ŞANLIURFADA ER VAKASI

Allah'in bilmedigi forumda belese moderatör olup kölelik yapıyo btw
3 ay boyunca hiç olmayan birini varmış gibi larplayıp her gün bize dmden convdan beyler ben gördüm biz konuştuk facebooktan adam şöyle chad böyle low chad benim sideıma ltn dedi yüzünü size atamam korkuyorum diye hikaye uydurup gerçek diye inandırıp larp hesabına vip alıp tüm forum üyeleriyle en az 5 saat chatleşip discorda gece 5 te gore ünlü yarrağı spamlayıp şöyle ndyim böyle ndyim diye ağlayıp paragraflar yazıp instagramdan bana zuffster olarak mesaj yazıp 2 dk sonra kendi hesabına geçip ordan konuşmaya devam etti no reason at all btw, senin millete işsiz deme hakkın yok amınakoyim bu forumda durmayada hakkın yokta neyse valla ben bile istemiyorum bilader seni niye gitmiyorsun

• +1
  • JFL
Reactions: Deleted member 69336, Topkra, Thrill and 8 others
3 ay boyunca hiç olmayan birini varmış gibi larplayıp her gün bize dmden convdan beyler ben gördüm biz konuştuk facebooktan adam şöyle chad böyle low chad benim sideıma ltn dedi yüzünü size atamam korkuyorum diye hikaye uydurup gerçek diye inandırıp larp hesabına vip alıp tüm forum üyeleriyle en az 5 saat chatleşip discorda gece 5 te gore ünlü yarrağı spamlayıp şöyle ndyim böyle ndyim diye ağlayıp paragraflar yazıp instagramdan bana zuffster olarak mesaj yazıp 2 dk sonra kendi hesabına geçip ordan konuşmaya devam etti no reason at all btw, senin millete işsiz deme hakkın yok amınakoyim bu forumda durmayada hakkın yokta neyse valla ben bile istemiyorum bilader seni niye gitmiyorsun
Forumun amaci looksmax ve ben de looksmax yapiyom niye gideyim aq, zaten eskisi kadar subforumda takilmiyorum

Ben issizsem o da issiz onu diyorum

• +1
Reactions: Topkra, Thrill and Deleted member 369509
@meynet ile şunu vergi dairesi başkanlığında mı yapsak

• JFL
Reactions: Thrill, meynet and Gordon Freeman
korktuğumuz başımıza geldi

View attachment 4912170

Siverek Lisesi Frat Leader tarafından brutally moglanan genç maalesef school shooting yapmış

olay hakkında değerli görüşlerini almak amacıyla kürt lobisini etiketleyelim (ben bilmiyom kim var başka)
@kurdistan
@meynet
@NoxInfernum

subforumdaki şüpheli lukmekçiler hk. detaylı inceleme başlatalım (son zamanlarda intihara eğilimi olan kişiler tespit edilmeli)
@Resistance.
@Atsizz
orospu cocugu ya

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 369509
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 369509 and Gordon Freeman
Arsa meselesi olsa yapan kişi kendisine sıkmazdı.

Bunu araştıracağım ben, burayla ilgisi olabilir ama dusuk ihtimal.
arastırıcam ( og hesap satın alıp adamın ismini degistirp hikaye yazıcam) :lul:

• JFL
Reactions: Topkra, Thrill, Deleted member 369509 and 2 others