whoishe
Diamond
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
keskin nişancı vurdu onuda yorumlardaki mal amerikalılar yanında duran mavili yaşlı adamın vurduğunu sanmışlardün görünce şaşırdm amk
vuranı hala bulamamışlar btw
i dont think this is some kind of "government" thing thoBtw before assassination he had different views about Israel, and this was the same thing that happened with jfk too. So he would have still been alive if it weren't for him saying bad things abt Israel
The shot was precisely aimed at his jugular vein from 200m away, no random guy with a gun can do that, the sniper is definitely military trainedi dont think this is some kind of "government" thing tho
i mean look at trumps assassin attempt shooter was just graduated and he got no experience and he managed to shot his earThe shot was precisely aimed at his jugular vein from 200m away, no random guy with a gun can do that, the sniper is definitely military trained
videoyu izlemeni tavsiye ederim günaydın knköldümü la bu
izledim ztn şimdi baktım ölmüşvideoyu izlemeni tavsiye ederim günaydın knk
kafadan vurulsa yaşama şansı daha yüksekti. carotis ve juguler patlamış, ölmesi 30 saniye falan sürer. vuran kişi çok profesyonel, istese kafasına da sıkarmış. kısacası adamın şah damarına sniper mermisi girdi yaşama şansı yokmuşizledim ztn şimdi baktım ölmüş
mermi içindeki yelekden sekiyor ölmemiş olabilir diyorlardı en son
civil war yazmıştı demi askpdalsdasdAndrew tate'in attığı tweet gibi ya iç savaş yada 3 Dünya savaşı
Andrew tate bir yana Amerika da bir şeyler oluyor üst üste olay çıktı bir yerden patlak verebilir gibicivil war yazmıştı demi askpdalsdasd
bu adamı sikleyen varmı artık amk
ne kadar öyle bişey olsun istesemde işin ucu her türlü bizede değecekAndrew tate bir yana Amerika da bir şeyler oluyor üst üste olay çıktı bir yerden patlak verebilir gibi
Nedense buna ihtimal veriyorum amk manyetik alan falan var bu ülkede ne bok olsa bize patlıyorne kadar öyle bişey olsun istesemde işin ucu her türlü bizede değecek
dünya savaşı gibi büyük birşey olursa çok büyük hedef olucaz ztnNedense buna ihtimal veriyorum amk manyetik alan falan var bu ülkede ne bok olsa bize patlıyor
Bulunduğumuz yüzyılı sikeyim her sikimi gördük salgın çıktı deprem oldu her yer yanıyor amk bütün boku biz çektik hay anasını sikeyimdünya savaşı gibi büyük birşey olursa çok büyük hedef olucaz ztn
asya'yı avrupaya bağlayan çok önemli bi boğazı tutuyoruz
ama sadece biz değil amerika dünya ekonomisini elinde tuttuğu için tüm dünya zarar görücek