Nabersiniz dostlar

Pentatonic

Pentatonic

⎛|㇏㇏( `,…,´ )ノノ|⎞
Siteye bi tık yeniyim, genelde başka forumlarda takılıyordum. Buranın Türkçe kısmı çok hoşuma gitti. 3 yıldır looksmaxxing yapıyorum. Şöyle bi hemşeri fellow çudlarımla tanışmış olurum : DD

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, yigittsaint, Deleted member 361193 and 3 others
3 yildir looksmax yaliyleum beni anami sikin

• JFL
  • +1
Reactions: Detective, ascendantwill, yigittsaint and 5 others
Siteye bi tık yeniyim, genelde başka forumlarda takılıyordum. Buranın Türkçe kısmı çok hoşuma gitti. 3 yıldır looksmaxxing yapıyorum. Şöyle bi hemşeri fellow çudlarımla tanışmış olurum : DD
Global threadini gordum daha demin sen nasi 16 yasindasin olm

Kendine chud diyen adama bak larpını sikeyim bilader

• +1
  • So Sad
Reactions: Kayra139, Detective, ascendantwill and 5 others
lol oynuyom oc

• JFL
Reactions: Kayra139, ascendantwill, yigittsaint and 4 others
  • +1
Reactions: Kayra139
Herzamanki gibi kötü sen nasılsın

• +1
Reactions: Serialsuicide and Pentatonic
Global threadini gordum daha demin sen nasi 16 yasindasin olm
Abi bende hafif hormonel sıkıntılar var vücut ekstra hgh üretiyor ayakkabı numaram 50 AMK

• +1
  • Love it
Reactions: Kayra139, OversallSülo and velwetyy
  • +1
Reactions: stacyworshipper
  • +1
Reactions: Kayra139 and velwetyy
Ishowspeed GIF

• JFL
  • +1
Reactions: talha_, Detective, ascendantwill and 2 others
I she i run each tea diyosun : DD
Almanca falan denedim esyalarin cinsiyeti falan var ona gore artikel aliyor hic ugrasamam sacma sapan seyler

• JFL
Reactions: yyk117
Almanca falan denedim esyalarin cinsiyeti falan var ona gore artikel aliyor hic ugrasamam sacma sapan seyler
Doǧrusun abi ona bende niyetlenmiştimde baya zor fransızcaya göre

• +1
Reactions: velwetyy
Postlarina baktim, gereksiz derecede agresifsin ve n kelimesini cok fazla kullaniyorsun. Foruma bilgilerini ve yuzunu atip bu sekilde davranmaya devam edersen yarin obur gun basin belaya girer.

Ozellikle tr subforumunda simdiden arsivlere eklenmissindir, cok onem veriyorsan delete cak ve yok ol

• +1
Reactions: BugraSA, kullancı1998572619 and Serialsuicide
Postlarina baktim, gereksiz derecede agresifsin ve n kelimesini cok fazla kullaniyorsun. Foruma bilgilerini ve yuzunu atip bu sekilde davranmaya devam edersen yarin obur gun basin belaya girer.

Ozellikle tr subforumunda simdiden arsivlere eklenmissindir, cok onem veriyorsan delete cak ve yok ol
Normalde öyle sinirli falan da deǧilim de herkes kullanıyor diye uyum saǧlıyorum Ne tip arşivlerden bahsediyordun

Ak oğlu sen nasıl 16 yaşındasın uzaylı mı sikti anneni

• Woah
Reactions: Deleted member 361193
Amk evlatlari sülalemi salın mk. Looksmaxxing iste ne sikimse amk
Iltifat kanka, normal 16 yaşındaki zurnaların 2 katı falansın devam et spora

Iltifat kanka, normal 16 yaşındaki zurnaların 2 katı falansın devam et spora
He eyvallah reis burda millet herkes öyle konusuyordu unuttum bi an ya, su 16 yas en iyi fizik diyenlerin hepsi tırt birde igne falan da basiyorlar ben sadece tavuk doner yiyorum

