1 aydır yüzümdeki su tutulması geçmedi

lerade

lerade

Banned
amini götünü sikeyim yüzümdeki su tutulması gerçekten 1 ay boyunca geçmedi yavaş yavaş geçiyor 3-4 gün sonra belki artık gider ama bıktım aq o yüzden arimidex falan kullanıcam önceden 3-5 g tuz falan atıp fazla olan tuzu atıyordum ilk defa başıma böyle bir olay geldi hight salt intake falan diyorlardı

Furosemide al

• +1
Reactions: lerade
Furosemide al
aa bak bu yeni bir şey nasıl kanka arimidexten daha fazla faydası dokunur mu nasıl kullanıyım

Last edited:
aa bak bu yeni bir şey nasıl kanka arimidexten daha fazla faydası dokunur mu nasıl kullanıyım
Adı üstünde diüretik ilaç amacı su atmak ama düzenli tüketebilecegin birşey değil etkinlik öncesi kullan ve gideceğin yerde tuvalet olduğundan emin ol yeter

Adı üstünde diüretik ilaç amacı su atmak ama düzenli tüketebilecegin birşey değil etkinlik öncesi kullan ve gideceğin yerde tuvalet olduğundan emin ol yeter
kalıcı bir çözüm arıyorum ben galiba tek yol arimidex

kalıcı bir çözüm arıyorum ben galiba tek yol arimidex
Su atcam diye hormonlarinla oynama amk

Düzenli egzersiz ve az tuz kullan, kullanacağın tuzda sodyumu azaltılmış tuz olsun potasyum olarakta günde 2 muz tüketsen çoğu zaman debloat gezersin

• Hmm...
debloat yapip daha da su tuttugunu dusunuyorsan kemiksizsin.

yok geçmedi bir türlü bloat ama başımın çaresine bakicam artık
Çocuksan kemiklerinde gelişmediği için olabilir Ben 25 kilo aldım ilaçlarla birlikte daha keskin Brad Pitt hatlarım var

amini götünü sikeyim yüzümdeki su tutulması gerçekten 1 ay boyunca geçmedi yavaş yavaş geçiyor 3-4 gün sonra belki artık gider ama bıktım aq o yüzden arimidex falan kullanıcam önceden 3-5 g tuz falan atıp fazla olan tuzu atıyordum ilk defa başıma böyle bir olay geldi hight salt intake falan diyorlardı
3-5 gram tuzmu yedin benmi yanlış anladım

Çocuksan kemiklerinde gelişmediği için olabilir Ben 25 kilo aldım ilaçlarla birlikte daha keskin Brad Pitt hatlarım var
belki bir de benim yüzüm biraz garip glutene alerjim falan var

onla alakası yok benim yüzüm biraz garip glutene alerjim falan var zaten
Kanki bana ne şimdi Gülten alerjin varsa

belli oldu neden bloated olduğun zaten yediğin yemeklerdeki tuzlardan falan ortalama 1000-2000mg sodyum alıyorsun 3-5gram tuz 1200-1900mg sodyum ediyor çok fazla sodyum alıyorsun yani
ya önceden ben çok fazla tuzlu yemek yedim ama hiç daha öncesine kadar bu kadar bloated bir yüzüm olmamıştı normalde 1-2 güne geçiyordu

ya önceden ben çok fazla tuzlu yemek yedim ama hiç daha öncesine kadar bu kadar bloated bir yüzüm olmamıştı normalde 1-2 güne geçiyordu
çok tuzlu yemiş olabilirsin normal yemeklerin üstüne 5 gram tuz atsan zaten 4000mg sodyum oluyor belki dahada fazla gün içi ne yediğine bağlı

• +1
çok tuzlu yemiş olabilirsin normal yemeklerin üstüne 5 gram tuz atsan zaten 4000mg sodyum oluyor belki dahada fazla gün içi ne yediğine bağlı
evet bundan zaten bir günde çok fazla tuzlu yemek tükettim ve sınırı fazlasıyla aştım ben de bundan yola çıkarak high salt intake olduğunu düşünüyorum ki zaten en mantıklısı bu günlük sodyum tüketimi 2,300 miligram falan ben de bu sınırı geçmiştim o gün fazlasıyla