Ne yapmak istiyorsan yap gitsin

ascendantwill

ascendantwill

Diamond
Yap gitsin amk hayat senin hayatın çoğu şey zaten anlamsız

• +1
Reactions: Auchelius, pr1mat, kurdistan and 2 others
Sağlığa zarar vermeden katılıyorum :D

• +1
Reactions: Auchelius and kurdistan
homemade weapon yapıyom biraz daha kendimi geliştiricem eğer ki gelişirsem FGC-9 yapıcam

• JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: churmaxxed, temelyeterliliktest, Resistance. and 5 others
  • JFL
  • +1
Reactions: kobain, Auchelius, churmaxxed and 2 others
homemade weapon yapıyom biraz daha kendimi geliştiricem eğer ki gelişirsem FGC-9 yapıcam
Vah salak kardeşim vah 2-3 atışta silahın gövdesini eline alacaksın,

Silaha erişimin bu kadar kolay olduğu ülkede salak olmayın gidin telegramdan bedava fiyatına emanet al elin alışsın.

Vah salak kardeşim vah 2-3 atışta silahın gövdesini eline alacaksın,

Silaha erişimin bu kadar kolay olduğu ülkede salak olmayın gidin telegramdan bedava fiyatına emanet al elin alışsın.
"elin alışsın" sanki alejandro gillick amk

htb alt girle cold approach yapmayacağım kanka gider misin

biz high ltbden devam

böyle diye diye foiden brutal rejection yemiştim

• +1
Reactions: elemancomeback31
amına koyayım ortaokul 8 de yediğim rejection aklıma geldi beni gazlayan arkadaşlarımıda o foidide öldürmek istiyorum orospu kancık gitti benden allahın maymunuyla çıktı orospu kancık çıktığı cocuk maymuna benziyordu benden kısaydı keşke dövseydim oe evladını

amına koyayım ortaokul 8 de yediğim rejection aklıma geldi beni gazlayan arkadaşlarımıda o foidide öldürmek istiyorum orospu kancık gitti benden allahın maymunuyla çıktı orospu kancık çıktığı cocuk maymuna benziyordu benden kısaydı keşke dövseydim oe evladını
ortaokulda beni milleti kıskandırmak için kullanıyorlardı amk, baya bana hint veriyorlardı ben anlamıyordum keşke götümü sikselerde ölsem amk

• +1
Reactions: churmaxxed
ortaokulda beni milleti kıskandırmak için kullanıyorlardı amk, baya bana hint veriyorlardı ben anlamıyordum keşke götümü sikselerde ölsem amk
broooootal

Amk sıte cocugu anarsıst olcak bıde oturdugum yerlerde sıker atarlar senı
kartondan gecekonduda oturuyom amk bana geliyo site cocugu anarsist olcak bide diyo gecen bekci geldi babamı dövdü evin yarısını yıktı amk

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest and Serialsuicide
kartondan gecekonduda oturuyom amk bana geliyo site cocugu anarsist olcak bide diyo gecen bekci geldi babamı dövdü evin yarısını yıktı amk
buna çok güldüm ya

Kanka tokide oturdum şehir merkezinde oturdum hiçbirinde jenerator yoktu ne anlatiyorsun babani doverim

• JFL
Reactions: maarda and Serialsuicide
Kanka tokide oturdum şehir merkezinde oturdum hiçbirinde jenerator yoktu ne anlatiyorsun babani doverim
KFÖSMEFNÇSMFÇENFŞDDÖ

• JFL
Reactions: reanrao
vay gariban ezik XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD