Acheron_v
Iron
Adamsın@Acheron_v kardeşim arkandayım sen devam et
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Adamsın@Acheron_v kardeşim arkandayım sen devam et
biz dövmeye gidecektikte tunalar halletmiş bunları cok sinirimi bozuyorlar aq
bana niye bildirim geliyor amkolm komik misin sen
suçu günahı olmayan sadece searchleyen adamlar bile rahatsız edildi burda
@Resistance.
bu adam olmasaydı daha devamı da geliyodu
user etiketleyemicem şimdi daha 3 4 ay öncesine kadar ne kadar şey yaşandığını biliyo herhangi bi usera sorman yeterli
milletin dikine gidersen sikini de görürsün aptal orospu evladı
Sen ve ben hep aynı kişiydikbana niye bildirim geliyor amk
ya sen niye orga giriyon niyeyi bırak org detoxu nasıl yaptın amkbana niye bildirim geliyor amk
Allah korusunSen ve ben hep aynı kişiydik
evden çıkarakorg detoxu nasıl yaptın amk
@kurdistan iş bul
4000 dolar ne amk
Organlarını satsan iyi kâr edersin ha4000 dolar ne amk
View attachment 4342399
Şu orosbu cocuklarını bir siksenize Allah için (Arkadaki mezar taşını okuyabilin diye aynalamayı sildim)
Geçen metroda gördüm bu çirkin orospu çocuğunu,yorumları kız kaynıyor gordukce kafayı yıyorum aq.View attachment 4342399
Şu orosbu cocuklarını bir siksenize Allah için (Arkadaki mezar taşını okuyabilin diye aynalamayı sildim)
GERİZEKALI OROSPU ÇOCUĞU,ÖTENAZİ UYGULANMALI BU KANINI SİKTİĞİMEView attachment 4342414
@ER enjoyer[/U
[QUOTE="Resistance., post: 24431043, member: 178214"]
[ATTACH type="full" alt="1763575577953.png"]4342414[/ATTACH]
[USER=74099]@ER enjoyer
Gençliklerini heba ediyorlar sadece üzülüyorum bunlar adına amk o kadar dertleri yok ki orospucocu deli seri katili pp yapip öldürdüğü kızın mezarına gidip foto atabiliyolar acaba o çocuk annelerini kesse böyle yapabilecekler miydi
O bile az kalır bu orosbu çocuğunaGERİZEKALI OROSPU ÇOCUĞU,ÖTENAZİ UYGULANMALI BU KANINI SİKTİĞİME
Kızın durumu bu zatenGençliklerini heba ediyorlar sadece üzülüyorum bunlar adına amk o kadar dertleri yok ki orospucocu deli seri katili pp yapip öldürdüğü kızın mezarına gidip foto atabiliyolar acaba o çocuk annelerini kesse böyle yapabilecekler miydi
Hiç üzülmüyorum bu döl israflarına kanka umarım kız kardeşi falan yoktur,üzülürsem onun adına üzülürüm.Gençliklerini heba ediyorlar sadece üzülüyorum bunlar adına amk o kadar dertleri yok ki orospucocu deli seri katili pp yapip öldürdüğü kızın mezarına gidip foto atabiliyolar acaba o çocuk annelerini kesse böyle yapabilecekler miydi
Hangi metro la nöbet tutup anasını sikmek lazım bu piçin benimde karşıma çıkıyor habireGeçen metroda gördüm bu çirkin orospu çocuğunu,yorumları kız kaynıyor gordukce kafayı yıyorum aq.
Vallaha istanbula gidince sikicem bu bebeyi çok kitlendim nerde oldupunı biliyomHangi metro la nöbet tutup anasını sikmek lazım bu piçin benimde karşıma çıkıyor habire
JWKSJSKSOW amk acheron veledi beni delirtiyor amkburununu karıştırma la mikrop boşu kes
İstanbuldaysan infaz edelim.Hangi metro la nöbet tutup anasını sikmek lazım bu piçin benimde karşıma çıkıyor habire
Ben uğraşamam hiç aq siz anasını sikin ben izliyimİstanbuldaysan infaz edelim.
JWKSJSKSOW amk acheron veledi beni delirtiyor amk
Attığım thread da konum var agaBen uğraşamam hiç aq siz anasını sikin ben izliyimistanbuldayımda merak ettim hangi metro olduğunu, attığı videolar çok cringe rira dark triad olmayan bonemassiyle cheekbite falan tam dayaklık
Acheron sana 3 kez şans verdim veled-i zina olmazsın diye tekrar ama yok ananı götten sikmek şart oldu seninAttığım thread da konum var aga
aynen
son fotograftakiler bu orospu cocuklari mi
tunalar dvövdü bi postada biz atarız herhalde
bakırköy-kadıköy takılıyorlar tamda ben ve arkadaşlarımın takıldığı yerler bulsak ağızlarına sıçarız zDBen uğraşamam hiç aq siz anasını sikin ben izliyimistanbuldayımda merak ettim hangi metro olduğunu, attığı videolar çok cringe rira dark triad olmayan bonemassiyle cheekbite falan tam dayaklık
Ben biliyorum ne zaman nerde olduklarını agabakırköy-kadıköy takılıyorlar tamda ben ve arkadaşlarımın takıldığı yerler bulsak ağızlarına sıçarız zD
Yoksa sende mi onlardan birisin orospu cocugu seniBen biliyorum ne zaman nerde olduklarını aga
BEN SENİ SEVİYORUM ÜZÜLME POOKİEteşşekkür ederim kral
incel diyebiliceğin en son adam bu adamLan amınakoyduğumun inceli çocuklar soruyor,değer veriyorum çocuklara en azından senin gibi orosbu çocuğu değilim
lordum doktor bey size saygılarımı iletiyorumJWKSJSKSOW amk acheron veledi beni delirtiyor amk
bunlarin annesi fena gotten sikilecek twittera dusmusler
nereden sipariş veriyoz