MTN altında yaşamanın hiçbir anlamı yok

Self rating yapmadim bro kendimi rateleyecek kadar egolu bir insan değilim orgdan bi kac kisiye rate attirdim ki benim garipsediğim konu şuanki halimden daha çirkin olduğum dönemler daha fazla kizla iletisim halindeyken suanda nasil hicbir kizdan ilgi almayabilirim ve ltn halimde bile benden hoslanan 2-3 kiz olmustu ama yetersiz hissettigim icin kendimi layik gormedim dis gorunus hersey degil bence benden cok daha cirkin olup kari kiz meselelerinde esip gürleyen tanıdığım çok
bence rating sample size ın çok düşük bikaç kişi diyosun (bunların hiçbirini snaa hakaret olarak söylemiyorum ) bu yüzden doğru bir rating değil

bilmiyorum kanka blackpill kuralları fizik kurallları kadar doğru gibi bişi artık çirkin dediğin arkadaşların tahminen yakışıklı

bence rating sample size ın çok düşük bikaç kişi diyosun (bunların hiçbirini snaa hakaret olarak söylemiyorum ) bu yüzden doğru bir rating değil

bilmiyorum kanka blackpill kuralları fizik kurallları kadar doğru gibi bişi artık çirkin dediğin arkadaşların tahminen yakışıklı
instagramini yaz pmden gel bana rate at kanka senin gorusunude merak ediyorum bi deluzyonellik içerisindeysem beni bu durumdan kurtarman benim için iyi olur

Asimetri herkesde var kusursuz yada istediğin bir simetri belki gercekte imkanlı bile değildir eğer insanlar fark etmiyorsa gerçekte yani brutal bir asimetri değilse salla başka şeylere odaklan takıntı gibi geldi bana
brutal çene midline asimetrim var tam midline'ın üzerinde fazla yarı konik diş var çekilip tel takılması gerekıyo cenem yamuk amk yani sola doğru 1 diş mesafesinde çene yamukluğum var crossbite gibi düşün ama kapanış simetrik midline yine kayık dişten dolayı

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
brutal çene midline asimetrim var tam midline'ın üzerinde fazla yarı konik diş var çekilip tel takılması gerekıyo cenem yamuk amk
sorun midlinessa düzeltilir yine şanslısın cok kafaya takma odaklandıkca boka sarıyor bendede midline kayık biraz ama kronik diş olayı yok

brutal çene midline asimetrim var tam midline'ın üzerinde fazla yarı konik diş var çekilip tel takılması gerekıyo cenem yamuk amk yani sola doğru 1 diş mesafesinde çene yamukluğum var crossbite gibi düşün ama kapanış simetrik midline yine kayık dişten dolayı
Midline asimetri bendede var ama çenemde gözle görülür bi asimetri yaratmiyor sadece dislerim carpik kapaniyor ama pek bi asimetri yok

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
sorun midlinessa düzeltilir yine şanslısın cok kafaya takma odaklandıkca boka sarıyor bendede midline kayık biraz ama kronik diş olayı yok
1763153320960

• So Sad
kafaya takılmicak gibi bir şey olsa takmazdım kanka ciddi sorun ama mmtn rate yesem de holy eye area olsa da bu asla aklımdan çıkmayacak

• +1
MTN altındaysanız:

• kızlarla ilgili hiçbir şey yaşamıcaksınız (sevgi, aşk, arkadaşlık, sevgili olmak vs. geç, yılda 2–3 cümle konuşursanız şanslısınız; o da kalem, sigara vs. isterken siktir yemeden önce kurabilirseniz)
  • arkadaşınız olmicak / olursa da çok zor ya da büyük ihtimalle çıkar ilişkisi
  • konuştuğunuz her insan (subhumanından chadine) bir an önce başından siktir etmek için elinden geleni yapıcak (geçiştirileceksiniz, görmezden gelineceksiniz, umursanmayacaksınız)
  • tahminen dalga geçileceksiniz , fiziksel olarak uğraşılıcaksınız , alay konusu olucaksınız yaptığınız en ufak hareketten
  • olur da bir arkadaş ortamında bulursanız kendinizi, karı kız muhabbeti açıldığında her zaman sessiz kalıcaksınız; size soru sorulmasından korkucaksınız; sorulduğunda hayatınızın en büyük utancını yaşicaksınız ve dürüst cevap verince arkadaşlarınız size artık tuhaf, ucube—insanlar sizi deli, manyak, ruh hastası gözüyle bakıcak incel olduğunuz için (tahminen incel gözükmemek için sevgilinizin ya da exsiniz olduğu ile alakalı yalan söyliceksiniz). O andan itibaren tüm hepsi sizinle ya arasını açıcak ya da artık konuşmak istemicek.
  • mutlu olduğunuz, güldüğünüz ya da eğlendiğiniz akılda kalıcı anlar bir elin parmaklarını geçmicek (büyük çoğu da çocukluk ya da 12 yaş altındayken)
  • aynaya bakmakta zorlanıcaksınız
  • hiç kendi fotoğrafınızı çekmiceksiniz; grup fotoğraflarından olabildiğince kaçınmaya çalışıcaksınız (tek fotoğrafınız akrabalar zorlayınca ve anne baba doğum günü fotoğraflarına zorlayınca olucak)

