak geçemez senle emin ol, bir de nichemaxx yap bikaç tane küpe dövme falan

1-2 yıla erkek orospusu olursun

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Kayra139, -BayHarbourButcher and 2 others
neyi kanıtlıyom
çok pardon yanlış anladım bir sikim yaşamıyorum derken sıkıntı yaşamıyorsun anlamında anladım

kanka ratinginin doğru olduğuna eminmisin ?

• +1
Reactions: sexisdeath
çok pardon yanlış anladım bir sikim yaşamıyorum derken sıkıntı yaşamıyorsun anlamında anladım

kanka ratinginin doğru olduğuna eminmisin ?
orgda europe mmtn tr hmtn rate yedim bilmiyom

• +1
Reactions: sexisdeath
hayatımı özetlemişsin bir de avg height olsaydın ben gibi direk rope koyardın heralde

ameliyatları affordlamak için wageslavelemeye başla ameliyatlar kendi kendini olmaycak, başka yol yok

192 boyun var test tren gh ne varsa gir frame büyüt, tüm softmaxleri yap kaş kirpik saç ne varsa

o boyda güzel vücudun olsa kimse daha taşak geçemez senle emin ol, bir de nichemaxx yap bikaç tane küpe dövme falan

1-2 yıla erkek orospusu olursun
şuan çevremde kimse olmadığı için dalga geçilmiyorum onu çözdüm zaten

1 tane arkadaşım var oda dalga geçmiyor iyi anlaşıyoruz

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
side falan iyi yani doğrudur ins aq
ya şimdi dürüst olmak gerekirsen hayat tecrüben sana ratingi dürüst olarak söyler

eğer yaşamadıysan tahminen MTN altındasın hLTN olabilirsin yada büyük i flawın vardır structure iyidir

• +1
You trippin cuh

• +1
ben doxxlamam btw bana atabilirsin forumdaki en güvenilir kisi falanım doxx konusunda @Resistance. dan sonra
hiç o riski almak istemiyorumda zaten artık postlarım çokta umrumda değil hayatım boş yani
evime polis fln çağırısınız diye korkuyorum

• +1
hiç o riski almak istemiyorumda zaten artık postlarım çokta umrumda değil hayatım boş yani
evime polis fln çağırısınız diye korkuyorum
@Resistance. a atabilirsin

• +1
Reactions: chadwers, ZerefDragnee1l and Resistance.
MTN altındaysanız:

Kanka ragebait falan atmiyorum rate olarak mid htn falanim yeni halimide ratelettim bi kac kisiye daha boyumda 186 fiziğimde ortalama üstü frame vs. Genis tipimden dolayi ekstra bi kabul gorme farkida yasamadim low mtn zargana halimle yasadigim hayat ile ascendledikten sonrada bi sikim degismedi nerdeyse 1 senedir hicbi kizla konusmadim cold approachta yemedım mtn oldugum zamanlar yine flort yapabiliyordum ama artik o da olmuyor belki de nd oldugum icinde böyle olabilir ama kabul gorme saygi gorme acısından hicbi fark yasamadim bu arada %22 bf sisko ltn oldugum zamanlarimda oldu

Last edited:
  • +1
Reactions: jauscope, ZerefDragnee1l and kurdistan
Kanka ragebait falan atmiyorum rate olarak mid htn falanim yeni halimide ratelettim bi kac kisiye daha boyumda 186 fiziğimde ortalama üstü frame vs. Genis tipimden dolayi ekstra bi kabul gorme farkida yasamadim low mtn zargana halimle yasadigim hayat ile ascendledikten sonrada bi sikim degismedi nerdeyse 1 senedir hicbi kizla konusmadim cold approachta yemedım mtn oldugum zamanlar yine flort yapabiliyordum ama artik o da olmuyor belki de nd oldugum icinde böyle olabilir ama kabul gorme saygi gorme acısından hicbi fark yasamadim
hayat cl de başlıyo diyebilir miyiz

hayat cl de başlıyo diyebilir miyiz
Bilmemki belkide sorun bendedir overall cl her turlu ama yinede bi sikimin degistigi yok belkide tanri beni mentalcel yaratarak nerflemistir? Bilmiyorum