• +1
Reactions: OversallSülo
He eyvallah reis burda millet herkes öyle konusuyordu unuttum bi an ya, su 16 yas en iyi fizik diyenlerin hepsi tırt birde igne falan da basiyorlar ben sadece tavuk doner yiyorum
Salla ak soylarini natürel gelisemiyorlar muh iğne zart zurt sen devam et spora 18-19da tanrısal bir seviyeye gelirsin yollarız uniye öyle seni

• +1
Reactions: Pentatonic
Salla ak soylarini natürel gelisemiyorlar muh iğne zart zurt sen devam et spora 18-19da tanrısal bir seviyeye gelirsin yollarız uniye öyle seni
Sülo şu asu frat leadere bir racon kesmem şart uniye orayi yazayim XDD

• +1
Reactions: OversallSülo

Şu adam sub forumdaki twinklerden dox yese sikinde olurmu sanmam

• +1
Reactions: talha_ and orionnow1
Şu adam sub forumdaki twinklerden dox yese sikinde olurmu sanmam
Neler yapilabilecegini cok hafife aliyorsunuz .d

Bu adamin daha fazlasey yazmasini bekledikten sonra bir gun bunlarin hepsini derleyip etrafindaki topluluga yayarsa bir de uzerine etrafindaki topluluk onun sahip oldugu ideolojiye zitsa o zaman ne olacagini gorursun.

Onu birak; okul, aile, is yeri gibi yerler de ayni durumda ilerliyor. Belk gelecek zamanlarda n*gger demek yerine hafifinden daha ekstrem bir soylemde bulunacak ve bu bulundugu soylem etrafindaki herkese basitce iletilebilir. ND, incel forumlarinda takilan, insanlara nefret dolu soylemlerde bulunan, toplumu ayiran, sosyete tarafindan belirlenen gorunmez kurallara karsi cikip zit dusuncelerde bulunan hicbir kimseleri kendi yapin icerisinde bulundurmaz ve calistirtmazsin.

Kucumsemeyin boyle seyleri, gelecegin neler getirecegini bilemezsin.

• +1
Reactions: BugraSA, Deleted member 422417 and yyk117
  • +1
Reactions: kullancı1998572619
Bir de o kadar lookism hipergami kizlarin dis gorunuse gore siniflandirmasi diyip twink kelimesini hakaret olarak kullanmak da ironi.

Buradaki insanlarin hhepsinin burada olmasinin bir sebebi var, lookism denen durumdan etkilenip bir de forumda lookist olmak kadar simp bir sey yok.

Boyle normie kafalilarin banlanmasi lazim.

• +1
  • Hmm...
  • Love it
Reactions: BugraSA, Serialsuicide, Deleted member 160098 and 1 other person
Neler yapilabilecegini cok hafife aliyorsunuz .d

Bu adamin daha fazlasey yazmasini bekledikten sonra bir gun bunlarin hepsini derleyip etrafindaki topluluga yayarsa bir de uzerine etrafindaki topluluk onun sahip oldugu ideolojiye zitsa o zaman ne olacagini gorursun.

Onu birak; okul, aile, is yeri gibi yerler de ayni durumda ilerliyor. Belk gelecek zamanlarda n*gger demek yerine hafifinden daha ekstrem bir soylemde bulunacak ve bu bulundugu soylem etrafindaki herkese basitce iletilebilir. ND, incel forumlarinda takilan, insanlara nefret dolu soylemlerde bulunan, toplumu ayiran, sosyete tarafindan belirlenen gorunmez kurallara karsi cikip zit dusuncelerde bulunan hicbir kimseleri kendi yapin icerisinde bulundurmaz ve calistirtmazsin.

