senualF
unapologetic
Title beyler, biliyorum kırmızı reçetelilerin çoğunu alamıyoz ama olsun belki buluruz bi yolunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
galara lyrica ritalin concerta amfetaminTitle beyler, biliyorum kırmızı reçetelilerin çoğunu alamıyoz ama olsun belki buluruz bi yolunu
gatekeeping drug yok olm@ER enjoyer reis yardım be
çok varda drug hiçbiri bulunmuyo yada alınmıyogatekeeping drug yok olm
başka ağzının laf yapabiliceği bi şey yok yani publicde
elinde thc vapele gezerim diyosan ayrı
nereye var amk oksikodon falan mi atcan karıyla buluşmadan önceçok varda drug hiçbiri bulunmuyo yada alınmıyo
Aga ritalin dikkat eksikliği için değil miydi aq anksiyete için başka druglar daha iyi olmaz mıgatekeeping drug yok olm
başka ağzının laf yapabiliceği bi şey yok yani publicde
elinde thc vapele gezerim diyosan ayrı
anksiyete için olan druglar genelde anlık etki gösterir ve genel de anlık şeyler için etki ediyolarAga ritalin dikkat eksikliği için değil miydi aq anksiyete için başka druglar daha iyi olmaz mı
millet burundan kırıp çekiyo ritaliniAga ritalin dikkat eksikliği için değil miydi aq anksiyete için başka druglar daha iyi olmaz mı
oxtiytocin falan boş ya çok az etki ediyonereye var amk oksikodon falan mi atcan karıyla buluşmadan önce
oxycodoneu kolun bacağın kopunca veriyolar ağrın sıfırlansın diye nasıl etki etmiyooxtiytocin falan boş ya çok az etki ediyo
oxytocin oxycodoneu farklı amkoxycodoneu kolun bacağın kopunca veriyolar ağrın sıfırlansın diye nasıl etki etmiyo
ben oksikodon dedim aqoxytocin oxycodoneu farklı amk
Kanka xanax kullandım dediğin gibi yorgun hissetiriyorda chatgpt verdi formülüanksiyete için olan druglar genelde anlık etki gösterir ve genel de anlık şeyler için etki ediyolar
xanax falan uyutur seni
ha illaha diyosan git psikaytra de böyle böyle konuşamıyom çok korkuyom paxil yazsın yollasın
bi boka yaramıyo ama
TRendyolda phenibut hcl var ama 10k amkben oksikodon dedim aq
grok mogsKanka xanax kullandım dediğin gibi yorgun hissetiriyorda chatgpt verdi formülü View attachment 4345203
Dideral fiziksel anksiyeteyi çözüyor sadece el ayak titremesi gibi asıl anksiyeteyi çözmüyo diye biliyom benDideral kullanıyodum kalp için lisedeyken. Baya low inhib yapıyodu yan etki olarak
hicbir fikrim yok valla kalp için alıyodum zatenDideral fiziksel anksiyeteyi çözüyor sadece el ayak titremesi gibi asıl anksiyeteyi çözmüyo diye biliyom ben
grok harbi daha mı iyigrok mogs
her şekilgrok harbi daha mı iyi
Adamsın aq her boka cevap veriyor ritalini nası kullanırsam benim için en iyi olur hangı saatlerde nası alırsam etkı gosterır falan chatgpt olsa iki saat yok ritalin kullanmanı önermiyom yok doktora sorman lazım cart curther şekil
gpt gibi pembe götlü değil her boku cevaplıyo
xanax,pregebalin,ot veya bulaşma alkol dayıTitle beyler, biliyorum kırmızı reçetelilerin çoğunu alamıyoz ama olsun belki buluruz bi yolunu
Alkol iciyom zaten ama parasızlıktan nadir alıyom sıkıntı yokxanax,pregebalin,ot veya bulaşma alkol dayı
ceek iic hayatini skmAlkol iciyom zaten ama parasızlıktan nadir alıyom sıkıntı yok