Acheron_v
Iron
Yok kanka kendimi birşey zannettiğim yokYa sen ne boksunda millete ne yapıp yapmaması gerektiğini söylüyon goatis mi sanıyon kendini aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yok kanka kendimi birşey zannettiğim yokYa sen ne boksunda millete ne yapıp yapmaması gerektiğini söylüyon goatis mi sanıyon kendini aq
Su subda gördüğüm en nt saygili temiz eleman amkolur öyle şeyler kardeşim bende senden özür dilerim
@Ratonnn saygılar
Evet bende yeni öğrendim,yeni yeni tanıyorumSu subda gördüğüm en nt saygili temiz eleman amk
nasıl frenliyo kendiniGym yapmayın demiyorum abartı yapmayın diyorum esnekliği gösteriyorum.
lisansın nerde seninBal ligi ağır oldu
daha kötü knk17 yim kanka ben
Sen bu adami cildirtmayi becerdin ödülü hakediyorsun dathonun yarrağı senin ağzına layıkEvet bende yeni öğrendim,yeni yeni tanıyorum
Buradaki insanlar ascend uğruna götünü parmaklayan insanlar , sana naparlar orasını sen düşünEvet bende yeni öğrendim,yeni yeni tanıyorum
olm valla 5dklik kayıt almışım dassak geçmek için her anı fiyasko amk
View attachment 4337416
knk boyle cook kotu baksana ya
kendini sikmeyip normal gulunce
View attachment 433741724 saat uyumamış halim ile yayın açıp izlettiriyorum anlık herkes ss alır,sende benim gibi yap yüzünü ssleyelim neler oluyo bak
Aga valla bende yavaştan yapcam birşeyler çok eksik konum var kaşlarım vücudum,zaten atletizm biliyorum gym bilmiyorum o konuda kafam karışık ne öneririrsinBuradaki insanlar ascend uğruna götünü parmaklayan insanlar , sana naparlar orasını sen düşün
yarragimin kafası yayında kaç kere gülüyorsun normal gülüşün bu işte kötü bi anındada değil yani ssle alakası yokAga valla bende yavaştan yapcam birşeyler çok eksik konum var kaşlarım vücudum,zaten atletizm biliyorum gym bilmiyorum o konuda kafam karışık ne öneririrsin
ANNNENNNİ AMMMINI ÖNERİRAga valla bende yavaştan yapcam birşeyler çok eksik konum var kaşlarım vücudum,zaten atletizm biliyorum gym bilmiyorum o konuda kafam karışık ne öneririrsin
Bacın varsa at bakalım buraya hemen söylesinler napman gerektiğiniAga valla bende yavaştan yapcam birşeyler çok eksik konum var kaşlarım vücudum,zaten atletizm biliyorum gym bilmiyorum o konuda kafam karışık ne öneririrsin
Atletizm ile max topçu fiziği oluyor dahası lazımANNNENNNİ AMMMINI ÖNERİR
GYM YAPMA KORTİZOL SPİKE KANKAA
Göt parmaklamak ascendliyor mu la 10 yıldır parmaklıyom hala ltnimBuradaki insanlar ascend uğruna götünü parmaklayan insanlar , sana naparlar orasını sen düşün
koçuna söyle lisasını çıkarsınAtletizm ile max topçu fiziği oluyor dahası lazım
knk bide kötü bi haberim varAtletizm ile max topçu fiziği oluyor dahası lazım
Holy recessed chin amkknk bide kötü bi haberim var
yan profilin bu değil
View attachment 4337456
yana doğru baktığında burdaki gibi gözüküyor
View attachment 4337459
delusional olmayın bari amk yayında millete karşı olm iyi lan baya iyiyim hee yapıyorsun aq
koçuna söyle lisasını çıkarsın
yoksa lisans parasını alıp çıkarttırmamış olabilir mi![]()
Herkesin ağzı açık olup başı eğik olduğunda side profili bu şekilde gözükür,asıl fraus hullo tarzı ayakta olmaz merak etme kanka otururken bu şekilde yakala ama her zaman iyiyim sendenknk bide kötü bi haberim var
yan profilin bu değil
View attachment 4337456
View attachment 4337459
delusional olmayın bari amk yayında millete karşı olm iyi lan baya iyiyim hee yapıyorsun aq
Saymadım reis@Resistance. Sende kaç kişinin yüzü var subforumdan merak ettim
Olm ağzından nefes alıyosun nası ondan iyisin amkHerkesin ağzı açık olup başı eğik olduğunda side profili bu şekilde gözükür,asıl fraus hullo tarzı ayakta olmaz merak etme kanka otururken bu şekilde yakala ama her zaman iyiyim senden
bak halama her zaman iyiyim senden
Adam birşeylerş kanıtlamaya çalılıyor baksana yayınımda çalışan gibi kötü an yakalamaya çalışmış onu mogglamasaydım bunları yapmazdı emin olbak hala
olm sen neyi kanıtlamaya çalışıyosun amk adamın faceini mi biliyosun yarrağımın oğlu
allahına kadar mogluyo adam seni amk
Beyler sizi sevdiğimden olaya karışmak istemiyorum ama bence çok üstüne gitmeyin ben onunla konuştum size karşı bir daha saygısızlık vs olmayacak orta yolu bulmak içinbak hala
olm sen neyi kanıtlamaya çalışıyosun amk adamın faceini mi biliyosun yarrağımın oğlu
allahına kadar mogluyo adam seni amk
@kurdistan @Resistance. @senualF @yadih kargaşa için onun adına siz kusura bakmayın seviliyosunuz knkBeyler sizi sevdiğimden olaya karışmak istemiyorum ama bence çok üstüne gitmeyin ben onunla konuştum size karşı bir daha saygısızlık vs olmayacak orta yolu bulmak için
knk bide kötü bi haberim var
yan profilin bu değil
View attachment 4337456
View attachment 4337459
Evladım gerizekalı mısın sen?