LTN olarak tecrübem bu yönde.

Tamamen yaşadıklarımdan söylüyorum.

Başka bir şey eklicek olan var mı?

Bana bunları söyleticek kadar şeyler yaşatan her orospu evladından nefret ediyorum, tahminen şuan kim olduğumu bilip bu yazdıklarımı okusalar gene gülerler
dnr

birsürü kadın sikmek marifet değil
sosyal medya size kucuklukten beri bunu empoze etti alfa erkek modeli altında
bi kadınla hayat gecirmek > 100 orospuyla sikismek
oldugum sehirde beni dumduz sikismeye cagiran kizin yanina gitmedim

• +1
Reactions: chadwers
birsürü kadın sikmek marifet değil
sosyal medya size kucuklukten beri bunu empoze etti alfa erkek modeli altında
bi kadınla hayat gecirmek > 100 orospuyla sikismek
oldugum sehirde beni dumduz sikismeye cagiran kizin yanina gitmedim
yani şimdi hem sikişemeyem hemde bi kadınla hayatını geçiremeyen birine bunu söylerek ne kazandın yada ne kattın anlamıyorum

sexual access in olması iyi ne diyim keşke gitseysdin

yani şimdi hem sikişemeyem hemde bi kadınla hayatını geçiremeyen birine bunu söylerek ne kazandın yada ne kattın anlamıyorum

sexual access in olması iyi ne diyim keşke gitseysdin
sana demedim knk surda konusan bikac kisiye ithafen
ayrıca trde o boyla slayleyemiyosan skill issue
ulkecek tum kizlarimiz boy takıntılı

sana demedim knk surda konusan bikac kisiye ithafen
ayrıca trde o boyla slayleyemiyosan skill issue
ulkecek tum kizlarimiz boy takıntılı
Uzun süredir yakın kız arksdaşım olmadı o yüzden yorumlayamicam

Ama arkadaşlarımın kızlarla ilişkilerine bakarsam face card never declines

Gördüklerime göre yüz çok çok daha önemli tipini beğenmiyolarsa boy umurlarında olmuyor bile

Yüz kriter , boy bonus gibi bişi

Tipsizsen yada beğenmiyolarsa 1.90 da olsan 1.70 te olsan görünmez oluyosun

• +1
Reactions: jauscope
Uzun süredir yakın kız arksdaşım olmadı o yüzden yorumlayamicam

Ama arkadaşlarımın kızlarla ilişkilerine bakarsam face card never declines

Gördüklerime göre yüz çok çok daha önemli tipini beğenmiyolarsa boy umurlarında olmuyor bile

Yüz kriter , boy bonus gibi bişi

Tipsizsen yada beğenmiyolarsa 1.90 da olsan 1.70 te olsan görünmez oluyosun
dogru ya bisey diyemiycem
ascend or die kardesim sike sike ascendliycen baska caren yok

instagramini yaz pmden gel bana rate at kanka senin gorusunude merak ediyorum bi deluzyonellik içerisindeysem beni bu durumdan kurtarman benim için iyi olur
Pm den yolla instanı istersen ben vermem
Yada direk suratınıda atabilirsin

Burdan atip kendimi niye doxx targetine çevireyim amk
Pm den atabilirsin amk sanki instanı versem doxxlayamicam kanka istersen at sil en ufak kaydetmem bile

nasılım beyler iyimiyim CL bence

Attachments

• Snapchat-1314535696.jpg
    Snapchat-1314535696.jpg
    200.5 KB · Views: 0