Siksoktaki acheron ve sub5tyron5 editlerinin darlaması

senualF

senualF

unapologetic
Harbi darladı artık amk orospu evlatlarını engelliyorum başka başka hesaptan atıyorlar artık dayanamıyorum istemiyorum kardeşim görmek o kız bacılarınıza tekme tokat saldırırım parçalarım gömerim kafayı yok ederim bacaklarını ıstırırım böyle elinizi ayağınızı götünüze monteleyip sürahi gibi dolaştırırım hepinizi bu ne amk napıyon lan sen napıyosun ulan delirtmeyin lan beni

• JFL
Reactions: Auchelius, wills, why not me? and 5 others
Aga daha garibi bunlar 10-20 kişilik bir kitle he yani cozemedıgım kısım sanki büyük bir kitleye hitap ediyorlarmış gibi edit savaşlarına girmeleri olm ortalama sizin yayınlarınızı izleyen 20-30 kişi girip bakıyorum arada ne bu tripler aq 3 kişinin izlediği edit savaşları atıyo lavuklar

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, wills, BugraSA and 8 others
Düşünsene kendine şöyle edit yapıyon :lul::lul::lul:
Aga daha garibi bunlar 10-20 kişilik bir kitle he yani cozemedıgım kısım sanki büyük bir kitleye hitap ediyorlarmış gibi edit savaşlarına girmeleri olm ortalama sizin yayınlarınızı izleyen 20-30 kişi girip bakıyorum arada ne bu tripler aq 3 kişinin izlediği edit savaşları atıyo lavuklar

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, wills, kurdistan and 2 others
Kanka 5 kişi falandır ikisinin toplam fanı aq o 5 kişide hesap açıp açıp video spamlıyodur bi insan niye acheron veya sub5tyron5 fanı olur amk globalde bile böyle bi saçmalık yok

• JFL
Reactions: Auchelius, wills and Resistance.
Düşünsene kendine şöyle edit yapıyon :lul::lul::lul:
geçen baktım biri şey yazmış acheronla raton eskidii!! artık bırakmalılar!!!

wiews : 992
like : 32
comment : 9

olm neyin tribi bu aq kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, BugraSA, pashanimair and 2 others
Tiktok insta twitter her şeyi sildim kafam rahat

• +1
Reactions: Auchelius, churmaxxed and Resistance.
Harbi darladı artık amk orospu evlatlarını engelliyorum başka başka hesaptan atıyorlar artık dayanamıyorum istemiyorum kardeşim görmek o kız bacılarınıza tekme tokat saldırırım parçalarım gömerim kafayı yok ederim bacaklarını ıstırırım böyle elinizi ayağınızı götünüze monteleyip sürahi gibi dolaştırırım hepinizi bu ne amk napıyon lan sen napıyosun ulan delirtmeyin lan beni
View attachment 4336116
Chalom dümbüğünü görmeyi yeğlerim. Fraud mraud ama en azından şunlardan iyi ak

• +1
Reactions: Auchelius, kurdistan and hanma lover
Harbi darladı artık amk orospu evlatlarını engelliyorum başka başka hesaptan atıyorlar artık dayanamıyorum istemiyorum kardeşim görmek o kız bacılarınıza tekme tokat saldırırım parçalarım gömerim kafayı yok ederim bacaklarını ıstırırım böyle elinizi ayağınızı götünüze monteleyip sürahi gibi dolaştırırım hepinizi bu ne amk napıyon lan sen napıyosun ulan delirtmeyin
acheronun fanı yok hepsi yan hesabı

• JFL
Reactions: Auchelius, wills, pashanimair and 2 others
Chalom dümbüğünü görmeyi yeğlerim. Fraud mraud ama en azından şunlardan iyi ak
Fraudlayınca bir şeye benziyo en azından chalom, bunlar hem bir boka benzemiyor hem kendi aralarında savaş veriyor 50 kişinin umursadığı ayrı bi gezegendeler amk :lul:
acheronun fanı yok hepsi yan hesabı
Çimen yeşil ahh

• JFL
Reactions: Auchelius, -BayHarbourButcher and zeggo
View attachment 4336116
Napiyolar kendilerine edit mi yapiyolar aq acaba bide her yayin bonsmeş iş yapıyor denedim oluyo felan yapiyolar kafayı yedirtir orosbu çocukları hepsini teker teker bicaklamak lazım acheron zaten max mtn herhangi bir chade globalde by kadar edit yapılmadı orosbcucoujlari kafayı yedim bak:feelswhy:

• +1
Reactions: stormerdeccal
ikisinide mogluyom

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, pashanimair, chadwers and 1 other person
bana random zamanlarda tiktoktaki misisn diye dalga falan geciyonuzda böyle degilim en azından amk

• +1
Reactions: pashanimair
O kız bacılarınıza tekme tokat saldırırım parçalarım gömerim kafayı yok ederim bacaklarını ıstırırım böyle elinizi ayağınızı götünüze monteleyip sürahi gibi dolaştırırım hepinizi
pretty specific there

• +1
Reactions: Thrill and pashanimair
bana random zamanlarda tiktoktaki misisn diye dalga falan geciyonuzda böyle degilim en azından amk
Mason psl mamiden koçluk almasan kobain gibi bi yere koyulabilirdin

• JFL
Reactions: -BayHarbourButcher and hanma lover
sen spike bileklik takıp sesini geriyosun spike bileklik takan adam baştan poserdır benim için

sen spike bileklik takıp sesini geriyosun spike bileklik takan adam baştan poserdır benim için
allahım diye geziyomuyum,jordan barret gibiyim diyomuyum tek yaptıgım normal giyindim gibi yayın açıp konuşmak dramam yok bi kötülüğüm yok amk

• So Sad
Reactions: number_9029
allahım diye geziyomuyum,jordan barret gibiyim diyomuyum tek yaptıgım normal giyindim gibi yayın açıp konuşmak dramam yok bi kötülüğüm yok amk
Tamam üzülme lan seviyom seni

• +1
Reactions: zeggo
onlar gibisin demiyorum zaten poser dedim sana karşı nefret beslemiyorum 😔

• So Sad
Reactions: Thrill and zeggo
bir tanede tojiye benzemeye çalısıyorum lavuğu vardı emir mi ne domuza benziyon knk görüyosan bunu iğrençsin

kusura bakma kral

biliyorumda anlamadım spike ların bağlantıyı
tek dinleğim gruğlar zaten ymir,darkestrah,decalius,lifelover,nargaroth,dissection,celticmoon bide carpathian forest

• Woah
bir tanede tojiye benzemeye çalısıyorum lavuğu vardı emir mi ne domuza benziyon knk görüyosan bunu iğrençsin
o kimdi la fotoğraf falan varmı tanıdık geliyo

biliyorumda anlamadım spike ların bağlantıyı
siz bu alt kültürlerle büyümediğiniz için sonradan beğenip kendinizi şekillendirdiğiniz için normal
bu söylediğimi de hakaret olarak algılama delikanlı adamsın kardes

tek dinleğim gruğlar zaten ymir,darkestrah,decalius,lifelover,nargaroth,dissection,celticmoon bide carpathian forest
hepsinden 3 tane parça ezberlemene gerek yok sakin öyle biri değilim ben

• +1
siz bu alt kültürlerle büyümediğiniz için sonradan beğenip kendinizi şekillendirdiğiniz için normal
bu söylediğimi de hakaret olarak algılama delikanlı adamsın kardes
haklısın aslında sende kral adamsın

• +1
haklısın aslında sende kral adamsın
ama spikeları çıkar harbi hadi ben küçücük çocuktum da sen yayın falan açıp takıyon yapma

Jack Daniels tshirt giyen elinde viskiyle foto atan siyah beyaz filtre basıp basur gibi squintleyen rira pp koyup satanist gibi davranan orospu evlatları siktirin gidin lan bu forumdan aileniz evde 2 ekmeğe got siktiriyo geliyonuz thread açıyonuz burda yazisiyonuz tamam tiktoktan görüyonuz geliyonuz sıkıntı yok herkes illa bizim gibi keşfetmek zorunda değil ama sik gibi hareketler yapmayın düzgün kullanın orgu

• +1
Reactions: Auchelius, BugraSA and senualF
Jack Daniels tshirt giyen elinde viskiyle foto atan siyah beyaz filtre basıp basur gibi squintleyen rira pp koyup satanist gibi davranan orospu evlatları siktirin gidin lan bu forumdan aileniz evde 2 ekmeğe got siktiriyo geliyonuz thread açıyonuz burda yazisiyonuz tamam tiktoktan görüyonuz geliyonuz sıkıntı yok herkes illa bizim gibi keşfetmek zorunda değil ama sik gibi hareketler yapmayın düzgün kullanın orgu
Screenshot 2025 11 17 21 51 06 628 comzhiliaoappmusically edit

Bu amk çüksüzleride çıkıyor habire bu forumdalar mı acaba :lul:

• JFL
Reactions: Auchelius, kurdistan and Trenmaxx1
Olm cidden zevk almıyon dimi bunları dinlerken karı falan düşsün diye dinliyosan tamamda ciddi dinliyosa sıkıntı çığlık atıyo hepsi amk black metalde dinlemezsin am uğruna :lul: git slipknot falan dinle

• JFL
  • +1
Reactions: hanma lover and number_9029
Olm cidden zevk almıyon dimi bunları dinlerken karı falan düşsün diye dinliyosan tamamda ciddi dinliyosa sıkıntı çığlık atıyo hepsi amk black metalde dinlemezsin am uğruna :lul: git slipknot falan dinle
is this ragebait?