Kafanı neden kaldırıyorsun?
Favorin ve kulakların dümdüz aşşağı bakıcak öyle çeneni kaldırmican yukarı + yine iyi bi side değil çeneni kaldırmana rağmen![]()
Evladım gerizekalı mısın sen?
Favorin ve kulakların dümdüz aşşağı bakıcak öyle çeneni kaldırmican yukarı + yine iyi bi side değil çeneni kaldırmana rağmenbak ilk foto gibi çekicen senin yaptığın frauding oluyor
View attachment 4337590
View attachment 4337591
Bu eleman hakkında ne düşünüyorsunuzEvladım gerizekalı mısın sen?
Favorin ve kulakların dümdüz aşşağı bakıcak öyle çeneni kaldırmican yukarı + yine iyi bi side değil çeneni kaldırmana rağmenbak ilk foto gibi çekicen senin yaptığın frauding oluyor
View attachment 4337590
View attachment 4337591
Bu benim baya eski fotom mesela biliyom gene açı var,ama bana göre iyi sideEvladım gerizekalı mısın sen?
View attachment 4337590
View attachment 4337591
BUNE OGLUM AMK QÖOLDSWEÖFGVLÖDFTRBÖTRFDLÖNYLGÖFNÖLRTFDyayınına bi kere denk geldim ondada yaptığı sohbete bak amk
he knk 2023te globelde taniniyomuydun 13 yasindayken
ilgi maxxing işte ne güzel bende ilgi öyle alıyım realde sanaldaNobody cares aq akşama kadar jestermaxx yaparak insanların dikkatini çekmeye çalışan iki üç tane maymunsunuz sabahın 6sına kadar yayın açıyon orosbu evladı öl geber
aptal orospu evladı millete laf yetiştirmeye çalışacağına siktir git o berlin duvarı gibi uzun olan midfaceini düzelt bari çekmeye çalıştığın içeriğin bir anlamı olsun yarrağıma benziyorsunAl bu daha sabah açtığım yayın orosbu evladıView attachment 4336870
lifelover decalius apati gibi gruplar beyin siken dsbm gruplari degiller amk cogu kisi dsbm bile saymiyor asil am sikmek istese slipknot deftones falan dinlerOlm cidden zevk almıyon dimi bunları dinlerken karı falan düşsün diye dinliyosan tamamda ciddi dinliyosa sıkıntı çığlık atıyo hepsi amk black metalde dinlemezsin am uğrunagit slipknot falan dinle
agani gotunden sikerim uzaŞakasındayım aga
derin sohbetyayınına bi kere denk geldim ondada yaptığı sohbete bak amk
he knk 2023te globelde taniniyomuydun 13 yasindayken
kendini mi parmaklayacaksin amkAga valla bende yavaştan yapcam
Garip çar bu
AVAOIQOQOQPWOAKSKS patladım aqBunlar harbi adını sayıklayınca direk beliriyor burda mı yatıyorsunuz amınogulları sizi
amk siz herşeyi karı kız düşürmek için mi yapıyosunuz kendiniz için müzik dinlemiyomysunuz beğendiğiniz için açıp bişey dinlemiyomusunuzKanka karı düşürmek için slipknot dinle dedim aq, sadece iki üç şarkısı iyi slipknotun bence onlarda en mainstream olanlar
Valla 18 olduğunda bi tinder aç goth harici yazmayın sikerim yaz açıklamaya daha iyi black metal dinlemekten
Bu olsa yine iyi AMK jfl'ya kaynatıyorum baba cok takıyonuz'
ön kamerası yanlışıkla açılırsa oluşacak görüntü :
View attachment 4337128
Benim TT hesabı açığa çıkarsa ben aqDoxlamasınlar diye cırpınıyo
Dinliyozda black metalde dinlemiyoz aqamk siz herşeyi karı kız düşürmek için mi yapıyosunuz kendiniz için müzik dinlemiyomysunuz beğendiğiniz için açıp bişey dinlemiyomusunuz
dcde vibelıyodur@sladekılıc göreve cagriliyosun kral