• +1
Bilmemki belkide sorun bendedir overall cl her turlu ama yinede bi sikimin degistigi yok belkide tanri beni mentalcel yaratarak nerflemistir? Bilmiyorum
asimetrimi düzelttiğim gün slaylemeye baslicam zaten ratinglerimde uncanny olmamdan puan kırılıyordu o da asimetriden asimetri düzelince uncannylik de azalir çeneyi de önce çeksek hele bi aq

ya şimdi dürüst olmak gerekirsen hayat tecrüben sana ratingi dürüst olarak söyler

eğer yaşamadıysan tahminen MTN altındasın hLTN olabilirsin yada büyük i flawın vardır structure iyidir
genelde kızlarla konusmuyom ya da benımle konusurlarken bır anda nonchalant mod acıyom hicbiseyi siklemiyomus gibi oluyom kız arkadasım var baya da ciddi arkadasım yok 3 4 tane dısında

asimetrimi düzelttiğim gün slaylemeye baslicam zaten ratinglerimde uncanny olmamdan puan kırılıyordu o da asimetriden asimetri düzelince uncannylik de azalir çeneyi de önce çeksek hele bi aq
2023 ltn %22 bf 170 boy 85 kilo oldugum zamanlar bende aynisini diyordum bi yakısıklı olsam her kızı sikicem soyle yapicam boyle yapicam bu yol ugruna mentalcel olup cikiyorsun birde psikolojik bi sorunun varsa dahada kötülüyorsun elinde silah var ama mermin yok :feelswat:

• +1
Kanka ragebait falan atmiyorum rate olarak mid htn falanim yeni halimide ratelettim bi kac kisiye daha boyumda 186 fiziğimde ortalama üstü frame vs. Genis tipimden dolayi ekstra bi kabul gorme farkida yasamadim low mtn zargana halimle yasadigim hayat ile ascendledikten sonrada bi sikim degismedi nerdeyse 1 senedir hicbi kizla konusmadim cold approachta yemedım mtn oldugum zamanlar yine flort yapabiliyordum ama artik o da olmuyor belki de nd oldugum icinde böyle olabilir ama kabul gorme saygi gorme acısından hicbi fark yasamadim bu arada %22 bf sisko ltn oldugum zamanlarimda oldu
kanka self ratingler çok doğru gelmiyor bana gerçek bir midHTN arkadaşım var siktiği konuştuğu kızların haddi hesabı yok
benim yanımda cold approach aldı 2 kez ( kızlar gelip numarasını istediler ) ( hatta 1 tanesinde kızı beğendiğimi söyledim arkadaşıma kafede oturuyoduk ve 5 dakika sonra kız gelip arkadaşımdan instasını istedi brutal cagefuel )
hayat kalitende en ufak değişiklik olmadıysa dediğin kadar asecndlediğini düşünmüyorum

Last edited:
2023 ltn %22 bf 170 boy 85 kilo oldugum zamanlar bende aynisini diyordum bi yakısıklı olsam her kızı sikicem soyle yapicam boyle yapicam bu yol ugruna mentalcel olup cikiyorsun birde psikolojik bi sorunun varsa dahada kötülüyorsun elinde silah var ama mermin yok :feelswat:
kanka benim mentalcel olma nedenim asimetri şu an her hareketimde çene asimetrimi elimle gizlemeye calısıyom asimetri gecse mentalcellik gidecek

Bence mentacellik gerçek değil sen gidip kızlarla konuşmakta zorluk çeksende gerçekden MTN üstüysen ve HTN e doğru yakınsan kızlar gelip senle konuşuyor insanlar senle konuşmayı istiyor

kanka benim mentalcel olma nedenim asimetri şu an her hareketimde çene asimetrimi elimle gizlemeye calısıyom asimetri gecse mentalcellik gidecek
Asimetri herkesde var kusursuz yada istediğin bir simetri belki gercekte imkanlı bile değildir eğer insanlar fark etmiyorsa gerçekte yani brutal bir asimetri değilse salla başka şeylere odaklan takıntı gibi geldi bana

kanka self ratingler çok doğru gelmiyor bana gerçek bir midHTN arkadaşım var siktiği konuştuğu kızların haddi hesabı yok
benim yanımda cold approach aldı 2 kez ( kızlar gelip numarasını istediler ) ( hatta 1 tanesinde kızı beğendiğimi söyledim adma ve 5 dakika sonra kız gelip arkadaşımdan instasını istedi brutal cagefuel )
hayat kalitende en ufak değişiklik olmadıysa dediğin kadar asecndlediğini düşünmüyorum
Self rating yapmadim bro kendimi rateleyecek kadar egolu bir insan değilim orgdan bi kac kisiye rate attirdim ki benim garipsediğim konu şuanki halimden daha çirkin olduğum dönemler daha fazla kizla iletisim halindeyken suanda nasil hicbir kizdan ilgi almayabilirim ve ltn halimde bile benden hoslanan 2-3 kiz olmustu ama yetersiz hissettigim icin kendimi layik gormedim dis gorunus hersey degil bence benden cok daha cirkin olup kari kiz meselelerinde esip gürleyen tanıdığım çok

Bence mentacellik gerçek değil sen gidip kızlarla konuşmakta zorluk çeksende gerçekden MTN üstüysen ve HTN e doğru yakınsan kızlar gelip senle konuşuyor insanlar senle konuşmayı istiyor
Aynen dostum mental sorunlar gerçek değil :unsure: Benim yasadiklarimdan dolayi icinde oldugum mental durumu benden iyi biliyorsun sanirim