kurdistan
swaggy
ilkel dürtü beyler
çıkın org olarak toplu etkinlik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Doğada avını yakalamak için sprint atman lazım normal koşu yarı man madeBöyle man made işler yapmam ben koşu ne amk cortisol spike yahudi progopandası
Chad olsaydın yağmur sana çarpar mıydı? Hava seni üşütür müydü?amk havalar soğuduğundan beri günde 1 öğünle ancak kilo verebiliyorum gym dışında evden adım atarsam şerefsizim soğuktan toplarım düşücek yakında
-8 derece yağmurluymuş şu anda amk
whos gonna carry the logsilkel dürtü beyler
Bugün 1dk sprint 5dk yürüyüş 5x yapip 15km orta tempo kosu yaptim baya sardi muzik dinleyerek haftasonlari icin guzel aktivite btwilkel dürtü beyler
Nerde yaşıyon reis aqamk havalar soğuduğundan beri günde 1 öğünle ancak kilo verebiliyorum gym dışında evden adım atarsam şerefsizim soğuktan toplarım düşücek yakında
-8 derece yağmurluymuş şu anda amk
annemden 2 gece boyunca laf yıyıp bobreklerımı usutemem k.gilkel dürtü beyler
Yanina canta alirsan ve terledikten sonra ustunu degisirsen veya direkt eve gidersen hicbirsey olmuyorannemden 2 gece boyunca laf yıyıp bobreklerımı usutemem k.g
yok kardesım cıkmıyorum bı gıt amk delımı sıktı r6s oynucam sımdı bılgısayardaYanina canta alirsan ve terledikten sonra ustunu degisirsen veya direkt eve gidersen hicbirsey olmuyor
18 yıl İzmir’de yaşadım şimdi 1 yıldır Almanya’dayım. İzmir’in havasının değerini İzmir’den gidince anlıyosun amk. Yıllarca kışı yazdan çok seviyorum diyen aklımı sikeyim mümkünse İzmir’den hiç çıkma daha soğuk yerler çekilmiyo amkNerde yaşıyon reis aq
Izmirdeyim hep boyle soğuk havalara özenirdim,hala da özeniyorum..
İşte şoğuk hava olucak yağmur yağacak hava rüzgarlı olucak sıcacık evinde rahat rahat oturacaksın
Yalnız sprint ve koşu cortisol spike kardeşimBugün 1dk sprint 5dk yürüyüş 5x yapip 15km orta tempo kosu yaptim baya sardi muzik dinleyerek haftasonlari icin guzel aktivite btw
Gun boyu debloated gezdim cokta sikimde kortizol falanYalnız sprint ve koşu cortisol spike kardeşim![]()
Taşşak gecıom bende yapıyom haftada 3 gun sprintGun boyu debloated gezdim cokta sikimde kortizol falan
Tassak gectigini anladigimi belirtme geregi duymadimTaşşak gecıom bende yapıyom haftada 3 gun sprint
Vay amk Almanyaya nasıl gittin hocam18 yıl İzmir’de yaşadım şimdi 1 yıldır Almanya’dayım. İzmir’in havasının değerini İzmir’den gidince anlıyosun amk. Yıllarca kışı yazdan çok seviyorum diyen aklımı sikeyim mümkünse İzmir’den hiç çıkma daha soğuk yerler çekilmiyo amk