1 kiza 10 erkek dusmesi

D

Deleted member 88667

log off
normalde guzel olmayan ama cevredikler cok kotu oldugu icin goze guzel gelen tipler olur ya yani nasil anlatayim normalde high mtb olup okulunuzda lite smvsinde kizlar iste

oglum bunlara neden tane basina 10-15 erkek dusuyor amk cok garip olay
Erkeklerin rahat 10 tanesi kekomaxx kalan 5i kimisi nerd kimisi kaykay maykay copeleyen lavuklar 1-2 tane de pretty boy oluyo harbici cok mistik mq

kiz normal sartlarda bana acilsa bakmam btw sadece cevredekilere gore bir tik guzel geliyor goze

Kizla aktif flortum suan cinsel temastir cartir curttur var ama bi baktim kizda 14 tane daha flort var mq onlarla bu kadqr olmasa da flort yani arkadas olmadigi kesin

Kizla aktif flortum
aktif flörtÜNÜZ
ussr GIF

• JFL
Reactions: maarda
Bunun matematiği tutmuyor 1-10 her kız gidemez. 1-10 erkek kız oranı yok.

1 tane kıza 10 tane yazıyor kalan 7-8 e 0. Öbür türlü böyle bir şey olamazdı.

• +1
Reactions: elemanzelvadre
Kızların romantik veya cinsel ilişki için yapması gereken tek şey tinder adlı uygulamaya tıklayıp sağa kaydirmasi

Şaka değil 2 saniyelik iş tinder eşleşme oranlarına bakın anlarsınız

Last edited:
  • +1
Reactions: oldgymcel and maximum cope31
Bizim sorunumuz sadece tip değil aynı zamanda türkiye'de olmak.

Rahatça casual sex yapabilen chad - chadlite arkadaşlarım var onlar da isyanda. ya kendi denginde kız bulamıyor ya da ilişki içerinsinde hakettiği saygıyı görmüyor, kızın götü tavan olduğu için.

• +1
Reactions: Deleted member 81504
Bizim sorunumuz sadece tip değil aynı zamanda türkiye'de olmak.

Rahatça casual sex yapabilen chad - chadlite arkadaşlarım var onlar da isyanda. ya kendi denginde kız bulamıyor ya da ilişki içerinsinde hakettiği saygıyı görmüyor, kızın götü tavan olduğu için.
TRDE ÇOK KOLAY SİKİŞİRSİN KIZLAR TEKLİF EDİYOR AQ Bİ ÜST TİERE HTN OL BİTTİ GİTTİ SORUN

TRDE ÇOK KOLAY SİKİŞİRSİN KIZLAR TEKLİF EDİYOR AQ Bİ ÜST TİERE HTN OL BİTTİ GİTTİ SORUN
kankam mesele sikiş değil adam zaten tinder'da bile sağa attığıyla eşleşiyor ama gururlu çocuk. kızdan tek kelime cevap gelince ya da kız geç cevap verirse anında siktir ediyo kızı.

Türk kızında durdurulamaz bir kibir var, beğendiği erkeğe bile egolu mk.

• +1
Reactions: Deleted member 88667
kankam mesele sikiş değil adam zaten tinder'da bile sağa attığıyla eşleşiyor ama gururlu çocuk. kızdan tek kelime cevap gelince ya da kız geç cevap verirse anında siktir ediyo kızı.

arkadaslarin ayni ben kanka bende de ayni dusunce var ama siktir ede ede kiz kalmiyor

• +1
Reactions: oldgymcel

SİMPLE SENDE SİKTİR ETME SİMPLE

normalde guzel olmayan ama cevredikler cok kotu oldugu icin goze guzel gelen tipler olur ya yani nasil anlatayim normalde high mtb olup okulunuzda lite smvsinde kizlar iste

oglum bunlara neden tane basina 10-15 erkek dusuyor amk cok garip olay
Erkeklerin rahat 10 tanesi kekomaxx kalan 5i kimisi nerd kimisi kaykay maykay copeleyen lavuklar 1-2 tane de pretty boy oluyo harbici cok mistik mq

kiz normal sartlarda bana acilsa bakmam btw sadece cevredekilere gore bir tik guzel geliyor goze
Olm yemin ediyorum erkek olarak doğmak aşırı kötü birşey düşünsene ne zaman romantik veya cinsel açlık çeksen 2 saniyeni alıyor sadece tinderda kaydırmak amk ciddiyim aklımı yitirecegim ben sirf kari sikmek için roidliycem 50 gun kaldi bak biz o kadar nt confidince zırt pirt copeluyoz şans looksmax zırt pirt ama zar zor kadınlarla iletisime geçip bir ilişki yaşıyoruz ama kız olduğunu düşünsene 1 dakikada direk cinsel ve romantik açlığını giderebiliyorsun aklimi yitirecegim amk en çirkin karı bile top %40-30 erkeklerle iletişime geçiyor ilişki yasiyor hayatimizin bir değeri yok erkek olarak bu devirde

