Deleted member 13332
mark renton
CHERESHNJA BLATJ @TheBlunderYears
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I think I can translate without Google tbh
there should be a universal slavic language like esperantoI think I can translate without Google tbh
A human milk
Есть все же люди на белом свете
Second part is literally russian same omg ??? Translate it
First part j know two words
Mleko molko and cchelovek a human
Zakroij mordu, urod.CHERESHNJA BLATJ @TheBlunderYears
Say something else in polish I will trythere should be a universal slavic language like esperanto
I can understand everything a slovakian says as polish
they could too
Ebalo off , suchka blja ja tebe pod perdak s nogi v hujaraju bljaZakroij mordu, urod.
sosi huij nipsichuij, debil.Ebalo off , suchka blja ja tebe pod perdak s nogi v hujaraju blja
ja tvoju mamashu na shampure tuda sjuda taskalsosi huij nipsichuij, debil.
Moj stary mial nowa kobiete i mowil mi ze jest w porzadku ja mowie co ty pierdolisz ta suka cie jebie na kase on wstal stary wstal i mowi co ty kurwa gnoju i lape do mnie wystawia chcial mi liscia wyjebac a ja go na pizde fast attack bomba w oko kurwa na brzuch oddechu nie mogl zlapac sweter mial na sobie na leb mu sweter zalozylem bomby od dolu mu wale na nos wujaszek nas rozdziela ja mialem ta koszule co na dziwkach bylem z guzikami i tak mnie szarpal ze mi wszystkie guziki z koszuil wypadlySay something else in polish I will try
I only know russian
there is already, its called Interslavic - Medžuslovjanskythere should be a universal slavic language like esperanto
they could too
pasol nachuij, kaziol. That's it. My russian knowledge ends here.ja tvoju mamashu na shampure tuda sjuda taskal
Mowil- govoril- sayMoj stary mial nowa kobiete i mowil mi ze jest w porzadku ja mowie co ty pierdolisz ta suka cie jebie na kase on wstal stary wstal i mowi co ty kurwa gnoju i lape do mnie wystawia chcial mi liscia wyjebac a ja go na pizde fast attack bomba w oko kurwa na brzuch oddechu nie mogl zlapac sweter mial na sobie na leb mu sweter zalozylem bomby od dolu mu wale na nos wujaszek nas rozdziela ja mialem ta koszule co na dziwkach bylem z guzikami i tak mnie szarpal ze mi wszystkie guziki z koszuil wypadly
there should be a universal slavic language like esperanto
they could too
It says the father jerked him off at the end and the buttons fell off his shirt?Moj stary mial nowa kobiete i mowil mi ze jest w porzadku ja mowie co ty pierdolisz ta suka cie jebie na kase on wstal stary wstal i mowi co ty kurwa gnoju i lape do mnie wystawia chcial mi liscia wyjebac a ja go na pizde fast attack bomba w oko kurwa na brzuch oddechu nie mogl zlapac sweter mial na sobie na leb mu sweter zalozylem bomby od dolu mu wale na nos wujaszek nas rozdziela ja mialem ta koszule co na dziwkach bylem z guzikami i tak mnie szarpal ze mi wszystkie guziki z koszuil wypadly
over for your stary genesMoj stary mial nowa kobiete i mowil mi ze jest w porzadku ja mowie co ty pierdolisz ta suka cie jebie na kase on wstal stary wstal i mowi co ty kurwa gnoju i lape do mnie wystawia chcial mi liscia wyjebac a ja go na pizde fast attack bomba w oko kurwa na brzuch oddechu nie mogl zlapac sweter mial na sobie na leb mu sweter zalozylem bomby od dolu mu wale na nos wujaszek nas rozdziela ja mialem ta koszule co na dziwkach bylem z guzikami i tak mnie szarpal ze mi wszystkie guziki z koszuil wypadly