uyaninca kotu hissetmek

MogEater

MogEater

sub0 to true adam
bu kadar agri ve dayak yemis gibi uyanmamin bir sebebi var mi? uyanamiyorum gece cok degiik posisyonlarda yatiyorm sabah agridan haraket edemiyorum

wrist wrap kullanmama ragmen tendon agrisi devam ediyor

• +1
Reactions: nsk4ll
potansiyel sebepleri :
uyku saati
yatak rahatlığı
uykudan hemen önce telefon bilgisayar ışığına mağruz kalmak
donuna boşalmak

• JFL
Reactions: churmaxxed and Zodiac
potansiyel sebepleri :
uyku saati
yatak rahatlığı
uykudan hemen önce telefon bilgisayar ışığına mağruz kalmak
donuna boşalmak
hepsi optimale yakin klima sicakta su akittigi icin yonetim sorun cikardi oda soguk oldugu icin yorgan kullanmaya basladim ( normalde kullanmiyorum ) sorun dahda artti

hepsi optimale yakin klima sicakta su akittigi icin yonetim sorun cikardi oda soguk oldugu icin yorgan kullanmaya basladim ( normalde kullanmiyorum ) sorun dahda artti
yeterince su içiyon mu
tiroid mog yemiş de olabılırsın
veya sakladığın duygular açığa çıkıyodur (daşak geçmeyin cope değil bende hiçbi şeyi sikime takmadıgımı sanıyodum 18 yaşımda saçlarım beyazlamaya başlayınca anladım öyle olmuyomuş)

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: jsbera, Zodiac and nsk4ll
bu kadar agri ve dayak yemis gibi uyanmamin bir sebebi var mi? uyanamiyorum gece cok degiik posisyonlarda yatiyorm sabah agridan haraket edemiyorum

bendede oluyo ya
keske bilsem niye :feelsbadman:

yeterince su içiyon mu
veya sakladığın duygular açığa çıkıyodur (daşak geçmeyin cope değil bende hiçbi şeyi sikime takmadıgımı sanıyodum 18 yaşımda saçlarım beyazlamaya başlayınca anladım öyle olmuyomuş)
yakinda tsh t4 baktirmaliyim aslinda

sac beyazlamasi en brutal pill olabilir

• +1
Reactions: churmaxxed

yeterince su içiyon mu
benim de tiroid yarrağı yemiş durumda
4 ay önce değerlerime baktırmıştım TSH 1.990 mIU/L çıkmıştı folat da düşüktü acaba ondan dolayı mı depresyon ve uykusuzluk çekiyorum

Uyumadan 1 saat once mavi ekranı kes podcast falan dinle ya da kitap oku daha zinde uyanıyorsun ben öyle yapıyorum %100 etki etmez ama yardım ediyor