nasıl fotoğraf çekiyorsunuz amk

Zodiac

Zodiac

Nothing Ever Happens
az önce asansör aynasında kendimi gördüm so sexy ultra mogger hissettim ama fotoğraf çekmeyi beceremiyorum nasıl çözecez bunu illa andır kamerasını suçlayıp iPhone mu geçmek lazım

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
az önce asansör aynasında kendimi gördüm so sexy ultra mogger hissettim ama fotoğraf çekmeyi beceremiyorum nasıl çözecez bunu illa andır kamerasını suçlayıp iPhone mu geçmek lazım
İkiside

• Hmm...
Reactions: Zodiac
Fakir orpspucocugu iphonesi yok daha bana laf atıyo ananı sikerim he🤣🤣🤣

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher
Fakir orpspucocugu iphonesi yok daha bana laf atıyo ananı sikerim he🤣🤣🤣
The Office No GIF

• JFL
  • +1
Reactions: why not me?, yadih, Auchelius and 5 others
https://looksmax.org/threads/how-to-take-rating-pictures.102129/ en sevdiğim yöntem bu ayna + telefon, göz hizasında tut kendini nasıl görüyorsan aynada öyle cıkıyor, farklı acılarda tutarsan telefonu farklı acılardan ceker ve tam aynada gordugun gibi çıkmasz bundan bahsediyor olabilirsin yada ön kamerada lens distraction var suratın daha uzun görünebilir her türlü arka kamera ve ayna daha iyi

• +1
Reactions: nikolata, Auchelius, Ratonnn and 2 others
anlamadım?
https://looksmax.org/threads/how-to-take-rating-pictures.102129/ en sevdiğim yöntem bu ayna + telefon, göz hizasında tut kendini nasıl görüyorsan aynada öyle cıkıyor, farklı acılarda tutarsan telefonu farklı acılardan ceker ve tam aynada gordugun gibi çıkmasz bundan bahsediyor olabilirsin yada ön kamerada lens distraction var suratın daha uzun görünebilir her türlü arka kamera ve ayna daha iyi
eyvallah reis bi ara deneyecem

• +1
Reactions: Auchelius and Ratonnn
1/10 ragebait
konusma ananı yumruk manyagı ederım fakır fukara orospu evladı ekmege kafa at evde gelmıyım yıkarım duvarlarını evsız kalırsın

• Ugh..
konusma ananı yumruk manyagı ederım fakır fukara orospu evladı ekmege kafa at evde gelmıyım yıkarım duvarlarını evsız kalırsın
Ltn konusma

• +1
  • JFL
Reactions: Ratonnn, Zodiac, Serialsuicide and 2 others
anlamadım?
Kanka acıyi ortami iyi ayarlayamiyorsundud belki nasıl yapildigiyla ilgili tired görmüştüm ilgini çekiyorsa atayım

Androidinde alakası vardır markası ne telefonun?

• +1
Telefon kameralarının hepsi maliyeti azaltmak için yapılmış lenslere sahip telefondan çekmeyin amk asimteriniz yoksa aynada ne görüyorsanız o

• +1
Reactions: Ratonnn and Zodiac
anlamadım?

eyvallah reis bi ara deneyecem
fronth öyle cekiyorum bide ekstra zygoların yada supralar 3/4te iyiyse şu açıdan cekebilirsin herşey ön planda oluyor full sideı chin hafif bozuyor diye bunuda kullanıyordum
1763996791230

• +1
Reactions: Auchelius and Zodiac
neden sildin bra ''kadıköy tuvalet'' + rira shirt + velet , sorunlu falan mısın cok mu komiksin tiktoktada aynı fotografların vardı karsıma cıktı şans eseri ''pıttık tüccarı'' ,adam soru sormus adam gibi yanıt ver

• +1
Reactions: Ratonnn, Yagiz8928 and Serialsuicide
Kanka acıyi ortami iyi ayarlayamiyorsundud belki nasıl yapildigiyla ilgili tired görmüştüm ilgini çekiyorsa atayım

Androidinde alakası vardır markası ne telefonun?
xiaomi ama gayet iyi kamerası büyük ihtimalle açıyı uzaklığı ayarlayamıyorum nadiren yanlışlıkla da olsa ayarlayayınca iyi çıkıyor

ben 60-100 tane foto cekiyorum her colde oldugumda hangisi en iyise onlari keep yapiyorum gerilerini siliyom

• +1
Reactions: -BayHarbourButcher and Zodiac
ben 60-100 tane foto cekiyorum her colde oldugumda hangisi en iyise onlari keep yapiyorum gerilerini siliyom
zahmetli iş bir de colde derken?

• +1
Reactions: nsk4ll
zahmetli iş bir de colde derken?
kusura bakma ya ben azerbaycancayla turkceyi karistiyorum
colde sey yani
ne diyorlar sizde
outdoors

• +1
kusura bakma ya ben azerbaycancayla turkceyi karistiyorum
colde sey yani
ne diyorlar sizde
outdoors
dışarıda mı

• +1
Reactions: nsk4ll and Serialsuicide
chad olup sadece kameraya bak teorisi

• +1
Reactions: Resistance. and Zodiac
IMG 0175

• Love it
  • Woah
Reactions: Yagiz8928, -BayHarbourButcher and cakdripa
xiaomi ama gayet iyi kamerası büyük ihtimalle açıyı uzaklığı ayarlayamıyorum nadiren yanlışlıkla da olsa ayarlayayınca iyi çıkıyor
İphone kamerası gerçekten çok fark ettiriyor

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: Ratonnn, Yagiz8928, Zodiac and 1 other person
@Ratonnn minecraft?

• JFL
Reactions: Ratonnn
İphone kamerası gerçekten çok fark ettiriyor
Android telefonları ucuz götü boklu lens kullanırken iphone sony lensleri kullanıyor diye biliyorum o yüzden her türlü daha iyi

• +1
Reactions: Zodiac and Yagiz8928
kanka obsesif gibi poz ver hergün bide iphone al en kötü 8 alsan bile yeterli zaten ben oppo ax7 den iphone 8 geçtim inanılmaz kamerası 5klık bir telefona göre

• +1
Reactions: Ratonnn, Zodiac and churmaxxed
kanka obsesif gibi poz ver hergün bide iphone al en kötü 8 alsan bile yeterli zaten ben oppo ax7 den iphone 8 geçtim inanılmaz kamerası 5klık bir telefona göre
obsesif pozu gösterirmisin kardeşim bize

• JFL
Reactions: kobain, cakdripa, Ratonnn and 1 other person