kurdistan
swaggy
@elemancomeback31 @ogrepilled @jauscope
kırılma anı aq
kırılma anı aq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jauscope harici ikisi larplayıp daşşak geçiyor baya iyi evet@elemancomeback31 @ogrepilled @jauscope
kırılma anı aq
roider adam larplar zaten amkjauscope harici ikisi larplayıp daşşak geçiyor baya iyi evet
ben roidci saymıyom kendimi@elemancomeback31 @ogrepilled @jauscope
kırılma anı aq
ben sayyıyomben roidci saymıyom kendimi
(testo overdoselamadan öncesi - sonrası)ben roidci saymıyom kendimi
jawless chinless ltn to ogre(testo overdoselamadan öncesi - sonrası)
kaç yıl fark var arada
roiderlar bunu bilmenizi istemiyo
1 sene 2-3 aykaç yıl fark var arada
AFERİN ADAM OLMUŞSUN
ben bıraktım aga çene daha genişlerse bruxizm ogre olcaz overroiderlar bunu bilmenizi istemiyo
o nasıl oldu harbiden amkben bıraktım aga çene daha genişlerse bruxizm ogre olcaz over
special sauce gatekeepingo nasıl oldu harbiden amk
penseyle genişlettiğini hepimiz biliyoruzspecial sauce gatekeeping
penseyle gonionları outwards yapma taktigi bilenler +1lesinpenseyle genişlettiğini hepimiz biliyoruz
YARDI AMK WÜĞEPRFTRAGFPĞOKLSKİNSTEKİ EFFYE 31 ÇEKMESİNDEN HİGH T OLDUĞUNU ANLAMIŞTIM
OLUM BEN UNUTUYORUM AMINA KOYAYIM DÜN YEDİĞİM YEMEĞİ UNUTTUM BİLE@churmaxxed sen beni bilmiyo muydun la
OLUM BEN UNUTUYORUM AMINA KOYAYIM DÜN YEDİĞİM YEMEĞİ UNUTTUM BİLE
o cope olabilir ben 6 ay b12 pinledim bisi degismedi cok belkide adhd yüzünden farketmedim idkB12 DE NORMAL ASLINDA
BENDE YÜZDE 100 ADHD VAR AMINA KOYAYIM 5 DK ODAKLANAMIYORUMo cope olabilir ben 6 ay b12 pinledim bisi degismedi cok belkide adhd yüzünden farketmedim idk
knk tek yol kızdırmayınbeni31@kurdistan LA KÜRDO SENDE ROİD SOURCE VAR MI
yok bilmiyom higher end falandır@jauscope fwhrın kaç biliyor musun
fotonu atsana @why not me? görmemiş görmek istiyoyok bilmiyom higher end falandır
@why not me? boneless ltn to ogrefotonu atsana @why not me? görmemiş görmek istiyo