N
Nuvareon
Iron
MTN altındaysanız:
LTN olarak tecrübem bu yönde.
Tamamen yaşadıklarımdan söylüyorum.
Başka bir şey eklicek olan var mı?
Bana bunları söyleticek kadar şeyler yaşatan her orospu evladından nefret ediyorum, tahminen şuan kim olduğumu bilip bu yazdıklarımı okusalar gene gülerler
- kızlarla ilgili hiçbir şey yaşamıcaksınız (sevgi, aşk, arkadaşlık, sevgili olmak vs. geç, yılda 2–3 cümle konuşursanız şanslısınız; o da kalem, sigara vs. isterken siktir yemeden önce kurabilirseniz)
- arkadaşınız olmicak / olursa da çok zor ya da büyük ihtimalle çıkar ilişkisi
- konuştuğunuz her insan (subhumanından chadine) bir an önce başından siktir etmek için elinden geleni yapıcak (geçiştirileceksiniz, görmezden gelineceksiniz, umursanmayacaksınız)
- tahminen dalga geçileceksiniz , fiziksel olarak uğraşılıcaksınız , alay konusu olucaksınız yaptığınız en ufak hareketten
- olur da bir arkadaş ortamında bulursanız kendinizi, karı kız muhabbeti açıldığında her zaman sessiz kalıcaksınız; size soru sorulmasından korkucaksınız; sorulduğunda hayatınızın en büyük utancını yaşicaksınız ve dürüst cevap verince arkadaşlarınız size artık tuhaf, ucube—insanlar sizi deli, manyak, ruh hastası gözüyle bakıcak incel olduğunuz için (tahminen incel gözükmemek için sevgilinizin ya da exsiniz olduğu ile alakalı yalan söyliceksiniz). O andan itibaren tüm hepsi sizinle ya arasını açıcak ya da artık konuşmak istemicek.
- mutlu olduğunuz, güldüğünüz ya da eğlendiğiniz akılda kalıcı anlar bir elin parmaklarını geçmicek (büyük çoğu da çocukluk ya da 12 yaş altındayken)
- aynaya bakmakta zorlanıcaksınız
- hiç kendi fotoğrafınızı çekmiceksiniz; grup fotoğraflarından olabildiğince kaçınmaya çalışıcaksınız (tek fotoğrafınız akrabalar zorlayınca ve anne baba doğum günü fotoğraflarına zorlayınca olucak)
LTN olarak tecrübem bu yönde.
Tamamen yaşadıklarımdan söylüyorum.
Başka bir şey eklicek olan var mı?
Bana bunları söyleticek kadar şeyler yaşatan her orospu evladından nefret ediyorum, tahminen şuan kim olduğumu bilip bu yazdıklarımı okusalar gene gülerler
Last edited: