Siksoktaki acheron ve sub5tyron5 editlerinin darlaması

Ya sikerim senide senin gibileride amına koduğum kapa hesabı siktir git otizmli piç hesabı açan burda havlıyor amk git yayını aç squint cheekbite at hadi paşam
Lan orosbu çocugu o kadar batmışım ki squint diyorsun,sen squintlemeye devam orosbu çocugu.

• JFL
Reactions: wills and -BayHarbourButcher
Nobody cares aq akşama kadar jestermaxx yaparak insanların dikkatini çekmeye çalışan iki üç tane maymunsunuz sabahın 6sına kadar yayın açıyon orosbu evladı öl geber
Keşke diğer maxerlar da benim gibi öyle olsun en azından yüzümü açıyorum amınakoyduğum göster bakayım benim gibi rahat yayın açanı amk oğlu

• JFL
Reactions: wills
Lan orosbu çocugu o kadar batmışım ki squint diyorsun,sen squintlemeye devam orosbu çocugu.
sen fake çar mısın ciddi misin yayında efendi bir lavuğa benziyordun %90ınız ekrana şirin mi oynuyo yoksa fake çar mısın

• +1
  • JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, BaranPSL and 4 others
Valla sikliyor gibi gözüktükleri için ağlıyorsun
Bilader senin işin gücün yok mu hiç gecegündüz yayın açıp millete cocksuck atıyorsun

• +1
Reactions: churmaxxed, Auchelius, wills and 4 others
Keşke diğer maxerlar da benim gibi öyle olsun en azından yüzümü açıyorum amınakoyduğum göster bakayım benim gibi rahat yayın açanı amk oğlu
yayını sikeyim dünyayı kurtarıyor sanki orosbu evladı 'yüzümü göstererek yayın açıyorum bro'
açtığı yayında şu amk
1763413686776

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, Auchelius, wills and 8 others
sen fake çar mısın ciddi misin yayında efendi bir lavuğa benziyordun %90ınız ekrana şirin mi oynuyo yoksa fake çar mısın
Ben saygılı biriyim kardeşim zaten,hatta saygı ile geldim dedim insanlar değer veriyor sövüyor dedim siz sövdünüz amk

• JFL
Reactions: Resistance.
Ben saygılı biriyim kardeşim zaten,hatta saygı ile geldim dedim insanlar değer veriyor sövüyor dedim siz sövdünüz amk
olum kimse sövmedi sana sadece niş bir kitlesiniz umursanmıyonuz dedim ana bacı girdin artık götünden sikmek farz seni

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, senualF and 2 others
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, cakdripa and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, senualF and Resistance.
  • +1
  • JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, Serialsuicide and 5 others

Attachments

• IMG_4835.jpeg
    IMG_4835.jpeg
    37.4 KB · Views: 0
  • JFL
  • Woah
Reactions: Auchelius, wills, BugraSA and 4 others
lavuğun attığı replya bak burada bile jestermaxxlıyor amk :lul:

• JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, Serialsuicide and 6 others
  • JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, Trenmaxx1 and 4 others
Yayına gel benim sohbet edelim
İlk 5 dakika : sen bana ne laf edıyon orosbu cocugu ble ble ble ble

5.dakikadan sonra : knk bence çiğ et cope ya ha evet evet thumbpulling işe yarıyor

• +1
Reactions: Auchelius, cakdripa, marlonteixeira and 1 other person

5.dakikadan sonra : knk bence çiğ et cope ya ha evet evet thumbpulling işe yarıyor
😂

• JFL
Şakasındayım aga
Olm adam max lavuk demiş orosbu evladı demişsin, sende zaten bi delilik var amk yayınlarda belli oluyor asperger sendromu falan mı var sende amk sıkıntın ne siktir git ilaçlarını kullan

Yok yok ben bir iki yayını 5 dakika falan izledim hal ve hareketlerinden belli net bi sıkıntısı var kanka

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, BugraSA and Resistance.
Olm adam max lavuk demiş orosbu evladı demişsin, sende zaten bi delilik var amk yayınlarda belli oluyor asperger sendromu falan mı var sende amk sıkıntın ne siktir git ilaçlarını kullan

Yok yok ben bir iki yayını 5 dakika falan izledim hal ve hareketlerinden belli net bi sıkıntısı var kanka
Raton yazdırdı

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, anathema, Serialsuicide and 4 others

Özür dilerim aga hakkını helal et

• JFL
Aga yapalım valla banada sövmüş bu
Ben otizmliyim falan diyorumda senin kafa çok ayrı bi dünya hacı ne kullanıyosan banada lazım böyle uçmuş birini ilk defa görüyorum

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, marlonteixeira and 1 other person
Ya bi siktir git katma beni hiçbir şeye amk 🤣🤣
Bunlar harbi adını sayıklayınca direk beliriyor burda mı yatıyorsunuz amınogulları sizi

• JFL
  • +1
Reactions: kobain, Auchelius, anathema and 6 others
Ben otizmliyim falan diyorumda senin kafa çok ayrı bi dünya hacı ne kullanıyosan banada lazım böyle uçmuş birini ilk defa görüyorum
Olm kötü biri değilim ben,suan biraz okulu saldım antrenmanlarımı da saldım tt de sarıyom

Aga yapalım valla banada sövmüş bu
olm senin ananı bi sikerim
türeyip türeyip geliyosunuz buraya size iyi davranıyolar diye kendinizi bi yarrak sanıyosunuz aq
kafaya takar uğraşırım ananızın amına da gözlerinizi kısıp bakarsınız
burda herkes saygılı olana saygılı iyi olana iyi
herkes birbirine destek olmaya çalışıyo diye birilerinin üstlerine çıkmaya çalışırsanız o köylü low t cuck sarı pipi babanı yatırıp sikerim
@sladekılıc

• +1
  • JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, BugraSA and 8 others
Olm kötü biri değilim ben,suan biraz okulu saldım antrenmanlarımı da saldım tt de sarıyom
SNDLSKCŞSJSŞDJZŞSHDLXJDŞSHDĞDJSĞSH HAYKIRIYORUMGECE GECE SHSLSBXĞSHXİSBSİXHSŞSHS LAN BANANE BUNDAN AMK SALAĞI AJCPSJXŞSNXİSNSİZBS

• JFL
Reactions: churmaxxed, Resistance. and marlonteixeira
Yayına gel benim sohbet edelim
dünyanın en iyi yürekli adamının bile üstüne çıkmaya çalışıyosun ahraz orospu evladı seni
ne zannediyosun lan sen kendini

• +1
  • JFL
Reactions: kobain, Auchelius, pashanimair and 2 others
SNDLSKCŞSJSŞDJZŞSHDLXJDŞSHDĞDJSĞSH HAYKIRIYORUMGECE GECE SHSLSBXĞSHXİSBSİXHSŞSHS LAN BANANE BUNDAN AMK SALAĞI AJCPSJXŞSNXİSNSİZBS
😔

tam 1 ay önce arda mı ne bi mal vardı onlada böyle muhabbet olmuştu tiktokdaki ameleleri buraya atmayın :lul:

• +1
Reactions: churmaxxed, Auchelius, BugraSA and 7 others
dünyanın en iyi yürekli adamının bile üstüne çıkmaya çalışıyosun ahraz orospu evladı seni
ne zannediyosun lan sen kendini
Sohbet edelim dedim sohbet

• JFL
Sohbet edelim dedim sohbet
La sohbetini sikerim ana avrat sövdün ya adama otizmli piç otizm veya asperger sendromu + ciddi b12 eksikliği var sende

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, marlonteixeira, Ratonnn and 1 other person
tam 1 ay önce arda mı ne bi mal vardı onlada böyle muhabbet olmuştu tiktokdaki ameleleri buraya atmayın :lul:
Ben attığıma pişman oldum amk 5 sayfa olduydu thread eleman geri adımda atmıyordu amk her yazana yazıyordu falan crazy

• JFL
Reactions: churmaxxed, Resistance. and kurdistan
Subforum beni duygulandırıyor😢

• +1
  • Love it
Reactions: churmaxxed, Auchelius, Serialsuicide and 5 others
La sohbetini sikerim ana avrat sövdün ya adama otizmli piç otizm veya asperger sendromu + ciddi b12 eksikliği var sende
Ya olm adam bana demediğini bırakmamış sakin ol tamam sohbet ediyoruz 😔

• JFL

Users who are viewing this thread

Back