Siksoktaki acheron ve sub5tyron5 editlerinin darlaması

olm komik misin sen
suçu günahı olmayan sadece searchleyen adamlar bile rahatsız edildi burda
@Resistance.
bu adam olmasaydı daha devamı da geliyodu
user etiketleyemicem şimdi daha 3 4 ay öncesine kadar ne kadar şey yaşandığını biliyo herhangi bi usera sorman yeterli
milletin dikine gidersen sikini de görürsün aptal orospu evladı
bana niye bildirim geliyor amk

• JFL
Reactions: anathema, ascendantwill, Serialsuicide and 2 others
bana niye bildirim geliyor amk
ya sen niye orga giriyon niyeyi bırak org detoxu nasıl yaptın amk
ben 2 ay deleteledim elim ayağım titriyodu

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Resistance. and 1 other person
@kurdistan iş bul

• +1
Reactions: kurdistan
@kurdistan iş bul
Ekran grnts 2025 08 17 000007

• JFL
Reactions: churmaxxed, Auchelius, temelyeterliliktest and 3 others
biz dövmeye gidecektikte tunalar halletmiş bunları cok sinirimi bozuyorlar aq
581879367 1624576211839680 5732241171900452586 n

Şu orosbu cocuklarını bir siksenize Allah için (Arkadaki mezar taşını okuyabilin diye aynalamayı sildim)

• +1
Reactions: Auchelius
View attachment 4342414

@ER enjoyer[/U
[QUOTE="Resistance., post: 24431043, member: 178214"]
[ATTACH type="full" alt="1763575577953.png"]4342414[/ATTACH]

[USER=74099]@ER enjoyer
GERİZEKALI OROSPU ÇOCUĞU,ÖTENAZİ UYGULANMALI BU KANINI SİKTİĞİME

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1 and Resistance.
Gençliklerini heba ediyorlar sadece üzülüyorum bunlar adına amk o kadar dertleri yok ki orospucocu deli seri katili pp yapip öldürdüğü kızın mezarına gidip foto atabiliyolar acaba o çocuk annelerini kesse böyle yapabilecekler miydi

• +1
Reactions: Resistance.
  • +1
Reactions: Yagiz8928, Trenmaxx1 and Resistance.
Gençliklerini heba ediyorlar sadece üzülüyorum bunlar adına amk o kadar dertleri yok ki orospucocu deli seri katili pp yapip öldürdüğü kızın mezarına gidip foto atabiliyolar acaba o çocuk annelerini kesse böyle yapabilecekler miydi
Kızın durumu bu zaten

Attachments

• Screenshot_20251119_211858_TikTok.jpg
    Screenshot_20251119_211858_TikTok.jpg
    34.5 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Trenmaxx1
Hiç üzülmüyorum bu döl israflarına kanka umarım kız kardeşi falan yoktur,üzülürsem onun adına üzülürüm.

• +1
Reactions: Trenmaxx1
Geçen metroda gördüm bu çirkin orospu çocuğunu,yorumları kız kaynıyor gordukce kafayı yıyorum aq.
Hangi metro la nöbet tutup anasını sikmek lazım bu piçin benimde karşıma çıkıyor habire

Hangi metro la nöbet tutup anasını sikmek lazım bu piçin benimde karşıma çıkıyor habire
Vallaha istanbula gidince sikicem bu bebeyi çok kitlendim nerde oldupunı biliyom

• +1
İstanbuldaysan infaz edelim.
Ben uğraşamam hiç aq siz anasını sikin ben izliyim :lul: istanbuldayımda merak ettim hangi metro olduğunu, attığı videolar çok cringe rira dark triad olmayan bonemassiyle cheekbite falan tam dayaklık

• +1
Reactions: urlordd
JWKSJSKSOW amk acheron veledi beni delirtiyor amk

Ben uğraşamam hiç aq siz anasını sikin ben izliyim :lul: istanbuldayımda merak ettim hangi metro olduğunu, attığı videolar çok cringe rira dark triad olmayan bonemassiyle cheekbite falan tam dayaklık
Attığım thread da konum var aga

Attığım thread da konum var aga
Acheron sana 3 kez şans verdim veled-i zina olmazsın diye tekrar ama yok ananı götten sikmek şart oldu senin

• JFL
Reactions: senualF
bakırköy-kadıköy takılıyorlar tamda ben ve arkadaşlarımın takıldığı yerler bulsak ağızlarına sıçarız zD

• +1
bakırköy-kadıköy takılıyorlar tamda ben ve arkadaşlarımın takıldığı yerler bulsak ağızlarına sıçarız zD
Ben biliyorum ne zaman nerde olduklarını aga

Lan amınakoyduğumun inceli çocuklar soruyor,değer veriyorum çocuklara en azından senin gibi orosbu çocuğu değilim
incel diyebiliceğin en son adam bu adam

amına koyayım siz ne yazdınız bu kadar yarım saatir okuyorum 2 ci sayfadayım

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Ratonnn and senualF

Users who are viewing this thread

Back