plaklar gayet açık ama uzun süredir belirgin uzama yok

growthplatessss111

growthplatessss111

Silver
olm sabah decompressed ölçüp kendimi meğersem copeluyormuşum geçen kıştan beri 2-3 cm harici uzayamadım çoğu kişi plakların iyi diyo onun röntgenini de 3.5 ay önce aldım isteyen varsa atarım da delircem belirgin bir uzama yok buna rağmen geçen 12. sınıf bi eleman geldi dedi sen 9 musun her sene seni 9 sanıyorum (normalde 11'im) baya lifefuel oldu bana uzicam anlamına geldiği için ama sadece high E de olabilir bilmiyom valla

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel
olm sabah decompressed ölçüp kendimi meğersem copeluyormuşum geçen kıştan beri 2-3 cm harici uzayamadım çoğu kişi plakların iyi diyo onun röntgenini de 3.5 ay önce aldım isteyen varsa atarım da delircem belirgin bir uzama yok buna rağmen geçen 12. sınıf bi eleman geldi dedi sen 9 musun her sene seni 9 sanıyorum (normalde 11'im) baya lifefuel oldu bana uzicam anlamına geldiği için ama sadece high E de olabilir bilmiyom valla
Kemik yaşın kaç ve boyun kaç cm? tanner evrelerine bağlı uzarsın.

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide and growthplatessss111
Kemik yaşın kaç ve boyun kaç cm? tanner evrelerine bağlı uzarsın.
kemik yaşım 3 ay önce tahminimce 14.5 falandı doktor 13 dedi. tanner evresine bakacaksak koltuk altı kıllanma 1 seneyi aşkın oldu nerdeyse pubik kıllar baya yayıldı yüzüm hala kılsız şakaklarda çene ucunun altında tüylenme hafif belirgin (baya hafif çene ucunun altındakileri kolay kolay göremiyorum diğeri hafiften belli oluyor artık) yavaş yavaş hala çok yok. tanner evresine göre its over falan yani pubik kıllanma var çünkü baya. decompressed 177-178 akşam 175'lere düşüyorum babam 180 annem 170

• +1
aynisini yasiyorum bende 11.sınıfım boyun kac

Benim 10. sınıfta kapandı olm açık olduğuna emin misin

• +1
Reactions: churmaxxed
kemik yaşım 3 ay önce tahminimce 14.5 falandı doktor 13 dedi. tanner evresine bakacaksak koltuk altı kıllanma 1 seneyi aşkın oldu nerdeyse pubik kıllar baya yayıldı yüzüm hala kılsız şakaklarda çene ucunun altında tüylenme hafif belirgin (baya hafif çene ucunun altındakileri kolay kolay göremiyorum diğeri hafiften belli oluyor artık) yavaş yavaş hala çok yok. tanner evresine göre its over falan yani pubik kıllanma var çünkü baya. decompressed 177-178 akşam 175'lere düşüyorum babam 180 annem 170
@booblover

Kıllanma çoğunlukla genetiğe bağlı, onun haricinde bilemiyorum.

15 den beri 1cm uzamadım ama ondan önceki yıllarda her yıl baya belirgin uzadım, bisey kullaniyon mu uzamak için?
hayır 1.5 aya arimidex başlicam

babam benim yaşımda benden kücüktü ve bildiğim kadarıyla bir anda boy attı
kıllanmaya bak el bilek röntgenin varsa buraya at. durumlarımız benzer anne baba çocuk boy farkına bakacaksak. umarım hala uzuyoruzdur

kıllanmaya bak el bilek röntgenin varsa buraya at. durumlarımız benzer anne baba çocuk boy farkına bakacaksak. umarım hala uzuyoruzdur
bacak bölgesindeki growth platelerim acik

15 den beri 1cm uzamadım ama ondan önceki yıllarda her yıl baya belirgin uzadım, bisey kullaniyon mu uzamak için?
bende aynı şekil uzadım. boyun kaç?

bacak bölgesindeki growth platelerim acik
el bileğinden ne kadar açık olduğu belli oluyor olay o. açıktır zaten muhtemelen seninki onda soeun yok

Attachments

• Screenshot_20251028-124222_Galeri.png
    Screenshot_20251028-124222_Galeri.png
    795.4 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: booblover
teste götüm yemez hgh ve ghrp analogları alamam diyabet riskim var
calcium d3 k2 spamla spor yap dostum. 15 ken bi sik bilmiyodum ama şansa normal diyetimden şunların hepsini hep almışım.
15 den beri 187 1cm uzamadım (19 şu an)
Baba 178 anne 162
doğal şeyler bile baya fark ettiriyo yapmıyosan herhangi bir spora da başla bol bol ye

