senualF
unapologetic
Beyler sadece sivilce çıkan yerlerimi süreyim tüm yüzümemi bi etkisi falan var mı sivilce olmayan yerlerde daha gergin cilt gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
herhangi bi kimyasal kullanmak = low iq brainwashed faggot trait
Kurbağa spermi iyi geliyo diyor goatisherhangi bi kimyasal kullanmak = low iq brainwashed faggot trait
sür her yere neyden korkuyon krem alt tarafı amkBeyler sadece sivilce çıkan yerlerimi süreyim tüm yüzümemi bi etkisi falan var mı sivilce olmayan yerlerde daha gergin cilt gibi
Kanka bitiyo aq krem 30g tazarotene sürerim yoksasür her yere neyden korkuyon krem alt tarafı amk
nasıl bitiyo amınakoyim benim 0.1lik taz 7 aydır bitmedi tüm yüzüme sürüyomKanka bitiyo aq krem 30g tazarotene sürerim yoksa
tazarotenle accutanenin farkı neynasıl bitiyo amınakoyim benim 0.1lik taz 7 aydır bitmedi tüm yüzüme sürüyom
accutane hap oldugu icin sistematik çok daha etkili taz topikaltazarotenle accutanenin farkı ney
ikisi de aynı ağırlıkta mı accutane daha mı ağır gene yoksa
Şaka bi yana ben malım herhalde yayamıyom tüm yüzüme sende yan etki falan oldu mu purge soyulma gibinasıl bitiyo amınakoyim benim 0.1lik taz 7 aydır bitmedi tüm yüzüme sürüyom
Tazaroteni sürekli kullanman gerek sonuçlar geçici, accutane gibi cildini komple temizleyip yağını bokunu püsürünü herşeyini boşaltmıyor + zahmetli tembel adamsan direkt accutane kullan ben tembel değilim yine üşeniyom rutinimi yapmakta accutanede bi cildini nemlendiriyon o kadartazarotenle accutanenin farkı ney
ikisi de aynı ağırlıkta mı accutane daha mı ağır gene yoksa
accutane niye kullanmıyon ki olm zahmetsiz olsa bile daha iyi değil miTazaroteni sürekli kullanman gerek sonuçlar geçici, accutane gibi cildini komple temizleyip yağını bokunu püsürünü herşeyini boşaltmıyor + zahmetli tembel adamsan direkt accutane kullan ben tembel değilim yine üşeniyom rutinimi yapmakta accutanede bi cildini nemlendiriyon o kadar
Çok sivilcem yok kanka öyle tüm yüzüm akne olsa kullanırdımda az var baya tazarotenede çok gerek yok ama işte cilt daha iyi olsun sivilce çıkmasın diye kullanıyom olan izler gitsin vesaire diyeaccutane niye kullanmıyon ki olm zahmetsiz olsa bile daha iyi değil mi
İzleri götürecek gücü var mi laÇok sivilcem yok kanka öyle tüm yüzüm akne olsa kullanırdımda az var baya tazarotenede çok gerek yok ama işte cilt daha iyi olsun sivilce çıkmasın diye kullanıyom olan izler gitsin vesaire diye
Derinliği az olan izler ama değil mi
HeeeEvet
Accutane pahalı değildi la çok ama düşünmeden al cildin çok kötüyse hayatını değiştirirHeee
Tr forumda görebileceğin en kötü cilde sahibim knk accutane son care ondan sonra da derin izler için microneedle yapıcam sanırım 5 parasız kalacamamunagoykm
yok dudağın çok kanıyo yemek yedirtmiyo hayatı zindan ediyo bi sümkürüyon kan fışkırıyo burnundanaccutane niye kullanmıyon ki olm zahmetsiz olsa bile daha iyi değil mi
accutane + dermaroller ile ghkcu çözer seniHeee
Tr forumda görebileceğin en kötü cilde sahibim knk accutane son care ondan sonra da derin izler için microneedle yapıcam sanırım 5 parasız kalacamamunagoykm
ama bok gibi beslenip sivilcesiz gezebiliyonyok dudağın çok kanıyo yemek yedirtmiyo hayatı zindan ediyo bi sümkürüyon kan fışkırıyo burnundan
Nemlendirici kullancan kanka dudağına çatlamaması için ruj sürüyor gibi dakika başı tazrlicen, kan fışkırsın amınakoyim nolcakyok dudağın çok kanıyo yemek yedirtmiyo hayatı zindan ediyo bi sümkürüyon kan fışkırıyo burnundan
knk 2 arkadaşada sordum aylık 1400 tl falan dedim nolyuo aqAccutane pahalı değildi la çok ama düşünmeden al cildin çok kötüyse hayatını değiştirir
o kadar var mıdıryok dudağın çok kanıyo yemek yedirtmiyo hayatı zindan ediyo bi sümkürüyon kan fışkırıyo burnundan
kanka orga attıgım ilk tiredde de aynısını dediydin charm diye biri sivilcenin üstüne dermaroller mi yapılır demişti bende aynsıını düşünüyorum kızarıklık+derin izler+ hala az da olsa olan sivilcelere dermaroller sürsen yarrağı yer amkaccutane + dermaroller ile ghkcu çözer seni
100lira amınakoyumknk 2 arkadaşada sordum aylık 1400 tl falan dedim nolyuo aq
yağızda reçetesiz 500 tl diyor şimdi bakıcam bi dermatolog randevusu var 15 güne accutane yazdıracam
beleş aq100lira amınakoyum
birincisi yapılır ikincisi zaten ilk aydan sonra büyük oranda sivilcelerin gidecek izleri götürmek için yapıcaksın ki her gün yapmican zaten haftada 2 falan bir de buzlarsın yüzü oh inflamasyon da olmaz 3 aya düzelir cildinkanka orga attıgım ilk tiredde de aynısını dediydin charm diye biri sivilcenin üstüne dermaroller mi yapılır demişti bende aynsıını düşünüyorum kızarıklık+derin izler+ hala az da olsa olan sivilcelere dermaroller sürsen yarrağı yer amk
knk aynen dediğini yapacağım eğer cildim sikilirse testo seviyeni femboy kadar yaparım bakbirincisi yapılır ikincisi zaten ilk aydan sonra büyük oranda sivilcelerin gidecek izleri götürmek için yapıcaksın ki her gün yapmican zaten haftada 2 falan bir de buzlarsın yüzü oh inflamasyon da olmaz 3 aya düzelir cildin
he şey şey yapmasınlar oyle cok korktum sıkıntı kardesım yaknk aynen dediğini yapacağım eğer cildim sikilirse testo seviyeni femboy kadar yaparım bak
ghk cu kesin iyileştirir şüphem yokta ona para yok aqhe şey şey yapmasınlar oyle cok korktum sıkıntı kardesım ya
saka maka cok yanlıs bıse yapmazsan ve timing doğru olursa hicbi sorun olmaması lazım
kanka cok cok ucuza ghkcu serum var trde ama gatekeepliyom cok uzgunum biraz arastırsan bulursun sanırımghk cu kesin iyileştirir şüphem yokta ona para yok aq
Kanka ciltte soyulma normal mi aq tazarotende böyle güneş yanığından sonra soyulur ya onun gibi oldu bazı yerler yüzümdekanka cok cok ucuza ghkcu serum var trde ama gatekeepliyom cok uzgunum biraz arastırsan bulursun sanırım
normalKanka ciltte soyulma normal mi aq tazarotende böyle güneş yanığından sonra soyulur ya onun gibi oldu bazı yerler yüzümde