Kucumsemeyin boyle seyleri, gelecegin neler getirecegini bilemezsin.
Dusundugun icin eyvallah bak su n leri bir fella ya cevireyim simdilik

• +1
Reactions: NoxInfernum
Dusundugun icin eyvallah bak su n leri bir fella ya cevireyim simdilik
Yuzunu attigin thread'i de sildir. Attigin evin icerisindeki ozelliklerden bile ikamet ettigin sehir az cok tahmin edilebilir, yüzünden bahsetmiyorm bile

• +1
Reactions: BugraSA and yyk117
Yuzunu attigin thread'i de sildir. Attigin evin icerisindeki ozelliklerden bile ikamet ettigin sehir az cok tahmin edilebilir, yüzünden bahsetmiyorm bile
Pencere tarafi atmamda yasadigim sehir genel olarak guvenli bir yer, yuz konusunda biraz daha kendimi gelistirip instagram ve tiktok gibi yerlere spor icerikli videolar atmayi planliyorum yakin zamanda en kotu kara triadliktan kurtaririm james sapphire gibi, burda attigim mesajlari editleyemiyorum dogru mu?

olm bu cocuk benden 2 yaş küçük ama 10 yıl büyük amk :lul:

• JFL
Reactions: Serialsuicide and Pentatonic
Abi bende hafif hormonel sıkıntılar var vücut ekstra hgh üretiyor ayakkabı numaram 50 AMK
Yav bak gelir gelmez larpa başladı bu yeni nesilde çok fena larp sorunu var 50 ne amk Hz. adem misin sen

• +1
  • JFL
Reactions: Topkra and Serialsuicide
Yav bak gelir gelmez larpa başladı bu yeni nesilde çok fena larp sorunu var 50 ne amk Hz. adem misin sen
Amk 49-50 giyiyorum boy 193

olm bu cocuk benden 2 yaş küçük ama 10 yıl büyük amk :lul:
Fazladan gh üretmesi gerçekse normal amk 190 biz 170 iz bizden daha büyük gözüküyo amk

• JFL
Reactions: Gordon Freeman and Trenmaxx1
Fazladan gh üretmesi gerçekse normal amk 190 biz 170 iz bizden daha büyük gözüküyo amk
Haci umarim cok asiri dimo olmam, su an bile fazla cene var, cene ve philtrum orani 1:6 falan amk ideali 1:2 hani oyle diyim asiri maskulen olani 1:3 direkt goca yoruk olucam daha fazla kemik buyurse

• +1
Reactions: Serialsuicide
Haci umarim cok asiri dimo olmam, su an bile fazla cene var, cene ve philtrum orani 1:6 falan amk ideali 1:2 hani oyle diyim asiri maskulen olani 1:3 direkt goca yoruk olucam daha fazla kemik buyurse
Acromegaly olcan yüksek ihtimal igf-1 nasıl düşürülür diye araştır daha fazla kemiklerin büüymeden önce

Acromegaly olcan yüksek ihtimal igf-1 nasıl düşürülür diye araştır daha fazla kemiklerin büüymeden önce
Yok doktor olmazsin dedi o 99% benimki daha hafif bir durum, Cocukken doktor sut icmemi de yasaklamistida hani eksta yapay bir seye gerek yok. herhangi bir fiziksel saglik problemi de yok cok sukur, ara sira mental spike oluyor, 5 tane parlak montlu bana laf koymaya calisti beyin lpgden benzine gecti amk ciddi ciddi parcalayacaktim savustular, ara sira normal normal dururkende hormon basiyor adami amk normaldede gayet efendi biriyim

• +1
Yok doktor olmazsin dedi o 99% benimki daha hafif bir durum, Cocukken doktor sut icmemi de yasaklamistida hani eksta yapay bir seye gerek yok. herhangi bir fiziksel saglik problemi de yok cok sukur, ara sira mental spike oluyor, 5 tane parlak montlu bana laf koymaya calisti beyin lpgden benzine gecti amk ciddi ciddi parcalayacaktim savustular, ara sira normal normal dururkende hormon basiyor adami amk normaldede gayet efendi biriyim
Doktorun dedigine inandn sende:) türkiyedeki çogu doktor başından savmak için herşeyi söylüyolar

Öbür tiradda 1:6'yı şakasına demiştim amk 1:3,5 falan daha büyümez zaten rahat ol

• Hmm...