D
Deleted member 68564
med pheno is always win
asla değişmez.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
1 eyes1. eyes
2. jaw
3. hair
all 3 are important though
Hair sadece normieler için önem taşırasla değişmez.
Yes I agree1 eyes
2 jaw
3 zygo
4 hair
Nah eyebrows>zygosYes I agree
Kanka zygo kaşı geçmiyor imkanı yokHair sadece normieler için önem taşır
1-eyes
2-jaw
3-eyebrows (underrated)
4-zygo
5-nose
eyebrows are pretty important i get complimented for mine often yeahNah eyebrows>zygos
Kötü bir kaş iyi bir göz bölgesini kötü gösterir ve iyi kaş kötü bir göz bölgesini iyi gosterir ian somerhalderin kaşları olmasa gözleri average şekil olarak hernan dragonun opryin kaşlarını incelt kötü görünecekler. İan somerhaldere iyi elmacık kemileri ver kaşlarını kötüleştir daha kötü görünecekKanka zygo kaşı geçmiyor imkanı yok
İyi zygo: iyi alt göz desteği, iyi pfl, iyi ipd ve daha çok şey tüm göz şeklini ve üst maksilani belirliyor
Kötü elmacık kemiği ver ve tüm göz bölgesi + midface i sikilecekKötü bir kaş iyi bir göz bölgesini kötü gösterir ve iyi kaş kötü bir göz bölgesini iyi gosterir ian somerhalderin kaşları olmasa gözleri average şekil olarak hernan dragonun opryin kaşlarını incelt kötü görünecekler. İan somerhaldere iyi elmacık kemileri ver kaşlarını kötüleştir daha kötü görünecek
Zygo da çok önemli zaten ikisi arasında kalıyorum ama kaş daha iyi bence ve elmacık kemiği yüksek ve aşırı belirgin olan bazı adamların pflsi ipdsi kötü bizim enesin de öyle adamin zygolar aşırı yüksek ve çıkıntılı göz altı desteği ipdsi ve daha değilKanka zygo kaşı geçmiyor imkanı yok
İyi zygo: iyi alt göz desteği, iyi pfl, iyi ipd ve daha çok şey tüm göz şeklini ve üst maksilani belirliyor
Kanka tek çıkıntı değil genişliği falan da önemli ayrıca istisna olabilir ben anatomiden yararlanarak konuşuyorum elmacık kemiğin göz ve maksillani birbirine bağlıyorZygo da çok önemli zaten ikisi arasında kalıyorum ama kaş daha iyi bence ve elmacık kemiği yüksek ve aşırı belirgin olan bazı adamların pflsi ipdsi kötü bizim enesin de öyle adamin zygolar aşırı yüksek ve çıkıntılı göz altı desteği ipdsi ve daha değil
İan somerhalderin brad pittin falan zygolari kötü midfaceleri göz bölgeleri sikilmemiş özellikle brad kesinlikle above average bir eye shapeye sahip ian ise averageKötü elmacık kemiği ver ve tüm göz bölgesi + midface i sikilecek
Doğuştan iyi zygo = daha iyi yüz
Ayrıca kaşı looksmaxlemek aşırı kolayken elmacık kemiğini maxlemek zor
Olum biyoloji diyorum anatomi diyorum istisnalar birşey kanıtlamıyor aqİan somerhalderin brad pittin falan zygolari kötü midfaceleri göz bölgeleri sikilmemiş özellikle brad kesinlikle above average bir eye shapeye sahip ian ise average
Verdiğim örnekten gidicem enesin zygolar geniş ve çıkıntılı ama maxillasi göçük ve öne büyümemiş belki ondan öyledir ve orbital vektörü negatif bla bla @eneskarduyaKanka tek çıkıntı değil genişliği falan da önemli ayrıca istisna olabilir ben anatomiden yararlanarak konuşuyorum elmacık kemiğin göz ve maksillani birbirine bağlıyor
Doğru diyorsun zygoyu maxlemesi zor kaşın kolay fakat bence çok iyi bir kaş çok iyi bir zygodan daha iyi halo veriyor öznel düşüncemOlum biyoloji diyorum anatomi diyorum istisnalar birşey kanıtlamıyor aq
saç şekli değil saç kalitesi önemliHair sadece normieler için önem taşır
O önemli evet ama ilk 5e giremez hem görünüşte düzeltmesi en kolay olan da bu nw2yi aşmadıysan ve saç tellerin aşırı ince ve saclarin seyrek değil ise düzeltmek çok kolaysaç şekli değil saç kalitesi önemli
babanın boyu mu kankı 1631. minecraft titanyum 1.cisi olma
2. sub5 cene berat
3. 163 boy
4. ic güzellik
1.Boneking seks kölesi olma1. minecraft titanyum 1.cisi olma
2. sub5 cene berat
3. 163 boy
4. ic güzellik
Şunu boneking yazsa gülerdim sana gülemiyorum da amk taptigin adamdan rezil durumdasın rope1. minecraft titanyum 1.cisi olma
2. sub5 cene berat
3. 163 boy
4. ic güzellik
HAHAHAHAHAHA o ben değilim amk 2 konu açtım şuana kadar subforumda aminakodugumin alzheimerlisi senibutun gun foruma vurdurup duruyo yok cad birine sakso çeksem yuzdeki yag oranim duser mi die
maarda bully editionde bile bunu yasayınca anlamıs oyunda bile loser
Yazmiyon mu kanka sadece bana odaklı 2 threadin var açtığım her threadda metnin var hakkımda satirlarca yazi yazdin koca adamlarsiniz rezil oluyosunuz burda bana yazarken rezil oluşunu görmek eglenceli geliyo her yazdiginda iyice batıyosun hosuma gidiyo bu da ondan yazıyorumbu salagı ske takıp cevap bile yazmiyoz hala domalıp duruyor olum seni sik mi ye ce gimm yazma lan ignorela beni diyo bide hala cevap veriyor bana malında malı rezil maymun herif
Psklojgilavugun psklojgi over kanka. coklu kısılık bozuklugu borderline kendini onemli sanma forumun en salagi diye ornekliyoz diyo beni cok onemsiyon vah zavallı acılen banlat kendini disariya cik babannenin evinden cik cimenlere dokun demicem cimen ye çad olursun
boneking 0 dil biliyordu bu eleman -1 dil biliyorPsklojgi