Siksoktaki acheron ve sub5tyron5 editlerinin darlaması

Ya sen ne boksunda millete ne yapıp yapmaması gerektiğini söylüyon goatis mi sanıyon kendini aq
Yok kanka kendimi birşey zannettiğim yok

• +1
  • Love it
Reactions: churmaxxed, BugraSA, anathema and 5 others
Gym yapmayın demiyorum abartı yapmayın diyorum esnekliği gösteriyorum.
nasıl frenliyo kendini:lul::lul::lul:az önce katlıyodun her yarrağı

• +1
Reactions: pashanimair
Evet bende yeni öğrendim,yeni yeni tanıyorum
Sen bu adami cildirtmayi becerdin ödülü hakediyorsun dathonun yarrağı senin ağzına layık

• +1
Reactions: Ratonnn
olm valla 5dklik kayıt almışım dassak geçmek için her anı fiyasko amk

knk boyle cook kotu baksana ya
kendini sikmeyip normal gulunce
IMG 20251118 014435

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, anathema, pashanimair and 2 others
Evet bende yeni öğrendim,yeni yeni tanıyorum
Buradaki insanlar ascend uğruna götünü parmaklayan insanlar , sana naparlar orasını sen düşün

• JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, anathema and 2 others
Buradaki insanlar ascend uğruna götünü parmaklayan insanlar , sana naparlar orasını sen düşün
Aga valla bende yavaştan yapcam birşeyler çok eksik konum var kaşlarım vücudum,zaten atletizm biliyorum gym bilmiyorum o konuda kafam karışık ne öneririrsin

Aga valla bende yavaştan yapcam birşeyler çok eksik konum var kaşlarım vücudum,zaten atletizm biliyorum gym bilmiyorum o konuda kafam karışık ne öneririrsin
yarragimin kafası yayında kaç kere gülüyorsun normal gülüşün bu işte kötü bi anındada değil yani ssle alakası yok

• +1
  • JFL
Reactions: Auchelius, pashanimair and kurdistan
ANNNENNNİ AMMMINI ÖNERİR
GYM YAPMA KORTİZOL SPİKE KANKAA

• JFL
  • +1
Reactions: churmaxxed, pashanimair and yadih
Bacın varsa at bakalım buraya hemen söylesinler napman gerektiğini

• JFL
Reactions: Auchelius, yadih and kurdistan
Göt parmaklamak ascendliyor mu la 10 yıldır parmaklıyom hala ltnim

• JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, Ratonnn and 1 other person
Atletizm ile max topçu fiziği oluyor dahası lazım
koçuna söyle lisasını çıkarsın
yoksa lisans parasını alıp çıkarttırmamış olabilir mi :eek:

Atletizm ile max topçu fiziği oluyor dahası lazım
knk bide kötü bi haberim var
yan profilin bu değil
IMG 20251118 015843

yana doğru baktığında burdaki gibi gözüküyor
IMG 20251118 015858

delusional olmayın bari amk yayında millete karşı olm iyi lan baya iyiyim hee yapıyorsun aq

• JFL
Reactions: kurdistan
@Resistance. Sende kaç kişinin yüzü var subforumdan merak ettim

• Hmm...
Reactions: Resistance.
yan profilin bu değil
View attachment 4337456
View attachment 4337459

delusional olmayın bari amk yayında millete karşı olm iyi lan baya iyiyim hee yapıyorsun aq
Holy recessed chin amk :lul: lan bide yeni farkettim mouth breater oç :lul::lul: ağzından nefes ala ala dudakların birleşmiyor artık @Acheron_v bide mog falan diyon o ĞAĞĞĞH diye ağzından aldığın nefesi sikim

Last edited:
  • JFL
koçuna söyle lisasını çıkarsın
yoksa lisans parasını alıp çıkarttırmamış olabilir mi :eek:

yan profilin bu değil
View attachment 4337456
View attachment 4337459

Herkesin ağzı açık olup başı eğik olduğunda side profili bu şekilde gözükür,asıl fraus hullo tarzı ayakta olmaz merak etme kanka otururken bu şekilde yakala ama her zaman iyiyim senden

• JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, pashanimair and 2 others
Herkesin ağzı açık olup başı eğik olduğunda side profili bu şekilde gözükür,asıl fraus hullo tarzı ayakta olmaz merak etme kanka otururken bu şekilde yakala ama her zaman iyiyim senden
Olm ağzından nefes alıyosun nası ondan iyisin amk :lul::lul: ĞAĞĞĞĞĞHHH PAĞĞHHH

ma her zaman iyiyim senden
bak hala
olm sen neyi kanıtlamaya çalışıyosun amk adamın faceini mi biliyosun yarrağımın oğlu
allahına kadar mogluyo adam seni amk

• +1
Reactions: pashanimair
bak hala
olm sen neyi kanıtlamaya çalışıyosun amk adamın faceini mi biliyosun yarrağımın oğlu
Adam birşeylerş kanıtlamaya çalılıyor baksana yayınımda çalışan gibi kötü an yakalamaya çalışmış onu mogglamasaydım bunları yapmazdı emin ol

bak hala
Beyler sizi sevdiğimden olaya karışmak istemiyorum ama bence çok üstüne gitmeyin ben onunla konuştum size karşı bir daha saygısızlık vs olmayacak orta yolu bulmak için