Saygısızlık kabul edilemez. En az bir kız beni tanrı gibi görüp bana tapmıyorsa hayatın anlamı yok.
sen htn olmadıkca kım tapsın koylu anan tapar anca önce htn ol

düşünsene 1 dakikada direk cinsel ve romantik açlığını giderebiliyorsun aklimi yitirecegim amk
kadın bir dağın tepesindeymiş gibi değerli başlar bu hayata,
kendini koruyarak benliğini kolay ele vermeyerek doğru seçimler yaparak doğru insanları hayatına katarak değerini koruyup o dağın zirvesinde kalmaya devam etmeye çalışır. çok el geçirmiş kolay ulaşılabilen kadın değersizdir ve o dağın tepesinden çoktan düşmüştür.

bir erkek ise o dağın en dibinden başlar bu hayata,
görünüşünü, konuşmasını, zekasını, vizyonunu, misyonunu, becerilerini, yeteneklerini, başarılarını geliştirerek o dağın zirvesine tırmanmaya çalışır, bunları başaran erkek değerli erkektir ve o dağın zirvesindedir.

kadınlarda değerli erkeklerle çıkmak istemesinin nedeni de budur (değerli = değerli, yani kadın kendi değerini yitirmeden veya kendinden daha değerliyle biriyle ilişkiyi arzular)
oyüzden genelde kadınlar statüsü yüksek olan halk tarafından değerli görülen erkeklere çekilir çünkü kadının kimyasında kendi değerinden ödün vermeden haraket etmeye çalışmak var.

kadın bir dağın tepesindeymiş gibi değerli başlar bu hayata,
kendini koruyarak benliğini kolay ele vermeyerek doğru seçimler yaparak doğru insanları hayatına katarak değerini koruyup o dağın zirvesinde kalmaya devam etmeye çalışır. çok el geçirmiş kolay ulaşılabilen kadın değersizdir ve o dağın tepesinden çoktan düşmüştür.

bir erkek ise o dağın en dibinden başlar bu hayata,
görünüşünü, konuşmasını, zekasını, vizyonunu, misyonunu, becerilerini, yeteneklerini, başarılarını geliştirerek o dağın zirvesine tırmanmaya çalışır, bunları başaran erkek değerli erkektir ve o dağın zirvesindedir.

kadınlarda değerli erkeklerle çıkmak istemesinin nedeni de budur (değerli = değerli, yani kadın kendi değerini yitirmeden veya kendinden daha değerliyle biriyle ilişkiyi arzular)
oyüzden genelde kadınlar statüsü yüksek olan halk tarafından değerli görülen erkeklere çekilir çünkü kadının kimyasında kendi değerinden ödün vermeden haraket etmeye çalışmak var.
kadın sandığınız kadar değerli değil siz çirkinsiniz

• +1
Reactions: Deleted member 88667
sen htn olmadıkca kım tapsın koylu anan tapar anca önce htn ol
chadlite ve sonrasi law ama htnde bile iliski icin cabalaman emek sarf etmen yani kisaca ilgisini vermen gerekiyor kiza (kizdan kiza degisir ben htbden bahsediyorum)

Olm yemin ediyorum erkek olarak doğmak aşırı kötü birşey düşünsene ne zaman romantik veya cinsel açlık çeksen 2 saniyeni alıyor sadece tinderda kaydırmak amk ciddiyim aklımı yitirecegim ben sirf kari sikmek için roidliycem 50 gun kaldi bak biz o kadar nt confidince zırt pirt copeluyoz şans looksmax zırt pirt ama zar zor kadınlarla iletisime geçip bir ilişki yaşıyoruz ama kız olduğunu düşünsene 1 dakikada direk cinsel ve romantik açlığını giderebiliyorsun aklimi yitirecegim amk en çirkin karı bile top %40-30 erkeklerle iletişime geçiyor ilişki yasiyor hayatimizin bir değeri yok erkek olarak bu devirde
Hipergami s1ker affetmez ;)

kadın sandığınız kadar değerli değil siz çirkinsiniz
kadının ve erkeğin toplumdakini değerinden bahsediyorum
aptal aptal yorumlar yapma git testestoron bas götüne alçak herif

kadının ve erkeğin toplumdakini değerinden bahsediyorum
aptal aptal yorumlar yapma git testestoron bas götüne alçak herif
kadının değeri erkekden daha düşük

LAN OLMMM HESABIIII NİYE SİLDİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN................. HAYIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

Şuan büyük bir Depresyona girdim... ITS OVER.

• So Sad
Reactions: Deleted member 82864

Users who are viewing this thread

Back