1 GÜN UPPER BODY 1 GÜN BOYUN BÖYLE BÖYLE 6-7 AY DEVAM ARA ARA KARDİYO HESAAAAAAABI

senualF

senualF

i regret nothing.
Boş oturmak istemiyodum natty olduğum için ara vermek zorundayım bi reels gördüm diyoduki lavuk haftada 4 gün yapıyorum off günlerde boyun çalışıyorum benim niye daha önce aklıma gelmedide upper bodyle aynı gün çalıışıyordum amk kafamı sikim, belki sizde malsınızdır benim gibi sizde böyle yapın 1 gün upper body 1 gün boyun bazen bi gün off verip kardiyo yapın antrenman sonuna ekleyemiyorsanız

• Hmm...
Reactions: Auchelius
Neden upper günündede boyun çalışmıyorsun peki gelip ekstra 1 gün ayırıyorsun sadece boyun bölgesine bide.

Zaman kaybından başka birşey değil zaten upper day’dede boyun bölgesi aktive oluyor.

• +1
Reactions: why not me? and growthplatessss111
Neden upper günündede boyun çalışmıyorsun peki gelip ekstra 1 gün ayırıyorsun sadece boyun bölgesine bide.

Zaman kaybından başka birşey değil zaten upper day’dede boyun bölgesi aktive oluyor.
Beyler üşeniyom ya
-maarda

• Hmm...

Nattyken zaten illa antrenmandan sonra 1 gün off verip yatıcam o günü off vermeyip boyun çalışıyom işte ayrı gün ayırmış olmuyomki çok zaman alıyor bide boyun upper body hepsini aynı gün yapmak zaten fazla tekrar yapıyom 1-1.30 dakika molayla

• +1
Sen anlamadın herhalde tam haftada 1 gün ayırmıyorum
Pazartesi upper
Salı boyun
Çarşamba upper
Perşembe boyun
Öyle öyle gidiyo hep pazar gününe kardiyo eklerim ara ara sikimin keyfine görede antrenmandan sonra yapmaya çalışıyorum hep üşenirsem antrenman sonrası kardiyoya pazar yaparım

Sen anlamadın herhalde tam haftada 1 gün ayırmıyorum
Pazartesi upper
Salı boyun
Çarşamba upper
Perşembe boyun
Öyle öyle gidiyo hep pazar gününe kardiyo eklerim ara ara sikimin keyfine görede antrenmandan sonra yapmaya çalışıyorum hep üşenirsem antrenman sonrası kardiyoya pazar yaparım
Haftada 3-4 kez niye çalışıyon oglum kası 2 yap

Users who are viewing this thread

• Thecryingone
Back