Sivilce olmayan yerlere tazarotene/tret sürmeye gerek var mı

senualF

senualF

unapologetic
Beyler sadece sivilce çıkan yerlerimi süreyim tüm yüzümemi bi etkisi falan var mı sivilce olmayan yerlerde daha gergin cilt gibi

herhangi bi kimyasal kullanmak = low iq brainwashed faggot trait

• JFL
Reactions: Auchelius, Yagiz8928, senualF and 3 others
herhangi bi kimyasal kullanmak = low iq brainwashed faggot trait
river mountain GIF

• JFL
Reactions: why not me?, Auchelius, Yagiz8928 and 1 other person
Beyler sadece sivilce çıkan yerlerimi süreyim tüm yüzümemi bi etkisi falan var mı sivilce olmayan yerlerde daha gergin cilt gibi
sür her yere neyden korkuyon krem alt tarafı amk

• +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
Kanka bitiyo aq krem 30g tazarotene sürerim yoksa
nasıl bitiyo amınakoyim benim 0.1lik taz 7 aydır bitmedi tüm yüzüme sürüyom

• +1
Reactions: Auchelius and jsbera
tazarotenle accutanenin farkı ney

ikisi de aynı ağırlıkta mı accutane daha mı ağır gene yoksa

accutane hap oldugu icin sistematik çok daha etkili taz topikal

• +1
Reactions: jsbera and Serialsuicide
Huge skullum kanka o yüzden
Şaka bi yana ben malım herhalde yayamıyom tüm yüzüme sende yan etki falan oldu mu purge soyulma gibi

Tazaroteni sürekli kullanman gerek sonuçlar geçici, accutane gibi cildini komple temizleyip yağını bokunu püsürünü herşeyini boşaltmıyor + zahmetli tembel adamsan direkt accutane kullan ben tembel değilim yine üşeniyom rutinimi yapmakta accutanede bi cildini nemlendiriyon o kadar

Tazaroteni sürekli kullanman gerek sonuçlar geçici, accutane gibi cildini komple temizleyip yağını bokunu püsürünü herşeyini boşaltmıyor + zahmetli tembel adamsan direkt accutane kullan ben tembel değilim yine üşeniyom rutinimi yapmakta accutanede bi cildini nemlendiriyon o kadar
accutane niye kullanmıyon ki olm zahmetsiz olsa bile daha iyi değil mi

Çok sivilcem yok kanka öyle tüm yüzüm akne olsa kullanırdımda az var baya tazarotenede çok gerek yok ama işte cilt daha iyi olsun sivilce çıkmasın diye kullanıyom olan izler gitsin vesaire diye

Çok sivilcem yok kanka öyle tüm yüzüm akne olsa kullanırdımda az var baya tazarotenede çok gerek yok ama işte cilt daha iyi olsun sivilce çıkmasın diye kullanıyom olan izler gitsin vesaire diye
İzleri götürecek gücü var mi la

Derinliği az olan izler ama değil mi

Heee

Tr forumda görebileceğin en kötü cilde sahibim knk accutane son care ondan sonra da derin izler için microneedle yapıcam sanırım 5 parasız kalacamamunagoykm

Heee

Tr forumda görebileceğin en kötü cilde sahibim knk accutane son care ondan sonra da derin izler için microneedle yapıcam sanırım 5 parasız kalacamamunagoykm
Accutane pahalı değildi la çok ama düşünmeden al cildin çok kötüyse hayatını değiştirir

• +1
Reactions: jsbera
yok dudağın çok kanıyo yemek yedirtmiyo hayatı zindan ediyo bi sümkürüyon kan fışkırıyo burnundan

Heee

accutane + dermaroller ile ghkcu çözer seni

yok dudağın çok kanıyo yemek yedirtmiyo hayatı zindan ediyo bi sümkürüyon kan fışkırıyo burnundan
Nemlendirici kullancan kanka dudağına çatlamaması için ruj sürüyor gibi dakika başı tazrlicen, kan fışkırsın amınakoyim nolcak :lul:

Accutane pahalı değildi la çok ama düşünmeden al cildin çok kötüyse hayatını değiştirir
knk 2 arkadaşada sordum aylık 1400 tl falan dedim nolyuo aq

yağızda reçetesiz 500 tl diyor şimdi bakıcam bi dermatolog randevusu var 15 güne accutane yazdıracam

o kadar var mıdır

herkeste side effect farklı diye duymuştum birde bunlar longterm falan değil demi amk

accutane + dermaroller ile ghkcu çözer seni
kanka orga attıgım ilk tiredde de aynısını dediydin charm diye biri sivilcenin üstüne dermaroller mi yapılır demişti bende aynsıını düşünüyorum kızarıklık+derin izler+ hala az da olsa olan sivilcelere dermaroller sürsen yarrağı yer amk

knk 2 arkadaşada sordum aylık 1400 tl falan dedim nolyuo aq

yağızda reçetesiz 500 tl diyor şimdi bakıcam bi dermatolog randevusu var 15 güne accutane yazdıracam
100lira amınakoyum

• +1
Reactions: jsbera and Ashoimex
kanka orga attıgım ilk tiredde de aynısını dediydin charm diye biri sivilcenin üstüne dermaroller mi yapılır demişti bende aynsıını düşünüyorum kızarıklık+derin izler+ hala az da olsa olan sivilcelere dermaroller sürsen yarrağı yer amk
birincisi yapılır ikincisi zaten ilk aydan sonra büyük oranda sivilcelerin gidecek izleri götürmek için yapıcaksın ki her gün yapmican zaten haftada 2 falan bir de buzlarsın yüzü oh inflamasyon da olmaz 3 aya düzelir cildin

birincisi yapılır ikincisi zaten ilk aydan sonra büyük oranda sivilcelerin gidecek izleri götürmek için yapıcaksın ki her gün yapmican zaten haftada 2 falan bir de buzlarsın yüzü oh inflamasyon da olmaz 3 aya düzelir cildin
knk aynen dediğini yapacağım eğer cildim sikilirse testo seviyeni femboy kadar yaparım bak

• Woah
Reactions: ZerefDragnee1l
knk aynen dediğini yapacağım eğer cildim sikilirse testo seviyeni femboy kadar yaparım bak
he şey şey yapmasınlar oyle cok korktum sıkıntı kardesım ya

saka maka cok yanlıs bıse yapmazsan ve timing doğru olursa hicbi sorun olmaması lazım

he şey şey yapmasınlar oyle cok korktum sıkıntı kardesım ya

saka maka cok yanlıs bıse yapmazsan ve timing doğru olursa hicbi sorun olmaması lazım
ghk cu kesin iyileştirir şüphem yokta ona para yok aq

özel 5 10 tane bitki yağı hediye edilmişti bana jojoba falan onları dermarollerla kullansam bozar mı

ghk cu kesin iyileştirir şüphem yokta ona para yok aq
kanka cok cok ucuza ghkcu serum var trde ama gatekeepliyom cok uzgunum biraz arastırsan bulursun sanırım

• +1
  • WTF
Reactions: Ashoimex, jauscope and jsbera
kanka cok cok ucuza ghkcu serum var trde ama gatekeepliyom cok uzgunum biraz arastırsan bulursun sanırım
Kanka ciltte soyulma normal mi aq tazarotende böyle güneş yanığından sonra soyulur ya onun gibi oldu bazı yerler yüzümde

Kanka ciltte soyulma normal mi aq tazarotende böyle güneş yanığından sonra soyulur ya onun gibi oldu bazı yerler yüzümde
normal