kurabiyecanavari31
Iron
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
implantlar
1 haftada ameliyat dışı hiç bir sikim degisteremezsin
lefort 4
starvemaxxing yapıp debloat olursun kaşın açık renkse koyulaştırabilirsin inceltebilirsin kalınlaştırabilirsin 1 hafta hergun 3 tekrar 6 set jawiter orta veya zor seviye ile biraz daha belirgin ramus ve çeneni kastığında biraz daha çıkıntılı jawline elde edebilirsin saç bakımı yapabilirsin
Bu kısmı anlamadım nasıl yapiyoz1 hafta hergun 3 tekrar 6 set jawiter orta veya zor seviye ile biraz daha belirgin ramus ve çeneni kastığında biraz daha çıkıntılı jawline elde edebilirsin
çene kası aletlerini diyorda gereksizBu kısmı anlamadım nasıl yapiyoz
masseter çalışıyon işte laBu kısmı anlamadım nasıl yapiyoz
masseter exercise'lar işe yarıyo btwçene kası aletlerini diyorda gereksiz
sadece ramus uzatabilirsin ama mandibula o kadar uzarmı bilmiyorummasseter exercise'lar işe yarıyo btw
Falım veya damla sakızı daha iyi olur bence dişlerine bir plastik değdirmek ister misin?masseter çalışıyon işte la
ön dişlerle çiğnemek zararlımasseter exercise'lar işe yarıyo btw
Ramus da uzamaz kemik çünkü. Massater kasları hacim kazanacağı için daha uzunmuş gibi görünür yanisadece ramus uzatabilirsin ama mandibula o kadar uzarmı bilmiyorum
Bence
Ramus da uzamaz kemik çünkü. Massater kasları hacim kazanacağı için daha uzunmuş gibi görünür yani
ön dişlerle çiğnemek zararlı
bu roid sonucu değilmiydielemanın sonuçlar baya iyi bendede işe yaradı ama 1 haftada imkansız uzun süre istiyo @elemanzelvadreSOFTMAXXLER VE KENDİ DENEYİMLERİM
YAĞLAR şimdi ilk başta yağlardan başlayayım ben sadece 2 tane yağ kullandım ikiside gayet etki etti. Badem yağı:1 ay kullandım 1 ayda kaşlarım daha gürleşti dersem yalan olur kaş kalınlığım artmadı sadece seyrek kısımlar azaldı ve bu azalan kısımlarda kıllar çıkmaya başladı eğer hergün...looksmax.org
bu roid sonucu değilmiydi