• Woah
calcium d3 k2 spamla spor yap dostum. 15 ken bi sik bilmiyodum ama şansa normal diyetimden şunların hepsini hep almışım.
Baba 178 anne 162
doğal şeyler bile baya fark ettiriyo yapmıyosan herhangi bir spora da başla bol bol ye
50k iu d3 yapıyorum zaten e4d

Baba 178 anne 162
keşke ben de bu kadar şanslı olsam. bir istisnayı saymazsak sülalenin en kısasıyım.

olm hala 169 um galiba ropelamam lazım

keşke ben de bu kadar şanslı olsam. bir istisnayı saymazsak sülalenin en kısasıyım.
Geçen yıl üniye Almanya'ya taşındım günlük heightmog yiyorum EU da 187 asla yetmiyor

Geçen yıl üniye Almanya'ya taşındım günlük heightmog yiyorum EU da 187 asla yetmiyor
günlük burda da yersin ben 6'0 olursam central/south avrupada sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum zaten kürtler de benzer boy uzunluklarına sahip

olm hala 169 um galiba ropelamam lazım
Git sol bileğin röntgenini çektir plak hala açık mı diye. Hala açıksa doktor bile hgh yazabilir. Doktor yazmasa da kullanırdım orası ayrı ama hormonlara da baktır burdan konuştuğum birisi 17 de baktırınca hipogandizmi olduğu çıkmıştı doktorlar test + anavar reçete etmiş amk

• +1
Reactions: Auchelius
k2 al günde 1 litre yağsız süt spamla eğer boya gitmese de yüz kemiklerine yarar
neden yağsız? yağlı daha iyi değil mi?

günlük burda da yersin ben 6'0 olursam central/south avrupada sıkıntı çekeceğimi sanmıyorum zaten kürtler de benzer boy uzunluklarına sahip
Yok valla İzmir'de (Tr nin en yüksek boy ortalaması) Okuldaki en uzun 3. falandım nadiren height moglanıyodum sokakta

neden yağsız? yağlı daha iyi değil mi?
Bu arada hani boyla alakalı değil ama genel her şeyde fark ettiren başka şeyler de var. Almanyaya taşındığımdan beri zeytinyağı ve tereyağı dışında yağ yemiyorum, dışarıdan yemiyorum falan filan gerçekten spor yaparken yüksek proteinli unprocessed diyet hormonları falan baya iyi dengeliyor (Natürel testim 800, hedef belki encloya başlayıp 1000 üzerine çıkartmak) Çoğunlukla hayvansal beslen bol bol et, süt, peynir tüket. Sebze yemiyorum, (baya küçüklüğümden gelen eating disorder) sadece hayvansal gıda ve meyve. Aileye göre boy oranının sebebi bu mu bilmem ama 1 yaşından beri falan sebze yemedim. Yani genel tavsiyelerim bunlar. Tek başına yaşamadığından diyetini çok aşırı değiştiremezsin ama yağa dikkat etmeni öneriririm.

Git sol bileğin röntgenini çektir plak hala açık mı diye. Hala açıksa doktor bile hgh yazabilir. Doktor yazmasa da kullanırdım orası ayrı ama hormonlara da baktır burdan konuştuğum birisi 17 de baktırınca hipogandizmi olduğu çıkmıştı doktorlar test + anavar reçete etmiş amk
hgh doğal hormonları kapatmıyormu

1 yıl falan daha sabır edicem eğer hala 169 olursam harbi fena fraudlıcam

hgh doğal hormonları kapatmıyormu
kapatıyor ama kullandığın süre boyunca. Test gibi değil bırakınca eski haline dönüyor. Zaten vücudundaki serum büyüme hormonu max 2IU ya yakın olabilir o da genetik olarak çok şanslı falansan. Yani en az 3IU ve üstü işe yarar dozda ne kadar çok gh varsa bile vücudunda. Dediğim gibi ailenle konuş mümkünse yasal yoldan bir doktor yardımıyla tedavi edilmeye çalış. Maddi durumunuz varsa özel hastane daha işe yarar olabilir. Korkutmak istemem ama gittikçe zamanın daralıyor bir an önce harekete geç bu konuda, tüm hayatını etkileyecek bir şey sonuçta

1 yıl falan daha sabır edicem eğer hala 169 olursam harbi fena fraudlıcam
1 yıl sonra hala uzamamış olursan artık büyük ihtimalle uzayamnıcaksın da

1 yıl sonra hala uzamamış olursan artık büyük ihtimalle uzayamnıcaksın da
en büyük ihtimalle uzucam cunku genetiğimizde var gec boy atma olayı ama cok gote batıcak

en büyük ihtimalle uzucam cunku genetiğimizde var gec boy atma olayı ama cok gote batıcak
maddi durum varsa doktora görün ama riske atarım diyorsan sen bilirsin

• +1
Reactions: booblover
testine baktir

• +1
Reactions: Auchelius, growthplatessss111 and why not me?

Users who are viewing this thread

Back