Last edited:
blackmetale sallayıp git slipknot dinle diyosan harbi yazık kendine öz saygısı olur insanın amk
darp ve gasp varg baba deler geçer 😝

emircembekli high htn falan amınakoyayim nasil domuza benzıyor

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, Trenmaxx1 and 1 other person
True true true amk. 2-3 goth sikeceğim diye yapmayın şöyle şeyler abi. Kim kendi beynini isteye isteye siker? Oğlum zaten günlük hayatta beynim sikiliyor, niye o anasını çarşamba pazarı yapmışlar edasıyla çığlık atan orosbu çocuklarını dinleyeyim? Ya da kişisel olmasın, kim böyle şeyleri dinlemeyi istiyor amk?

blackmetale sallayıp git slipknot dinle diyosan harbi yazık kendine öz saygısı olur insanın amk
darp ve gasp varg baba deler geçer 😝
Kanka karı düşürmek için slipknot dinle dedim aq, sadece iki üç şarkısı iyi slipknotun bence onlarda en mainstream olanlar
True true true amk. 2-3 goth sikeceğim diye yapmayın şöyle şeyler abi. Kim kendi beynini isteye isteye siker? Oğlum zaten günlük hayatta beynim sikiliyor, niye o anasını çarşamba pazarı yapmışlar edasıyla çığlık atan orosbu çocuklarını dinleyeyim? Ya da kişisel olmasın, kim böyle şeyleri dinlemeyi istiyor amk?
Valla 18 olduğunda bi tinder aç goth harici yazmayın sikerim yaz açıklamaya daha iyi black metal dinlemekten

• +1
Reactions: hanma lover
sarisin olan elemanin gozler cok itici geliyo bana ya

• +1
Reactions: pashanimair
Kanka karı düşürmek için slipknot dinle dedim aq, sadece iki üç şarkısı iyi slipknotun bence onlarda en mainstream olanlar

Valla 18 olduğunda bi tinder aç goth harici yazmayın sikerim yaz açıklamaya daha iyi black metal dinlemekten
Bu arada goth kızlar harici bişey sikmem diyecek kadar seçici degilseniz bu yaptığınız hareket aşırı - aq genellikle cevremde okulda felan black metal dinleyen elemanlara goth kızlar harici daha tarzı olmayan normal kızlar çok garip gözle bakıyor garip garip hareketler yapan nd otistik orosbu çocuklarıyla aynı kefeye konuluyorsunuz

• +1
Reactions: senualF
Al bu daha sabah açtığım yayın orosbu evladı
Screenshot 20251116 222501 TikTok

Kanka 5 kişi falandır ikisinin toplam fanı aq o 5 kişide hesap açıp açıp video spamlıyodur bi insan niye acheron veya sub5tyron5 fanı olur amk globalde bile böyle bi saçmalık yok
Kanka bu konuda hak veriyorum ama insanlar beni latifden sonra sevdi edit yapıyolar değer veriyolar bende birşey demiyorum

Kanka bu konuda hak veriyorum ama insanlar beni latifden sonra sevdi edit yapıyolar değer veriyolar bende birşey demiyorum
kimse siklemiyor sizi copu kes

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, BugraSA and 4 others
dön tiktoğuna amına kodugumun veledi yayında bide millete öğüt veriyonuz şöyle olun böyle olun diye
Lan amınakoyduğumun inceli çocuklar soruyor,değer veriyorum çocuklara en azından senin gibi orosbu çocuğu değilim

Ya sikerim senide senin gibileride amına koduğum kapa hesabı siktir git otizmli piç hesabı açan burda havlıyor amk git yayını aç squint cheekbite at hadi paşam

• +1
Reactions: Auchelius, ascendantwill, BugraSA and 2 others
Valla sikliyor gibi gözüktükleri için ağlıyorsun
Nobody cares aq akşama kadar jestermaxx yaparak insanların dikkatini çekmeye çalışan iki üç tane maymunsunuz sabahın 6sına kadar yayın açıyon orosbu evladı öl geber

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, ascendantwill, BugraSA and 5 others

Users who are viewing this thread

Back