• +1
Reactions: churmaxxed
Beyler sizi sevdiğimden olaya karışmak istemiyorum ama bence çok üstüne gitmeyin ben onunla konuştum size karşı bir daha saygısızlık vs olmayacak orta yolu bulmak için
@kurdistan @Resistance. @senualF @yadih kargaşa için onun adına siz kusura bakmayın seviliyosunuz knk

• Love it
Reactions: kurdistan and Resistance.
Evladım gerizekalı mısın sen?
Kafanı neden kaldırıyorsun?
Favorin ve kulakların dümdüz aşşağı bakıcak öyle çeneni kaldırmican yukarı + yine iyi bi side değil çeneni kaldırmana rağmen :lul: bak ilk foto gibi çekicen senin yaptığın frauding oluyor

Screenshot 2025 11 18 02 31 42 583 comzhiliaoappmusically edit

Screenshot 2025 11 18 02 32 37 491 comandroidchrome edit

Last edited:
  • +1
Reactions: churmaxxed, Auchelius and kurdistan
Favorin ve kulakların dümdüz aşşağı bakıcak öyle çeneni kaldırmican yukarı + yine iyi bi side değil çeneni kaldırmana rağmen :lul:

Favorin ve kulakların dümdüz aşşağı bakıcak öyle çeneni kaldırmican yukarı + yine iyi bi side değil çeneni kaldırmana rağmen :lul: bak ilk foto gibi çekicen senin yaptığın frauding oluyor

View attachment 4337590
View attachment 4337591

View attachment 4337590
View attachment 4337591
Bu eleman hakkında ne düşünüyorsunuz

Attachments

• Screenshot_20251118_024808_TikTok.jpg
    Screenshot_20251118_024808_TikTok.jpg
    321.9 KB · Views: 0

View attachment 4337590
View attachment 4337591
Bu benim baya eski fotom mesela biliyom gene açı var,ama bana göre iyi side

Attachments

• Screenshot_20251118_025011_Gallery.jpg
    Screenshot_20251118_025011_Gallery.jpg
    805 KB · Views: 0
yayınına bi kere denk geldim ondada yaptığı sohbete bak amk
he knk 2023te globelde taniniyomuydun 13 yasindayken
BUNE OGLUM AMK QÖOLDSWEÖFGVLÖDFTRBÖTRFDLÖNYLGÖFNÖLRTFD

Nobody cares aq akşama kadar jestermaxx yaparak insanların dikkatini çekmeye çalışan iki üç tane maymunsunuz sabahın 6sına kadar yayın açıyon orosbu evladı öl geber
ilgi maxxing işte ne güzel bende ilgi öyle alıyım realde sanalda

• JFL
wspbro

Last edited:
olm baq kimsiniz bilmiyom ama dua edin tiktoga video atmiyorum hepinizin fanlarını çalarım yoksa @Acheron_v

Al bu daha sabah açtığım yayın orosbu evladıView attachment 4336870
aptal orospu evladı millete laf yetiştirmeye çalışacağına siktir git o berlin duvarı gibi uzun olan midfaceini düzelt bari çekmeye çalıştığın içeriğin bir anlamı olsun yarrağıma benziyorsun

• JFL
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Auchelius, kurdistan and 2 others
Olm cidden zevk almıyon dimi bunları dinlerken karı falan düşsün diye dinliyosan tamamda ciddi dinliyosa sıkıntı çığlık atıyo hepsi amk black metalde dinlemezsin am uğruna :lul: git slipknot falan dinle
lifelover decalius apati gibi gruplar beyin siken dsbm gruplari degiller amk cogu kisi dsbm bile saymiyor asil am sikmek istese slipknot deftones falan dinler

• JFL
yayınına bi kere denk geldim ondada yaptığı sohbete bak amk
he knk 2023te globelde taniniyomuydun 13 yasindayken
derin sohbet

• JFL
Aga onu dedim ztn am sikmek icin slipknot dinle diye

• JFL
Kanka karı düşürmek için slipknot dinle dedim aq, sadece iki üç şarkısı iyi slipknotun bence onlarda en mainstream olanlar

Valla 18 olduğunda bi tinder aç goth harici yazmayın sikerim yaz açıklamaya daha iyi black metal dinlemekten
amk siz herşeyi karı kız düşürmek için mi yapıyosunuz kendiniz için müzik dinlemiyomysunuz beğendiğiniz için açıp bişey dinlemiyomusunuz

• +1
Reactions: marlonteixeira
amk siz herşeyi karı kız düşürmek için mi yapıyosunuz kendiniz için müzik dinlemiyomysunuz beğendiğiniz için açıp bişey dinlemiyomusunuz
Dinliyozda black metalde dinlemiyoz aq :lul:

• JFL
Reactions: Yagiz8928 and Resistance.
@Acheron_v kardeşim arkandayım sen devam et

• JFL
Reactions: Yagiz8928, BugraSA, churmaxxed and 5 others
@sladekılıc göreve cagriliyosun kral

• So Sad

Users who are viewing this thread

Back