0 kalorili içecek glitchi işe yarar mı?

senualF

senualF

unapologetic
Beyler su orucu yapmayı denedim geçen cumartesi ama akşamına büyük boy pizza söyleyip 2 tuborg goldla kapadım geceyi,
Bu haftasonu deney yapasım var sadece şekersiz içecekler içsem gün boyu (white monster, cola zero etc) birde normal yemek yerine sadece yüksek potasyumlu yiyeceklerden ara öğün tarzı yaysam gün içine dengelemek için çünkü hatrı sayılır bi sodyum var özelliklede white monsterda deneyen var mı bunu worth mü yapmak bide şekersiz içecekler varken amk obezleri niye hala normal cola içiyor anlamak zor

• +1
Reactions: Ratonnn and kurdistan
Beyler su orucu yapmayı denedim geçen cumartesi ama akşamına büyük boy pizza söyleyip 2 tuborg goldla kapadım geceyi,
Bu haftasonu deney yapasım var sadece şekersiz içecekler içsem gün boyu (white monster, cola zero etc) birde normal yemek yerine sadece yüksek potasyumlu yiyeceklerden ara öğün tarzı yaysam gün içine dengelemek için çünkü hatrı sayılır bi sodyum var özelliklede white monsterda deneyen var mı bunu worth mü yapmak bide şekersiz içecekler varken amk obezleri niye hala normal cola içiyor anlamak zor
yarar knk
white monster içme şekersiz kola iç

• +1
Reactions: Ratonnn and senualF
Niye la şimdi içtim bi tane white monster
white monster daha boktan bi tercih su orucu için
su orucunun olayı vücudu detoxa sokmak değil mi niye kimyasal sokuyon ki
niye yapıyon su ourudnu

• +1
direkt reta bas

• +1
  • Hmm...
Reactions: cakdripa, Ratonnn, Serialsuicide and 3 others
ben white monster icerdimde 8 manat amk 250ml

• +1
Reactions: Auchelius, Ratonnn, kurdistan and 1 other person
white monster daha boktan bi tercih su orucu için
su orucunun olayı vücudu detoxa sokmak değil mi niye kimyasal sokuyon ki
niye yapıyon su ourudnu
Daha cok ne kadar debloat olabileceğimi görmek ya amac hic kardiyo yapasımda yok haftada 3 sprint atıyodum onuda saldım amıgötü dağıttım ben acıktıgım için değil keyfe yiyorum ondan zor su orucu

• +1
Daha cok ne kadar debloat olabileceğimi görmek ya amac hic kardiyo yapasımda yok haftada 3 sprint atıyodum onuda saldım amıgötü dağıttım ben acıktıgım için değil keyfe yiyorum ondan zor su orucu
yapıştır o zmn aq iç monster

• +1
  • Love it
  • +1
Niye öyle bişi var la 1 litre white monster 120 lira trde
oha keske burdada oyle olsa
ben azerbaycanli bi energy drink seyi var ondan aliyom
1 manat sadece cok affordable

• +1
Reactions: Ratonnn, senualF and kurdistan
oha keske burdada oyle olsa
ben azerbaycanli bi energy drink seyi var ondan aliyom
1 manat sadece cok affordable
Cola zero ucuzsa onu spamla

• +1
Reactions: Ratonnn, kurdistan and nsk4ll
  • +1
Reactions: Ratonnn, kurdistan and senualF
  • +1
Reactions: Ratonnn, kurdistan and senualF
Olum white monsterda sodyum miktarı fazla dikkat edin

• +1
Reactions: Auchelius, senualF and kurdistan
Olum white monsterda sodyum miktarı fazla dikkat edin
La nolcak ag o kadarda fazla değil + normal yemek yerine potasyumlu ara öğün yicem full

• +1
@Ratonnn sen bonesmash yapıyon mu la hala

• JFL
Reactions: Ratonnn, Yagiz8928 and Serialsuicide
lipton ananas mango yesil cay spamla

• +1
monster bloatlatıyo içindeki kimyasallardan dolayı

• +1
Reactions: Ratonnn
yeme bro

• +1
Reactions: Ratonnn

Users who are viewing this thread

Back